Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να παρακολουθήσω επεισόδιο από μια σειρά γιατί βλέπει την IP εκτός Ελλάδας!!!Να κλείσω το ρουτερ και να το ξανανοίξω να πάρει καινούργια IP? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Πλακα πλακα και σε εμενα μου το εκανε αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο.Θα κάνω reboot το router να δω αν θα φτιάξει. Δεν άλλαξε IP το router θα βάλω VPN να δω αν θα παίξει. Έβαλα VPN και παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Αρχισαν οι περιεργες ip ; Εμενα μου κολλούσαν οι καμερες και εκανα remote reboot . H ip 10.ΧΧΧ κολλούσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Βασικα τωρα το παρατήρησα και εγω. Μας βάλαν πισω απο CGN. αν δεν αλλαξει με reboot, τηλεφωνο στην τεχνική υποστηριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Με Cosmote καποια στιγμη το ip geolocation με εβγαζε Βουλγαρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Έφτιαξε.Έβαλα να δω το επεισόδιο χωρίς VPΝ,παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakisthess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μαλλον άλλαξε το IP σου για να βλέπεις. Τα περισσότερα IP της cosmote είναι blacklist. Έλεγξε το IP σου στο mxtoolbox .com και κάνε μια κλήση στην υποστήριξη τους και ζήτα τους να σου δώσουν καθαρό IP σε περίπτωση που σου δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα, που θα έχεις ξανά σίγουρα, γιατί έχεις δυναμική IP και κάθε λίγο αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα