Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eliasjuve είπε

Ωωω τρομερό συμπέρασμα. Επίσης αν κοπεί το ρεύμα δεν δουλεύει το ίντερνετ.  Ουάου.

Xα! Ακου τωρα φαση που μου θυμισες! Καποτε... Στο σπιτι ειχα 2 PC και αγορασα 2 ups για αυτα. Υποδοχες ειχαν μια σουκο και δεν θυμαμαι τι αλλο. Οποτε οπως ημουν και πιτσιρικας εκοψα το καλωδιο και συνδεσα ενα πολυμπριζο στο οποιο συνδεσα τα παντα πανω. PC ,  οθονη, ηχειακια και φωτιστικο στον εναν και PC,  oθονη k router στον αλλο. Καποια στιγμη ειμαι ingame και πεφτει το ρευμα. Εγω με κλειστη την πορτα του δωματιου μου δε καταλαβα τιποτα παρα μονο οταν ηρθε η μανα μου με κερια αναμμενα.

Η απορια της ηταν μεγαλη και πηγε να κοιταξει τον πινανα ρευματος. Η καημενη νομιζε οτι επεσε καποια ασφαλεια στο σαλονι. χεχε!

τρου στορι..

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παλικάρια όλοι αρρωστουληδες το τριήμερο? 

Έσκασα μέσα... Και όντως τιμησα νετφλιξ, αν και μόνο φιλαράκια επειδή μου προκαλουν πλήρη χαλάρωση... 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, eliasjuve είπε

Ωωω τρομερό συμπέρασμα. Επίσης αν κοπεί το ρεύμα δεν δουλεύει το ίντερνετ.  Ουάου.

Αυτο για μενα πρεπει να το φιαξουν...δεν εχω ιδεα πως..αλλα πρεπει...

Δημοσ.

ευτυχως τωρα εχουμε να κανουμε πραματα κλεισμενοι σπιτι. 

αλλα 8 δις κοσμου ειμαστε με πολλα εξυπνα μυαλα σε θεσεις κλειδια, και το φαρμακο θα βρεθει και ολα θα επανελθουν ,μεχρι το επομενο ξεσπασμ 😜

τι να πουν και το μεσσαιωνα με τις πανουκλες και τις χολερες!

Δημοσ.

Ντελιβερι, ταινιουλα στο νετφλιξ και μετα σεξακι σε τσοντοσαιτ με δωρεαν τα premium. Θα ειναι σα να εχετε κοπελα, αλλα δε θα εχετε

Δημοσ.

Εδω ισχυει το "ο θανατος σου η ζωη μου" παντως αυτα τα στοιχεια ειναι για οσουν νοιωθουν καλα και καθονται μεσα και βλεπουν νετφλιξ,εγω εχθες ημουν τοσο κομματια που δεν ειχα το κουραγιο ουτε στο ινσομνια να μπω καλα καλα

Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 7:02 ΠΜ, deukaleionas είπε

Αυτο για μενα πρεπει να το φιαξουν...δεν εχω ιδεα πως..αλλα πρεπει...

Λέγεται 4g σε συνδυασμό με tablet/smartphone ή ακόμα και λάπτοπ με hotspot από τα προηγούμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...