Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thanosfwto είπε

ελα παντα βλεπαμε σειρες.ειναι εθισμος αυτο

Καποια εποχη πριν καμια πενταετία , ισως κ παραπάνω, όντας ανεργος εβλεπα ταυτόχρονα 23 σειρες.....χωρις υπερβολή....23 σειρες....αφου ειχα κανει λιστα ποιες βλέπω και σε πιο επεισόδιο ημουν στην καθεμία....

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Foteini_K είπε

Black Mirror, Breaking Bad, Prison Break και Messiah!

messiah?καλη;

27 λεπτά πριν, Foteini_K είπε

27 λεπτά πριν, Foteini_K είπε

mesiah τι λεει;

Δημοσ.

Παιδια τις γνωστες μην τις λετε καν τις εχουμε ολοι δει. Προτεινετε καποια πιο "ψαγμενη" σχετικα αγνωστη σειρα.

Εγω προτεινω σε οποιον θελει να δει κατι χαλαρο χωρις τρελες απαιτησεις το lodge 49.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα σου αρέσουν οι σειρές με Drugs, σου προτείνω τις εξής, και εάν θέλεις να τις ξεκινήσεις και τις 3 να της δεις με αριθμητική σειρά....

1.Narcos

2.El Chapo

3.Narcos: Mexico

Πραγματικά θα κολλήσεις και με τις 3 σειρές!

Επεξ/σία από Oberyn11
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Oberyn11 είπε

Άμα σου αρέσουν οι σειρές με Drugs σου προτείνω τις έξεις, και εάν θέλεις να τις ξεκινήσεις και τις 3 να της δεις με αριθμητική σειρά....

1.Narcos

2.El Chapo

3.Narcos: Mexico

Πραγματικά θα κολλήσεις και με τις 3 σειρές!

σωστος ο παικτης βαλε και το bb και το ozark

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, thanosfwto είπε

messiah?καλη;

mesiah τι λεει;

Αρκετά καλή, απ' τις λίγες σειρές που μου κίνησε το ενδιαφέρον και ανυπομονούσα να δω το κάθε επεισόδιο.

Δυστυχώς όμως να ξέρεις πως ακυρώθηκε η 2η σεζόν από το Netflix (μάλλον για θρησκευτικούς λόγους, ή για το λόγο ότι τα γυρίσματα έγιναν σε πολλές χώρες, δεν είναι ξεκάθαρο)

Επεξ/σία από Foteini_K
Δημοσ.

Ποια σειρά procedural με βρώμικους μπάτσους; Το The Shield είναι η αγαπημένη μου σειρά γενικότερα, το Luther είναι αρκετά καλό υποκατάστατο, οπότε τι να δω παρακάτω με διεφθαρμένους αστυνομικούς που κάνουν ό,τι θέλουν και, κάποια στιγμή, τους κυνηγούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις; 

Δημοσ.
Στις 3/3/2020 στις 10:26 ΜΜ, valkon είπε

The Office και μόλις τελειώσεις το ξεκινάς ξανά. 

Τώρα βγάζει και το netflix το Space Force -με τον Steve Carell- από τον δημιουργό του the Office!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vasokir είπε

Τώρα βγάζει και το netflix το Space Force -με τον Steve Carell- από τον δημιουργό του the Office!

Δεν ξέρω πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά το σκεφτόμουν το πρωί αυτό και αναρωτιόμουν αν το ακύρωσαν και είδα ότι βγαίνει τον Μάιο. 

• Like 1
Δημοσ.

αποφασισα μετα απο καιρο να ξεκινησω τον Ray Donovan.....τον εχω σε αλλες ταινιες και μου αρεσει το στυλ του

Δημοσ.

αν σας αρεσει με σπαθια..απιστευτη σειρα και ερχεται σε λιγες μερες νεος κυκλος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, valkon είπε

Δεν ξέρω πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά το σκεφτόμουν το πρωί αυτό και αναρωτιόμουν αν το ακύρωσαν και είδα ότι βγαίνει τον Μάιο. 

Κι εγώ εχθές είδα ότι βγαίνει το Μάιο. Να ξεπεράσει το the office δεν νομίζω, αλλά λογικά θα είναι καλό!

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Voodooman είπε

Ποια σειρά procedural με βρώμικους μπάτσους; Το The Shield είναι η αγαπημένη μου σειρά γενικότερα, το Luther είναι αρκετά καλό υποκατάστατο, οπότε τι να δω παρακάτω με διεφθαρμένους αστυνομικούς που κάνουν ό,τι θέλουν και, κάποια στιγμή, τους κυνηγούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις; 

Δεν ξέρω άμα το έχεις δει, αλλά το βρετανικό Line of Duty μοιάζει λίγο και είναι πολύ καλή σειρά.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...