Προς το περιεχόμενο

Marvell vs Realtek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ψάχνω για μια λύση σε NAS αλλά έχω πέσει σε σύγκριση 4 μοντέλων. 2 με Marvell KAI 2 με Realtek επεξεργαστή. 'Eχω δει αρκετά βίντεο στο παρελθόν (reviews κινητών συνήθως αν θυμάμαι καλά) που γίνονταν αναφορά στο θέμα Marvell vs Realtek, αλλά δε θυμάμαι ποια απο τις 2 εταιρείες θεωρείται πιο.. "stable" και vfm σαν λύση. Λίγο τα φώτα σας please.

Επεξ/σία από Kostas88KG
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Και οι δύο εταιρείες έχουν αρκετά χρόνια παρουσίας και θεωρούνται "επώνυμες". Από ένα πρόχειρο search που έκανα για Synology μπορείς να δεις ότι έχει μοντέλα και από τις δύο. 

Αυτό λέω στο 1ο ποστ. Έχω 4 NAS σε σύγκριση, όλα synology, με 2 Marvell και 2 με Realtek επεξεργαστές. Το θέμα είναι οτι έχω ακούσει σε αρκετά κανάλια με reviews κινητών να "θάβουν" τη μία απο τις δυο εταιρείες. Αλλά δε θυμάμαι ποια..

Οι Realtek πάντως έχουν ακριβότερες τιμές. Οπότε ίσως μιλάμε για το vfm;

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ.

Αν πάρουμε την σειρά 2020:

DS220j Realtek RTD1296 Quad Core 4 Yes rtd1296 DDR4 512MB
DS120j Marvell A3720 Dual Core 2 Yes armada37xx DDR3 512MB

o Marvell είναι dual-core και ο Realtek quad (μπαίνει και σε ανώτερο μοντέλο) οπότε αυτομάτως να μια διαφορά απόδοσης. Για αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα. Είχα στήσει ένα 411j (του 2011, φοράει Marvell) δουλεύει 24/7 από τότε, δεν έχει κάνει κιχ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...