Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα Σε Ολους!!! 

Η Πρωτη Σειρα Που ειδα ηταν το la casa de papel πριν λιγους μηνες οταν ειχα το netflix!!! 

αφου τελειωσα και την 3η σεζον εψαχνα να δω ποια θα ηταν η επόμενη σειρα που θα εβλεπα... 

Ειχα δει  στην αρχη καποιες σειρες οπως το Iron fist  μεχρι το 8ο επεισοδιο της 1ης Σεζον το purnisher  μεχρι το 2ο επεισοδιο της 1 σεζον στο Lucifer ειδα το μισο  επεισοδιο... Ειχα δει και καποιες αλλες αλλα δεν μ αρεσαν!!! 

Τελος Παντων βλεπω το  Vis a Vis  η Αλλιώς Locked up που ονομάζεται στο netflix και σήμερα θα δω το τελευταίο επεισόδιο της 4ης και Τελευταιας Σεζον!!! 

Εσεις ποια σειρα μου προτείνετε να δω; 

Επεξ/σία από Mikel696
  • Like 1
Δημοσ.

Όπως και οι περισσότεροι αυτή που θα σου προτείνω κι εγώ είναι σίγουρα Breaking Bad. Μια σειρά με αρχή μέση και τέλος. Από κει και πέρα αν δε σου αρέσει η ιδέα, τσέκαρε,

Westworld,
Fringe,
Stranger Things,
Band of Brothers (mini σειρά 10 επεισοδίων σε εποχή 1940),
Chernobyl (mini σειρά 5 επεισοδίων),
The boys.

Δε θα χάσεις με καμία από αυτές το χρόνο σου.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Chernobyl ειναι must, 

Επισης ειδα προσφατα και μου αρεσε το Fortitude.

Επεξ/σία από archer100
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/3/2020 στις 8:11 ΜΜ, Mikel696 είπε

Καλησπερα Σε Ολους!!! 

Η Πρωτη Σειρα Που ειδα ηταν το la casa de papel πριν λιγους μηνες οταν ειχα το netflix!!! 

αφου τελειωσα και την 3η σεζον εψαχνα να δω ποια θα ηταν η επόμενη σειρα που θα εβλεπα... 

Ειχα δει  στην αρχη καποιες σειρες οπως το Iron fist  μεχρι το 8ο επεισοδιο της 1ης Σεζον το purnisher  μεχρι το 2ο επεισοδιο της 1 σεζον στο Lucifer ειδα το μισο  επεισοδιο... Ειχα δει και καποιες αλλες αλλα δεν μ αρεσαν!!! 

Τελος Παντων βλεπω το  Vis a Vis  η Αλλιώς Locked up που ονομάζεται στο netflix και σήμερα θα δω το τελευταίο επεισόδιο της 4ης και Τελευταιας Σεζον!!! 

Εσεις ποια σειρα μου προτείνετε να δω; 

breaking Bad και καπάκι better call Saul για μαζεμένες ονειρώξεις 😜

Δημοσ.

Καλες ολες οσες σου προτεινουν οι προηγούμενοι.

Αλλα αν δεν υπηρχε το Lost δεν θα υπηρχε η τηλεοραση οπως την ξερεις σημερα.

Οποτε ξεκινας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με αυτην και μετα πας στις υπολοιπες.

Lost trailer:

https://youtu.be/KTu8iDynwNc

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφοσον εχεις netflix βλεπεις τωωωωωωωρααααααααααα Dark και The OA και μετα απλα περιμενεις να βγουν οι συνεχειες, διοτι οτι και να δεις μετε[ειτα θα σου φαινεται πολυ λιγο. Ειδικα οτιδηποτε μετα το Dark ειναι απλη οδοντοκρεμα.................................

Επεξ/σία από physvlog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...