Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Al_pacino είπε

Μέγιστοι απατεώνες.......πείρα κατι για 25.30 ευρω και για 2 ευρω παραπάνω τελωνείο που μου περασε με χρεωσαν 24 ευρω δασμους με φπα μια ζωη αυτη η ελλαδα μ@ουρδελο δεν υπάρχει σωτηρία

Μου θύμησες ένα γνωστό μου που ανέβασε στο φβ 500€ πρόστιμο που έφαγε και έριξε οτι κατάρα υπάρχει σε αυτόν που τον έγραψε και τον ρωτάει ενας απο κάτω γιατί σε γράψανε; λέει δίπλωμα και ασφάλεια (ή αδεια δεν θυμάμαι). Ξαναρωτάει ο άλλος δεν τα είχες μαζί σου; και του απαντάει το θεϊκό "όχι γενικά δεν έχω χαρτιά "  

Επεξ/σία από Spect~
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαγκες οχι γενικα δεν ηξερα οτι θα ειναι τοσο αλλα και τοσο που ειναι 15 εκτελωνισμός και 8 φπα ειναι πολλλα και ειναι κλεψιά ξυπνήστε......δεν σημαίνει οτι εμεις τοσα θελουμε και αν γουστάρεις...

στην τελική δεν μπορουσα να παρω απο εδω πραγματα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν τα ξερετε και αν υπαρχουν ειναι 3 και 5 φορες επάνω....... αν υπαρχουν.......όποτε υπαρχουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Al_pacino είπε

Μαγκες οχι γενικα δεν ηξερα οτι θα ειναι τοσο αλλα και τοσο που ειναι 15 εκτελωνισμός και 8 φπα ειναι πολλλα και ειναι κλεψιά ξυπνήστε......δεν σημαίνει οτι εμεις τοσα θελουμε και αν γουστάρεις...

στην τελική δεν μπορουσα να παρω απο εδω πραγματα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν τα ξερετε και αν υπαρχουν ειναι 3 και 5 φορες επάνω....... αν υπαρχουν.......όποτε υπαρχουν.

Μπορείς να ζητήσεις εκτελωνισμό από τις κούριερ με πολλαπλάσιο κόστος.

Οι τιμοκατάλογοι ήταν γνωστοί από πριν. Δε σου χρέωσαν κάτι παράνομο. Επίσης αντίστοιχες επιβαρύνσεις έχουν αρκετές χώρες και όχι μόνο η Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα για dhl ξερω γιατι δουλευα καποτε εκει.......αλλα γενικα ως δημόσιο επρεπε να εχει κατω απο 10 ευρω ο εκτελωνισμός για μικρο πράγματα  γενικα εχουν παράλογες τιμες και σαν ελτα ξερουμε ολοι τι ειναι και πως δουλεύουν για τις υπηρεσίες που προσφερουν χαλί μαύρο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Al_pacino είπε

Μέγιστοι απατεώνες.......πείρα κατι για 25.30 ευρω και για 2 ευρω παραπάνω τελωνείο που μου περασε με χρεωσαν 24 ευρω δασμους με φπα μια ζωη αυτη η ελλαδα μ@ουρδελο δεν υπάρχει σωτηρία

3.30ε παραπανω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Spect~ είπε

Μου θύμησες ένα γνωστό μου που ανέβασε στο φβ 500€ πρόστιμο που έφαγε και έριξε οτι κατάρα υπάρχει σε αυτόν που τον έγραψε και τον ρωτάει ενας απο κάτω γιατί σε γράψανε; λέει δίπλωμα και ασφάλεια (ή αδεια δεν θυμάμαι). Ξαναρωτάει ο άλλος δεν τα είχες μαζί σου; και του απαντάει το θεϊκό "όχι γενικά δεν έχω χαρτιά "  

Παρολ αυτα πολλοι θα τον υποστηριξουν. Οπως πχ. καποιοι υποστηριζουν και αυτους που δε βαζουν μασκα θετοντας σε κινδυνο τη δημοσια υγεια.

• Like 2
Δημοσ.

Αν δε σου έβαζαν τελωνείο επειδή ήταν μονο 3 ευρώ παραπάνω, θα έρχονταν ο άλλος με 28.30 και θα έλεγε ώπα!! για 3 ευρώ παραπάνω απο τον αλπατσίνο μου έριξες τελωνείο και συνεχίζει κάπως έτσι..

Μια χαρά τιμές είναι, το πρόβλημα είναι οτι κάνουν 1 μήνα τα δέματα στο τελωνείο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...