sorvag7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Καθώς έψαχνα στο υπόγειο βρήκα αυτόν τον ενισχυτή που τον είχε ο πατέρας μου. Είναι πλήρως λειτουργικός και θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος τι αξια μπορεί να έχει σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2020 στις 9:01 ΜΜ, sorvag7 είπε Καθώς έψαχνα στο υπόγειο βρήκα αυτόν τον ενισχυτή που τον είχε ο πατέρας μου. Είναι πλήρως λειτουργικός και θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος τι αξια μπορεί να έχει σήμερα. 60-80 ευρώ.Απο διάφορες φωτογραφίες που είδα παραπλήσιων europhon μοντέλων στο google.Λογικά καπου πάνω στον ενισχυτή,θα έχει δίπλα στο europhon κάποιους αριθμούς εαν μου τους πείς μπορώ να σου πώ και ακριβώς πόσο μπορείς να το πουλήσεις. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sorvag7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Το μοντέλο είναι το Α150S αν εννοείς αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sorvag7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 6/3/2020 στις 3:53 ΜΜ, jerry banana είπε 60-80 ευρώ.Απο διάφορες φωτογραφίες που είδα παραπλήσιων europhon μοντέλων στο google.Λογικά καπου πάνω στον ενισχυτή,θα έχει δίπλα στο europhon κάποιους αριθμούς εαν μου τους πείς μπορώ να σου πώ και ακριβώς πόσο μπορείς να το Το μοντέλο είναι το Α150S αν αυτό εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα