Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Θα ήθελα να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με μονταζ βίντεο και να αναβαθμίσω σιγά σιγά το pc μου ξεκινώντας απο την κάρτα γραφικών μου που είναι και η πιο παλιά. Αργότερα θα αλλάξω και τα υπόλοιπα. Ποιά κάρτα μου προτείνετε μέχρι ταβάνι τα 300 ευρώ; Έχω δει την προσφορά του eshop για την RX 5500 XT στα 240 ευρώ όμως δεν γνωρίζω αν είναι η σωστή κάρτα γι' αυτο που θέλω. Να διευκρινίσω ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και κάνω απλώς γενική χρήση γι΄αυτό και έχω να αλλάξω κάρτα γραφικών απο το 2011 και επεξεργαστή/μητρική/μνήμη απο το 2013.

Το pc μου:

Επεξεργαστής: AMD FX 6300 Six Core

Μνήμη: Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600MHz (2x)

Μητρική: Asus m5a97 r2.0

Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD 5670

Τροφοδοτικό:COOLERMSTER GX 550W

Επεξ/σία από kopeli
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheDevilMayCare είπε

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/111205/Nvidia.html?keyphrase=2060&order_by=pricevat
pic_disp.php?id=56738
https://www.pugetsystems.com/labs/articles/DaVinci-Resolve-GPU-Roundup-NVIDIA-SUPER-vs-AMD-RX-5700-XT-1563/
Αν και επιμενω πως ερασιτεχνικως μπορεις να κινηθεις σε μικροτερο κοστολογιο 🙃

Καλησπέρα! Τώρα θα σου απαντούσα στο άλλο νήμα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Οι επιλογές που μου πρότεινες θα μου κρατήσουν χρόνια; Δεν αξίζει να μαζέψω λεφτά και να αγοράσω αργότερα καλύτερα προιόντα; Στο κατάστημα που μου έστειλες τα βρήκες φθηνότερα σε σχέση με άλλα καταστήματα; (τα 2 απο τα 3  τα έχει διαθεσιμότητα σε 4 εως 10 μέρες).

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να τα αλλάξω όλα στο σύστημα μου! Θα πάρω τον AMD ryzen 3600 και 16GB RAM! Αλλά ακόμα δεν ξέρω ποια κάρτα γραφικών προτείνετε για video editing...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kopeli είπε

Καλησπέρα! Τώρα θα σου απαντούσα στο άλλο νήμα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Οι επιλογές που μου πρότεινες θα μου κρατήσουν χρόνια; Δεν αξίζει να μαζέψω λεφτά και να αγοράσω αργότερα καλύτερα προιόντα; Στο κατάστημα που μου έστειλες τα βρήκες φθηνότερα σε σχέση με άλλα καταστήματα; (τα 2 απο τα 3  τα έχει διαθεσιμότητα σε 4 εως 10 μέρες).

Σου ειχα γραψει κατι φθηνο βασικα value for money! Απο την αλλη καποιος να δωσει +300 ευρω
για μια καρτα γραφικων -διχως να παιζει καθολου παιχνιδια- μονο για το Resolve...και διχως να
περιμενει να βγαλει κατι απο αυτα: σε επιπεδο καποιας εργασιας να τα παρει πισω, δεν ξερω...!?
🙄

Δημοσ.
11 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Σου ειχα γραψει κατι φθηνο βασικα value for money! Απο την αλλη καποιος να δωσει +300 ευρω
για μια καρτα γραφικων -διχως να παιζει καθολου παιχνιδια- μονο για το Resolve...και διχως να
περιμενει να βγαλει κατι απο αυτα: σε επιπεδο καποιας εργασιας να τα παρει πισω, δεν ξερω...!?
🙄

καταναλωτισμός λέγεται... i know..μακάρι τρώγοντας να μου έρθει η όρεξη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/3/2020 στις 11:49 ΜΜ, kopeli είπε

Γεια σας. Θα ήθελα να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με μονταζ βίντεο και να αναβαθμίσω σιγά σιγά το pc μου ξεκινώντας απο την κάρτα γραφικών μου που είναι και η πιο παλιά. Αργότερα θα αλλάξω και τα υπόλοιπα. Ποιά κάρτα μου προτείνετε μέχρι ταβάνι τα 300 ευρώ; Έχω δει την προσφορά του eshop για την RX 5500 XT στα 240 ευρώ όμως δεν γνωρίζω αν είναι η σωστή κάρτα γι' αυτο που θέλω. Να διευκρινίσω ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και κάνω απλώς γενική χρήση γι΄αυτό και έχω να αλλάξω κάρτα γραφικών απο το 2011 και επεξεργαστή/μητρική/μνήμη απο το 2013.

Το pc μου:

Επεξεργαστής: AMD FX 6300 Six Core

Μνήμη: Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600MHz (2x)

Μητρική: Asus m5a97 r2.0

Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD 5670

Τροφοδοτικό:COOLERMSTER GX 550W

Πούλα σε χαμηλή τιμή μητρική, επεξεργαστή, μνήμες ram και πήγαινε σε νέο σύστημα με AMD Ryzen κατά προτίμηση τον Ryzen 5 2600 στοιχίζει γύρω στα 112 ευρώ. Από κάρτα γραφικών δοκίμασε αυτήν για αρχή

Επεξ/σία από MrHavoC
Δημοσ.
Στις 8/3/2020 στις 5:15 ΜΜ, MrHavoC είπε

Πούλα σε χαμηλή τιμή μητρική, επεξεργαστή, μνήμες ram και πήγαινε σε νέο σύστημα με AMD Ryzen κατά προτίμηση τον Ryzen 5 2600 στοιχίζει γύρω στα 112 ευρώ. Από κάρτα γραφικών δοκίμασε αυτήν για αρχή

για πες μια λογική τιμή και για τα τρια αυτα προιόντα για να τα πουλήσω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kopeli είπε

για πες μια λογική τιμή και για τα τρια αυτα προιόντα για να τα πουλήσω...

150

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...