Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Ξεκινάμε ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ σε ΕΕΤΤ και ΕΚΠΟΙΖΩ Δεν τα φάγαμε μαζί "κύριε" Πάγκαλε
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Ξεκινάμε ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ σε ΕΕΤΤ και ΕΚΠΟΙΖΩ Δεν τα φάγαμε μαζί "κύριε" Πάγκαλε Στην εκποιζώ θα πεις ότι είσαι επαγγελματίας που λειτουργεί με ταχυδρομείο ή "καταναλωτής"; Γιατί μια ένωση καταναλωτών να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Θα είχε νόημα στην ΕΚΠΟΙΖΩ να απευθυνθούν οι πελάτες σου. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από DrLo
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, DrLo είπε Στην εκποιζώ θα πεις ότι είσαι επαγγελματίας που λειτουργεί με ταχυδρομείο ή "καταναλωτής"; Γιατί μια ένωση καταναλωτών να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Θα είχε νόημα στην ΕΚΠΟΙΖΩ να απευθυνθούν οι πελάτες σου. Σωστή η τοποθέτησή σου. Ως καταναλωτής. Θα βάλω τον παλιό και το νέο τιμοκατάλογο. Από τη στιγμή που είναι λιανικής είμαι καταναλωτής. Ας το κάνουμε όσοι έχουμε όρεξη, αλλιώς είμαστε έρμαιο των κρατικοδιαιτων
ObeyWario! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Το ότι χρεώνουν 5Ε για να κάνουν αναζήτηση δέματος ενώ εσύ έχεις ήδη πληρώσει για αυτή την υπηρεσία είναι νόμιμο και που θα μπορούσαμε να κάνουμε καταγγελία; Το ποσό επιστρέφετε λέει αν όντως έχει χαθεί αλλά τι να το κάνω; Φυσικά δεν μιλάω για 5-10 μέρες χωρίς ενημέρωση στο tracking, μήνα και 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Το ότι χρεώνουν 5Ε για να κάνουν αναζήτηση δέματος ενώ εσύ έχεις ήδη πληρώσει για αυτή την υπηρεσία είναι νόμιμο και που θα μπορούσαμε να κάνουμε καταγγελία; Το ποσό επιστρέφετε λέει αν όντως έχει χαθεί αλλά τι να το κάνω; Φυσικά δεν μιλάω για 5-10 μέρες χωρίς ενημέρωση στο tracking, μήνα και Αυξήσεις πάνω από ένα ποσοστό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Στον ΟΣΕ, για να μην βγουν παράνομες, είχαν ενεργήσει εκ του πονηρού, βάζοντας το συμπλήρωμα προτεραιότητας. Κάνανε όλα τα τραίνα IC, και είχαν προτεραιότητα από τα απλά (τα τοπικά πχ) Η κουτοπονηρια σε όλο της το μεγαλείο Και για να προλάβω κάποιους, ναι, κυκλοφορούσαν πλαστά και επαναχρησιμοποιημενα γραμματόσημα, τα οποία οι ίδιοι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ διοχέτευαν στην αγορά. Αλλά αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο, και όχι μόνο στην Ελλάδα. Το ηλεκτρονικό γραμματόσημο, γιατί αποσύρθηκε; Μήπως δεν σας συνέφερε για να βγάζετε μεροκάματα;
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Σωστή η τοποθέτησή σου. Ως καταναλωτής. Θα βάλω τον παλιό και το νέο τιμοκατάλογο. Από τη στιγμή που είναι λιανικής είμαι καταναλωτής. Ας το κάνουμε όσοι έχουμε όρεξη, αλλιώς είμαστε έρμαιο των κρατικοδιαιτων Τα ταχυδρομικά έξοδα δε τα περνάς στα βιβλία της επιχείρησής σου που είμαι σίγουρος ότι κρατάς ώστε να σε ελαφρύνουν λίγο από τον μεγάλο φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισοφορές, τέλη κλπ; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από DrLo
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Για να στείλω (συστημένο) στο εσωτερικό έναν φάκελο Α4 (αυτοί οι κίτρινοι) με 3 κόλλες Α4, τι πληρώνω τελικά; Λίγα γραμμάρια ζυγίζει αλλά είναι και το μέγεθος
ObeyWario! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Για να στείλω (συστημένο) στο εσωτερικό έναν φάκελο Α4 (αυτοί οι κίτρινοι) με 3 κόλλες Α4, τι πληρώνω τελικά; Λίγα γραμμάρια ζυγίζει αλλά είναι και το μέγεθος Λογικά 5,4Ε ή 4,4Ε για β' προτεραιότητα έχει και διαστάσεις στον τιμοκατάλογο: http://www.elta.gr/Portals/0/Files/__02_2020.pdf
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, DrLo είπε Τα ταχυδρομικά έξοδα δε τα περνάς στα βιβλία της επιχείρησής σου που είμαι σίγουρος ότι κρατάς ώστε να σε ελαφρύνουν λίγο από τον μεγάλο φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισοφορές, τέλη κλπ; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ο καταναλωτής κοιτάζει τη συνολική τιμή. Για ποιο λόγο να με επιλέξει; 11 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Για να στείλω (συστημένο) στο εσωτερικό έναν φάκελο Α4 (αυτοί οι κίτρινοι) με 3 κόλλες Α4, τι πληρώνω τελικά; Λίγα γραμμάρια ζυγίζει αλλά είναι και το μέγεθος Το σκαναρεις και το στέλνεις με email/viber/fax(άκυρο είναι απαρχαιωμένο) 🤪
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε Οι εταιρίες κούριερ γιατί δεν έχουν την επιλογή εκτός από ταχυμεταφορές να μεταφέρουν και δέματα/αλληλογραφία σε περισσότερες μέρες και με χαμηλότερες τιμές; 🙃🙃 Ποιος επε οτι δεν εχουν ?? ΕΥΔΑΠ ερχεται μεσω ACS Νομιζω και Φυσικο αεριο .
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Το σκαναρεις και το στέλνεις με email/viber/fax(άκυρο είναι απαρχαιωμένο) 🤪 ναι αλλά στην περίπτωση που θέλεις να στείλεις κάτι σε στυλ, βεβαίωση, συμβόλαιο... τον ήπιες. κι αυτό θέλω να κάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε ναι αλλά στην περίπτωση που θέλεις να στείλεις κάτι σε στυλ, βεβαίωση, συμβόλαιο... τον ήπιες. κι αυτό θέλω να κάνω. Το ξέρω, αστειεύομαι προφανώς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 33 minutes ago, cacofonix-3 said: Αυξήσεις πάνω από ένα ποσοστό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Πόσο %? Γιατί μου φαίνεται ότι η περίπτωση αυξήσεων του ΟΣΕ κυρίως έφαγε άκυρο επειδή είναι μονοπώλιο?
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ο καταναλωτής κοιτάζει τη συνολική τιμή. Για ποιο λόγο να με επιλέξει; Δεν έχει σχέση με αυτό. Έχει σε σχέση με το: 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Δεν τα φάγαμε μαζί "κύριε" Πάγκαλε Για να μη παρεξηγούμαι, δε σε κατηγορώ για κάτι. Και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα και μαγκιά σου. Απλά αυτή την "αγανακτισμένη" κλάψα τη σιχαίνομαι. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από DrLo
dimitris_sal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Άλλαξε ο τιμοκατάλογος και στα δέματα Επιστολικού Ταχυδρομείου Διαφημιστικού Ταχυδρομείου Δεμάτων Εσωτερικού – Εξωτερικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα