arsenal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, όντας κάτοχος του Mi A2 (σχετικά ικανοποιημένος) θέλω να κάνω μια αναβάθμιση και έχω καταλήξει ανάμεσα στο νέο μοντέλο του κινητού μου και στο realme που δεν ξέρω τι παίζει καθολου με τα συγκεκριμένα κινητά. Μια αποψη pleaseeee! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από arsenal
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Όντας κάτοχος του Mi A3 δεν έχω κανένα παράπονο, το λογισμικό τρέχει πολύ γρήγορα χωρίς κωλύματα τους 2,5 μήνες που το έχω τώρα, μπαταρία 2-3 μέρες και με lite gaming. Για μένα δεν χρειάζεται να πάω σε κάτι παραπάνω, είμαι υπερ ικανοποιημένος. Όμως αυτό το λέω για μένα, πρέπει να μας πεις τι χρήση κάνεις, αν μπορείς να το αγοράσεις από Ελλάδα ή από έξω γιατί μέχρι τα 230€ που κάνει το Realme 5 Pro στο skroutz υπάρχουν και άλλες προτάσεις.
arsenal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Όντας κάτοχος του Mi A3 δεν έχω κανένα παράπονο, το λογισμικό τρέχει πολύ γρήγορα χωρίς κωλύματα τους 2,5 μήνες που το έχω τώρα, μπαταρία 2-3 μέρες και με lite gaming. Για μένα δεν χρειάζεται να πάω σε κάτι παραπάνω, είμαι υπερ ικανοποιημένος. Όμως αυτό το λέω για μένα, πρέπει να μας πεις τι χρήση κάνεις, αν μπορείς να το αγοράσεις από Ελλάδα ή από έξω γιατί μέχρι τα 230€ που κάνει το Realme 5 Pro στο skroutz υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Για όλες τις άλλες χρήσεις εκτός gaming. Δηλαδη στα 230 τι θα πρότεινες?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Λίγο πιο αναλυτικά θα μπορούσες να μου πεις? Θα βοηθούσε αν συμπλήρωνες αυτήν την φόρμα επειδή το "για όλες τις χρήσεις" για τον καθένα διαφέρει 😉
arsenal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; 5) Μέγεθος οθόνης; 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) 1)250 2)Ελλάδα 3)Οχι 4)Καινούριες 5)Αδιάφορο 6)- 7)Ναι 8)Σίγουρα 9)Οχι 10) Πολύ σερφάρισμα, facebook +messenger ,viber, e-mail ,twitter
vargas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Και το mi 9 t είναι σούπερ προταση απλά πας στα 250 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Για μένα για αυτά που θες πας στο Mi A3 (καθώς πάνω κάτω κάνουμε την ίδια χρήση + κάτι clouds που χρησιμοποιώ κτλ). Τώρα για τις κάμερες πρέπει να δεις μερικά reviews στο google για να δεις αν σου κάνει (με gcam την μέρα και την νύχτα). Μετά αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω, πας στο Mi 9 lite (δες εδώ ένα review). Τώρα συγκριτικά με το Realme 5 Pro έχει IPS οθόνη, ενώ Α3 και 9 lite amoled και δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη (η amoled είναι πιο καινούργια οθόνη, με πολύ καλύτερα χρώματα και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας). Απλά το Α3 έχει 720p αλλά στους μισούς φαίνεται και στους άλλους μισούς όχι (δεν έχει καμία όμως σχέση με το 720 και 1080 των IPS, είναι ανώτερο). Πέρα από αυτό το 9 lite έχει τον καλύτερο επεξεργαστή απ' όλα (με μικρή διαφορά από το realme κατά 1,37%). Το Α3 έχει κατώτερο επεξεργαστή αλλά λόγω android one τρέχει σαν Ferrari στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς (δες εδώ). Οι κάμερες σε όλα οι ίδιες, απλά το Mi A3 τραβάει με 30fps στο 4k ενώ τα άλλα στα 60fps 4k αν και είναι ασήμαντο για τους περισσότερους. Για τις μπαταρίες τώρα δεν ξέρω, παρόλο που έχουν τα ίδια mAh είναι ανάλογα με το πόσο καίει ο επεξεργαστής, αν και εντάξει οι snapdragon κάνουν μια χαρά κατανάλωση. 1
seseji Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα που ζηταει το mi 9t δεν εχει αντιπαλο πλην του mi 9 lite που εχει κ ir blaster αν το χρειαζεσαι 1
chios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 https://www.amazon.es/realme-Smartphone-Snapdragon-cuádruple-teléfono/dp/B083K63424/ref=mp_s_a_1_3?keywords=Realme+xt&qid=1583308416&sr=8-3 Αφού κοιτάς realme δες και αυτό που έχει super amoled οθόνη. 1
arsenal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Στις 4/3/2020 στις 7:28 ΠΜ, seseji είπε αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα που ζηταει το mi 9t δεν εχει αντιπαλο πλην του mi 9 lite που εχει κ ir blaster αν το χρειαζεσαι Το mi 9 lite εχει super amoled αν δεν κάνω λάθος ενώ το Mi9t οχι σωστά? Το ir blaster τι ειναι?
seseji Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, arsenal είπε Το mi 9 lite εχει super amoled αν δεν κάνω λάθος ενώ το Mi9t οχι σωστά? Το ir blaster τι ειναι? την ιδια ακριβως οθονη εχουν κ ειναι πολυ καλη ir blaster ειναι εκπομπος υπερυθρων ,ουσιαστικα ειναι σαν να εχεις universal remote για τηλεορασεις ,κλιματιστικα κ πολλα αλλα χρησιμο ειναι αλλα ο snap 730 ειναι καλυτερος του snap 710 εγω οποιο απο τα 2 βρω σε καλη προσφορα το χτυπαω το bangood εχει το 9t 6/64 στα 219+ μεταφορικα αλλα εχει παιξει κ αρκετα κατω απο 200 (κ μαλιστα το 6/128) αν σε ενδιαφερει https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-9t
vargas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Το mi 9 t έχει την ίδια οθόνη με το mi 9 t pro . δε νομίζω ότι έχει την ίδια οθόνη με το mi 9 lite .κ εννοείται ότι είναι amoled. Πάει μπάλα και νομίζω ότι είναι καλύτερο του mi 9 lite συνολικά. Επίσης το mi 9 lite έχει camera api 2 level 2 κ όχι 3 .που σημαίνει ότι δεν παίρνει καλη gcam 1
life is music Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 3/3/2020 στις 7:47 ΜΜ, arsenal είπε Καλησπέρα, όντας κάτοχος του Mi A2 (σχετικά ικανοποιημένος) θέλω να κάνω μια αναβάθμιση και έχω καταλήξει ανάμεσα στο νέο μοντέλο του κινητού μου και στο realme που δεν ξέρω τι παίζει καθολου με τα συγκεκριμένα κινητά. Μια αποψη pleaseeee! Αν θες καλό κινητό πας εδώ στο νοκια 8 στα 200 που είναι και προσφορά στον Γερμανό https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα