Foteini_K Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Black Mirror, Breaking Bad, Prison Break και Messiah!
dalain Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, thanosfwto είπε ελα παντα βλεπαμε σειρες.ειναι εθισμος αυτο Καποια εποχη πριν καμια πενταετία , ισως κ παραπάνω, όντας ανεργος εβλεπα ταυτόχρονα 23 σειρες.....χωρις υπερβολή....23 σειρες....αφου ειχα κανει λιστα ποιες βλέπω και σε πιο επεισόδιο ημουν στην καθεμία....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, Foteini_K είπε Black Mirror, Breaking Bad, Prison Break και Messiah! messiah?καλη; 27 λεπτά πριν, Foteini_K είπε Black Mirror, Breaking Bad, Prison Break και Messiah! 27 λεπτά πριν, Foteini_K είπε Black Mirror, Breaking Bad, Prison Break και Messiah! mesiah τι λεει;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Παιδια τις γνωστες μην τις λετε καν τις εχουμε ολοι δει. Προτεινετε καποια πιο "ψαγμενη" σχετικα αγνωστη σειρα. Εγω προτεινω σε οποιον θελει να δει κατι χαλαρο χωρις τρελες απαιτησεις το lodge 49.
Oberyn11 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Άμα σου αρέσουν οι σειρές με Drugs, σου προτείνω τις εξής, και εάν θέλεις να τις ξεκινήσεις και τις 3 να της δεις με αριθμητική σειρά.... 1.Narcos 2.El Chapo 3.Narcos: Mexico Πραγματικά θα κολλήσεις και με τις 3 σειρές! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Oberyn11
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Oberyn11 είπε Άμα σου αρέσουν οι σειρές με Drugs σου προτείνω τις έξεις, και εάν θέλεις να τις ξεκινήσεις και τις 3 να της δεις με αριθμητική σειρά.... 1.Narcos 2.El Chapo 3.Narcos: Mexico Πραγματικά θα κολλήσεις και με τις 3 σειρές! σωστος ο παικτης βαλε και το bb και το ozark
Foteini_K Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, thanosfwto είπε messiah?καλη; mesiah τι λεει; Αρκετά καλή, απ' τις λίγες σειρές που μου κίνησε το ενδιαφέρον και ανυπομονούσα να δω το κάθε επεισόδιο. Δυστυχώς όμως να ξέρεις πως ακυρώθηκε η 2η σεζόν από το Netflix (μάλλον για θρησκευτικούς λόγους, ή για το λόγο ότι τα γυρίσματα έγιναν σε πολλές χώρες, δεν είναι ξεκάθαρο) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Foteini_K
Voodooman Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ποια σειρά procedural με βρώμικους μπάτσους; Το The Shield είναι η αγαπημένη μου σειρά γενικότερα, το Luther είναι αρκετά καλό υποκατάστατο, οπότε τι να δω παρακάτω με διεφθαρμένους αστυνομικούς που κάνουν ό,τι θέλουν και, κάποια στιγμή, τους κυνηγούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις;
vasokir Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 3/3/2020 στις 10:26 ΜΜ, valkon είπε The Office και μόλις τελειώσεις το ξεκινάς ξανά. Τώρα βγάζει και το netflix το Space Force -με τον Steve Carell- από τον δημιουργό του the Office! 1
valkon Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, vasokir είπε Τώρα βγάζει και το netflix το Space Force -με τον Steve Carell- από τον δημιουργό του the Office! Δεν ξέρω πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά το σκεφτόμουν το πρωί αυτό και αναρωτιόμουν αν το ακύρωσαν και είδα ότι βγαίνει τον Μάιο. 1
kostasbm Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 αποφασισα μετα απο καιρο να ξεκινησω τον Ray Donovan.....τον εχω σε αλλες ταινιες και μου αρεσει το στυλ του
DonaldSand Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Προτείνω ανεπιφύλακτα Ozark... Άψογη σειρά και γίνεται καλύτερη σεζόν με σεζόν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 αν σας αρεσει με σπαθια..απιστευτη σειρα και ερχεται σε λιγες μερες νεος κυκλος
vasokir Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, valkon είπε Δεν ξέρω πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά το σκεφτόμουν το πρωί αυτό και αναρωτιόμουν αν το ακύρωσαν και είδα ότι βγαίνει τον Μάιο. Κι εγώ εχθές είδα ότι βγαίνει το Μάιο. Να ξεπεράσει το the office δεν νομίζω, αλλά λογικά θα είναι καλό! 1
thomasG4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, Voodooman είπε Ποια σειρά procedural με βρώμικους μπάτσους; Το The Shield είναι η αγαπημένη μου σειρά γενικότερα, το Luther είναι αρκετά καλό υποκατάστατο, οπότε τι να δω παρακάτω με διεφθαρμένους αστυνομικούς που κάνουν ό,τι θέλουν και, κάποια στιγμή, τους κυνηγούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις; Δεν ξέρω άμα το έχεις δει, αλλά το βρετανικό Line of Duty μοιάζει λίγο και είναι πολύ καλή σειρά. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα