mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Όπως θα δείτε και στην εικόνα, αυτός ο σκληρός έκανε θόρυβο χθες και έβγαλε τσικνα σαν να είναι Τσικνοπέμπτη. Εγώ φταίω γιατί άλλαξα psu και δεν χρησιμοποίησα το νέο καλώδιο αλλά το παλιό (ο λόγος είναι γιατί και τα δύο psu ήταν της ίδιας εταιρίας). Υπάρχει ελπίδα να σωθεί είτε ο ίδιος ο σκληρός είτε το περιεχόμενο του; διάβασα στο νετ ότι μπορεί να σωθεί εάν βρω νεο circuit board αλλά έχει φασαρία γιατί πρέπει να κολλήσεις πάνω του το παλιό chipset του σκληρού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SatBrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Πρεπει να βρεις την ιδια ακριβως πλακετα, και να μεταφερεις το bios chip απο την παλια σου στην νεα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, SatBrain είπε Πρεπει να βρεις την ιδια ακριβως πλακετα, και να μεταφερεις το bios chip απο την παλια σου στην νεα. Αρα εαν βρεθει την παω σε ηλεκτρονικο σωστα; γιατι εγω με αυτα δεν εχω την παραμικρη επαφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, mavrospete είπε Όπως θα δείτε και στην εικόνα, αυτός ο σκληρός έκανε θόρυβο χθες και έβγαλε τσικνα σαν να είναι Τσικνοπέμπτη. Εγώ φταίω γιατί άλλαξα psu και δεν χρησιμοποίησα το νέο καλώδιο αλλά το παλιό (ο λόγος είναι γιατί και τα δύο psu ήταν της ίδιας εταιρίας). Υπάρχει ελπίδα να σωθεί είτε ο ίδιος ο σκληρός είτε το περιεχόμενο του; διάβασα στο νετ ότι μπορεί να σωθεί εάν βρω νεο circuit board αλλά έχει φασαρία γιατί πρέπει να κολλήσεις πάνω του το παλιό chipset του σκληρού O,τι ειπε ο απο πάνω ειναι το σωστο, δες εδώ που κάνουν αυτή τη δουλεια. Απο κει και πέρα, αν εισαι τυχερος και εχει καει η ασφαλεια, μπορεις απλως να την αφαιρεσεις και να παρεις τα δεδομενα σου, αλλα δεν ειναι να τον λειτουργεις μονιμα ετσι, γιατι θα παρει φωτια ολο το pc την επομενη φορα και δεν θα σταματησει οπως ειναι τώρα. Πρεπει να ξεβιδωσεις το pcb και να ανεβασεις φωτογραφιες απο την πίσω πλευρά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε O,τι ειπε ο απο πάνω ειναι το σωστο, δες εδώ που κάνουν αυτή τη δουλεια. Απο κει και πέρα, αν εισαι τυχερος και εχει καει η ασφαλεια, μπορεις απλως να την αφαιρεσεις και να παρεις τα δεδομενα σου, αλλα δεν ειναι να τον λειτουργεις μονιμα ετσι, γιατι θα παρει φωτια ολο το pc την επομενη φορα και δεν θα σταματησει οπως ειναι τώρα. Πρεπει να ξεβιδωσεις το pcb και να ανεβασεις φωτογραφιες απο την πίσω πλευρά του Οκ θα την ανεβασω αργοτερα. Η ασφαλεια ειναι στην πισω πλευρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 58 λεπτά πριν, mavrospete είπε Οκ θα την ανεβασω αργοτερα. Η ασφαλεια ειναι στην πισω πλευρα; ναι δες εδώ Αναφορά σε κείμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Οκ θα ανεβασω σε λιγη ωρα φωτογραφια της πισω πλευρας, να μου πειτε τι εχει καει γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα. Εχω παραγγειλει ηδη dock σε περιπτωση που μπορουν να σωθουν τα δεδομενα. Επισης καηκε και ο ssd. Τον ανοιξα και ειδα το καμμενο σημαδι. Να υποθεσω για αυτον δεν υπαρχει ελπιδα; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από mavrospete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω για τον ssd αλλα μπορεις να ανεβασεις φωτο. Ολο και καποιος μπορει να βοηθήσει. Ουτε εγω είμαι ειδικος απλώς κάποια στιγμή το χρειαστηκα και το εψαξα, υπαρχουν αλλα ατομα πανω στα ηλεκτρολογικα που γνωρίζουν πολύ περισσοτερα. Αν εβαλες παντως τα modular καλωδια απο αλλο τροφοδοτικο και δεν ηταν pin combatible, η λογικη λεει οτι θα εκαψες οτι συνδεσες πανω σε αυτά. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από EddieObscurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Επεζησε μονο ο πρωτος ssd στη σειρα του καλωδιου τροφοδοσιας. HDD καπνος > SSD το ανοιξα και ειδα ενα σημειο καμενο > SSD ο μονος που σωθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Στον ssd το καμένο σημείο είναι στο κέντρο του κόκκινου κύκλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δεν νομίζω οτι μπορεις να κάνεις κάτι, η λογική λέει οτι θα χρειαστείς αλλο pcb . Δες το λινκ που σου δωσα πιο πάνω αν ειναι σημαντικα τα δεδομενα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Δεν νομίζω οτι μπορεις να κάνεις κάτι, η λογική λέει οτι θα χρειαστείς αλλο pcb . Δες το λινκ που σου δωσα πιο πάνω αν ειναι σημαντικα τα δεδομενα σου Το έχω δει, στέλνουν Ελλάδα; βασικά διαβάζω ότι πρέπει να τους στείλω πρώτα το παλιό pcb, ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 ναι πρεπει να το στειλεις , διάβασε τις οδηγιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το να σώσω ότι μπορώ από τον ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Εχεις βάλει ανάποδα τα 12 και 5 βολτ. Εκτός του καμένου IC στον HDD που είναι το motor servo, υπάρχει περίπτωση να έχεις κάψει και τη rom, που σημαίνει... σκουπιδοτενεκές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα