anticrisis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Σύντομα θα χρειαστεί να επιπλώσω σπίτι στην Αθήνα, δυάρι 45-60τμ. Ψάχνω για την πιο φθηνή λύση αυτή την στιγμή και κατά προτίμηση ετοιμοπαράδοτα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα αυτή την στιγμή όσο το να το επιπλώσω όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτή την στιγμή νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι τα Praktiker. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Καλή επιλογή μοιάζουν και τα φοιτητικά πακέτα από ΙΚΕΑ, θέλουν επίδειξη φοιτητικού πάσου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, anticrisis είπε Καλησπέρα, Σύντομα θα χρειαστεί να επιπλώσω σπίτι στην Αθήνα, δυάρι 45-60τμ. Ψάχνω για την πιο φθηνή λύση αυτή την στιγμή και κατά προτίμηση ετοιμοπαράδοτα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα αυτή την στιγμή όσο το να το επιπλώσω όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτή την στιγμή νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι τα Praktiker. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Καλή επιλογή μοιάζουν και τα φοιτητικά πακέτα από ΙΚΕΑ, θέλουν επίδειξη φοιτητικού πάσου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συγκρίνεις τιμές και αποφασίζεις. Εμείς από ΙΚΕΑ έχουμε πάρει πάρα πολλά πράγματα από τότε που ήρθε Ελλάδα και δεν έχουμε κανένα παράπονο, ούτε σε θέμα εξυπηρέτησης, ούτε σε θέμα ποιότητας/αντοχής, ούτε σε θέμα αλλαγής/επιστροφής! Αντίθετα από όπου αλλού έχουμε αγοράσει και χρειάστηκε να κάνουμε αλλαγή ή επιστροφή μας έβγαλαν την πίστη! Εκτός από ΙΚΕΑ υπάρχει και το JYSK αλλά δεν έχει τόσο μεγάλη ποικιλία και δεν είναι πάντοτε ετοιμοπαράδοτα, αλλά έχει συχνά προσφορές! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από SB_1957
tsifotis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα "φοιτητικα πακετα" σε ηλ. συσκευες επιπλα και λοιπα ειναι απλα ως προτασεις πραγματα επιλεγμενα πιο ταιριαστα για φοιτητες σε αντιθεση με οικογενειες πχ μικρο φουρνακι ή απουσια παιδικου κρεβατιου και τετοια. Και για να φαινεται πιο ελκυστικο ως πακετο βαζουν και μια εκπτωση, αληθινη ή πλασματικη αυτο ειναι αλλο θεμα. Το πασο το δειχνεις οταν καλειται πχ το λεωφορείο ή το πλοιο να κανει εκπτωση αλλα παραλληλα επιδοτειται σχετικά ή εστω υποχρεωνεται απο το κρατος να παρεχει αυτην την εκπτωση. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από tsifotis
Axelq Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Πηγαίνεις σε όλα τα μαγαζιά και βλέπεις τι έχουν αυτή την στιγμή σε προσφορά. Μετά προσπαθείς να συνδυάσεις χρώματα, σχέδια κλπ για να μην φαίνεται σαν λαϊκή το διαμέρισμα. Είναι μεν πιο χρονοβόρο αλλά έτσι σίγουρα θα πάρεις τις καλύτερες τιμές.
Lumini Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Τιμές χώμα έχει η Ραβένα..διπλό κρεβάτι με 200 ευρώ
gia_nnis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, anticrisis είπε Καλησπέρα, Σύντομα θα χρειαστεί να επιπλώσω σπίτι στην Αθήνα, δυάρι 45-60τμ. Ψάχνω για την πιο φθηνή λύση αυτή την στιγμή και κατά προτίμηση ετοιμοπαράδοτα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα αυτή την στιγμή όσο το να το επιπλώσω όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτή την στιγμή νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι τα Praktiker. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Καλή επιλογή μοιάζουν και τα φοιτητικά πακέτα από ΙΚΕΑ, θέλουν επίδειξη φοιτητικού πάσου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι μονο σε κατι τετοια που κοιτας.. Το αν ειναι πιο φθηνα θα το δειξει ο χρονος.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από gia_nnis
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δες και έπιπλα Τηνιακός. Προσωπικά, μου έχουν βγει πιο ποιοτικά σε σύγκριση πχ με ΙΚΕΑ. Βγάζει και προσφορές σε ολόκληρο σετ κρεβατοκάμαρας κλπ. 1
frapes87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Το δυάρι προορίζεται για εσένα ή για ενοικίαση? Praktiker γενικά είναι μία μέτρια ποιότητα αλλά είναι αρκετά οικονομικά. Τα ΙΚΕΑ είναι πιο ακριβά και έχουν καλύτερη ποιότητα. Μετά θα σου πρότεινα να δείς Fyliana νομίζω λέγεται αλλά για τη συναρμολόγηση ίσως να χρειαστεί να πάρεις πτυχίο μάστορα. Στο έπιπλο για εμένα που πρέπει να προσέξεις πιο πολύ απ όλα είναι ο καναπές. 1
sphinxgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα μεγάλο ποσοστό του σπιτιού όντως μπορεί να επιπλωθεί απο ΙΚΕΑ σε φοβερές τιμές. Οι καναπέδες του είναι όμως αναλώσιμοι - αλλά παράλληλα είναι φθηνοί. Αν δεν θες να ανέβεις οικονομικά, πας ΙΚΕΑ και τελειώνεις. Αν θες να ανέβεις, εγω θα πρότεινα sofa company. Και εκεί είναι value for money, αλλά με ανεβασμένη ποιότητα και φυσικά κόστος Γενικα είναι value for money το ΙΚΕΑ σε θέμα επίπλων / ντουλαπιών / τραπεζιών. Αποκλείεται να βρεις πιο φθηνά και πιο ποιοτικά Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από sphinxgr 1
panosno1com Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 4/3/2020 στις 9:55 ΠΜ, frapes87 είπε Το δυάρι προορίζεται για εσένα ή για ενοικίαση? Praktiker γενικά είναι μία μέτρια ποιότητα αλλά είναι αρκετά οικονομικά. Τα ΙΚΕΑ είναι πιο ακριβά και έχουν καλύτερη ποιότητα. Μετά θα σου πρότεινα να δείς Fyliana νομίζω λέγεται αλλά για τη συναρμολόγηση ίσως να χρειαστεί να πάρεις πτυχίο μάστορα. Στο έπιπλο για εμένα που πρέπει να προσέξεις πιο πολύ απ όλα είναι ο καναπές. συμφωνω και επαυξάνω, και επιπροσθέτως θα ελεγα και το κρεβατι να μην εχει ταβλες αλλά «τελάρο» 1
papoys1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 3:18 ΜΜ, anticrisis είπε Καλησπέρα, Σύντομα θα χρειαστεί να επιπλώσω σπίτι στην Αθήνα, δυάρι 45-60τμ. Ψάχνω για την πιο φθηνή λύση αυτή την στιγμή και κατά προτίμηση ετοιμοπαράδοτα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα αυτή την στιγμή όσο το να το επιπλώσω όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτή την στιγμή νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι τα Praktiker. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Καλή επιλογή μοιάζουν και τα φοιτητικά πακέτα από ΙΚΕΑ, θέλουν επίδειξη φοιτητικού πάσου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εάν θες φτηνά και συγχρόνως αντοχής πας σίγουρα ΙΚΕΑ. Αν θες ακόμη πιο φτηνά φιγουράτα αλλά αμφιβόλου αντοχής πας ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ , ΤΗΝΙΑΚΟ κ.λ.π.
tornado Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Στις 4/3/2020 στις 10:01 ΠΜ, sphinxgr είπε Γενικα είναι value for money το ΙΚΕΑ σε θέμα επίπλων / ντουλαπιών / τραπεζιών. Αποκλείεται να βρεις πιο φθηνά και πιο ποιοτικά το 1/3 του σπιτιου μου ειναι ΙΚΕΑ, δεν ξερω αν θα τα ελεγα ποιοτικα κομματια, αλλα μετα την πενταετια, τα παντα τα εχω ενισχυει με γωνιες, εξτρα βιδες, εξτρα λαμες κλπ κλπ, ιδιωες το κρεβατι εχει δυο κιλα γωνιες εξτρα και καθε χρονο θελει μαζεμα γιατι τριζει.... ακου τωρα μια σοβαρη συμβουλη, φτηνο και καλο κρεβατι ΜΟΝΟ σιδερενιο, ουτε τριζει - ουτε χαλαει. Αμα παρεις ξυλινο θα σε ακουει ο γειτονας στην απεναντι πολυκατοικια., 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα