dimakisk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Ο κορωνοϊός κρατά τους ανθρώπους εντός του σπιτιού τους και το Netflix αλλά και άλλες εταιρείες τύπου «stay at home» εμφανίζονται ως οι κύριοι ευεργετούμενοι από την εξάπλωση του. Ο αναλυτής Dan Salmon της εταιρείας BMO Capital Market επισήμανε πρόσφατα σε μία έρευνα ότι το Netflix θα επωφεληθεί αν οι καταναλωτές παραμείνουν σπίτι εξαιτίας των ανησυχιών για τον κορωνοϊό COVID-19, κάτι που αντικατοπτρίστηκε στην αύξηση της αξίας της μετοχής της υπηρεσίας video streaming την εβδομάδα που μας πέρασε. Η αξία της μετοχής του Netflix αυξήθηκε κατά 0,8% μετά από σχεδόν εννέα χρόνια. Όμως το Netflix δεν εμφανίζεται ως ο μοναδικός ευεργετούμενος από την επιδημία του κορωνοϊού που κρατάει τους ανθρώπους σπίτι τους, αλλά και άλλες internet-connected υπηρεσίες όπως οι Amazon, Disney+ και Facebook αλλά και οι Sony, Microsoft και Nvidia, με τις gaming υπηρεσίες τους και άλλες. Όλες αυτές οι εταιρείες επωφελήθηκαν και συνεχίζουν να επωφελούνται της επιδημίας του κορωνοϊού –πέρα βεβαίως από τις εταιρείες πώλησης μασκών, αντισηπτικών και απολυμαντικών- με τον αναλυτή JC O’Hara της εταιρείας MKM Partners να επισημαίνει επίσης: «Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τα προϊόντα/ υπηρεσίες/ εταιρείες που ενδεχομένως θα επωφεληθούν σε ένα κόσμο με άτομα σε καραντίνα. Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βρίσκονται όλη μέρα κλεισμένοι μέσα (στο σπίτι τους); Tweaktown Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Κορωνοϊός and chill... 1
Grimson Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βρίσκονται όλη μέρα κλεισμένοι μέσα (στο σπίτι τους); πλακωτό στο τάβλι 1
coffeex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιμένω να δώσουν στοιχεία τα τσοντο sites 😂 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από coffeex 11 1
Getapen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Περίμενα την πρώτη θέση να έχουν καπαρώσει οι πωλήσεις προφυλακτικων.. Που πάει αυτός ο κόσμος?? 3 2
nosstrom Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Α ρεεε κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις! 3
Strigla Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Αυτό λέγεται απλά:εθισμός στην τηλεόραση...και η ζωή δυστυχώς έτσι δεν συνεχίζεται! 8 2
GreekReaper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, Grimson είπε Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βρίσκονται όλη μέρα κλεισμένοι μέσα (στο σπίτι τους); πλακωτό στο τάβλι Άλλοι το ρίχνουν στον αθλητισμό. Βόλεϊ δωματίου! 😇
ifaist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Τα ντελιβερι πουλανε ??? Δισταζω να παραγγειλω, μολις βγηκα και απο ηπια γριπη και δε θα την παλεψω 3η φορα φετος! 2
MontzOlee Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Αναμένω αντίστοιχη τοποθέτηση και από άλλες εταιρίες - sites που σίγουρα θα έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ ! 💪🏻😉
GrigM Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, ifaist είπε Τα ντελιβερι πουλανε ??? Δισταζω να παραγγειλω, μολις βγηκα και απο ηπια γριπη και δε θα την παλεψω 3η φορα φετος! Καλή απορία. Είχα την ίδια, για μερικά λεπτά, πριν μέρες. Το τελευταίο που φοβάσαι να πάθεις από junk food, ειναι να κολλήσεις γρίπη. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Υ.Γ. 2 φορές και ακόμα δεν έχει τελειώσει ο χειμώνας; Σκληρό. Χυμούς, νερό και λίγη γυμναστική για να στανιαρεις. 1
Lousy Offcomer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δεν έχω netflix αλλά αν είχα θα το είχα λιώσει το 3ήμερο που πέρασε. Όπως έλιωσε εμένα η γαστρεντερίτιδα... Την κατάσταση την έσωσε κάπως το rdr2 1
ifaist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, GrigM είπε Καλή απορία. Είχα την ίδια, για μερικά λεπτά, πριν μέρες. Το τελευταίο που φοβάσαι να πάθεις από junk food, ειναι να κολλήσεις γρίπη. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Υ.Γ. 2 φορές και ακόμα δεν έχει τελειώσει ο χειμώνας; Σκληρό. Χυμούς, νερό και λίγη γυμναστική για να στανιαρεις. Xα! Ετσι ειναι αλλα ειμαι στα τελιωματα, σημερα πηγα και δουλεια αλλα εχασα ολο το 3ημερο. Στο θεμα μας και ομως, δε συναντησα κανεναν, τουλαχιστο φαινομενικα αρρωστο εκτος απο τον ντελιβερι! Του ριχνω ολες τις ευθυνες. 😋 Στο τσακ ειμαι να παραγγειλω τωρα, και αναρωτιεμαι... Πας σε ενα χωριο οπου υπαρχουν 2 κουρεια και θελεις να κουρευτεις. Τα 2 κουρεια ειναι διπλα-διπλα. Ο μπαρμπερης (Α) ειναι καλοκουρεμενος, αντιθετα ο μπαρμπερης (Β) ειναι σαν το γιδι. Οποτε κουρευσε στον (Β) με την λογικη οτι ο ενας κουρευει τον αλλο! Να παραγγειλω απο το ιδιο μαγαζι (?) με την λογικη οτι ο ντελιβερι και γενικα το προσωπικο εχει περασει την γριπη ή να ρισκαρω απο αλλο μαγαζι ?
GrigM Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, ifaist είπε Xα! Ετσι ειναι αλλα ειμαι στα τελιωματα, σημερα πηγα και δουλεια αλλα εχασα ολο το 3ημερο. Στο θεμα μας και ομως, δε συναντησα κανεναν, τουλαχιστο φαινομενικα αρρωστο εκτος απο τον ντελιβερι! Του ριχνω ολες τις ευθυνες. 😋 Στο τσακ ειμαι να παραγγειλω τωρα, και αναρωτιεμαι... Πας σε ενα χωριο οπου υπαρχουν 2 κουρεια και θελεις να κουρευτεις. Τα 2 κουρεια ειναι διπλα-διπλα. Ο μπαρμπερης (Α) ειναι καλοκουρεμενος, αντιθετα ο μπαρμπερης (Β) ειναι σαν το γιδι. Οποτε κουρευσε στον (Β) με την λογικη οτι ο ενας κουρευει τον αλλο! Να παραγγειλω απο το ιδιο μαγαζι (?) με την λογικη οτι ο ντελιβερι και γενικα το προσωπικο εχει περασει την γριπη ή να ρισκαρω απο αλλο μαγαζι ? Μπαίνεις σε μια εφαρμογή ντελιβερι, βρίσκεις ένα μαγαζί του είδους φαγητού που επιθυμείς, με καλή βαθμολογία (4.2 και πάνω για εμένα) και αρκετές κριτικές (το 5/5 δεν λέει κάτι αν είναι από 10-20-100 μόνο κριτικές) και επιλέγεις αυτό. (διότι δυσκολότερα ένα καλο, θεωρητικά, μαγαζί θα ρισκάρει να έχει τον τυλιχτή του πχ άρρωστο). Δεν θα πήγαινα στο ίδιο, γιατί ο ντελιβερας μπορεί να το πέρασε αλλά κάποιος/οι από το προσωπικό, να του γυροφερνει και να μην το ξέρουν καν. Μιλάμε τώρα για κάπως τραβηγμένο σενάριο, αλλά απαντώ στη λογική σου. Περαστικά και μακάρι να είναι η 2η και τελευταία, για καιρό. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα