nak_muay_farag Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Γεια σας και πάλι. Εδώ και αρκετούς μήνες καταναλώνω κάθε μήνα περίπου 2 κιλά συμπληρώματος διατροφής με 85% πρωτείνη. Καταλαβαίνω ότι μετά την προπόνηση με βοηθάει να αναρώσω και μου κόβει το αίσθημα της πείνας.. αλλά χτές που πήγα στο μαγαζί που την αγοράζω όταν τον ρώτησα άν αυτά που πουλάει έιναι ελεγμένα απο τον ΕΟΦ μου είπε ΟΧΙ! Τελικά είναι επικίνδυνα τα συμπληρώματα διατροφής με πρωτείνες? Ποιος τα ελέγχει? Ποιος τα κατασκευάζει και τί βάζει μέσα? Θεωρητικά αυτη που πέρνω εγώ έχει μέσα γλουταμίνη, bcaa (τί είναι αυτο?), κρεατίνη και βιταμίνες...
_linuslost_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Όχι ρε, φυσικές τροφές είναι! Φάε άφοβα! Και αν χρειαστείς νέο συκώτι η νεφρά δεν πειράζει... 1 1
sstratos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Ελεγμένα απο τον εοφ δεν είναι ΚΑΝΕΝΑ συμπλήρωμα διατροφής/βιταμίνες κτλ. Μονο τα συνταγογραφούμενα φάρμακα (που εχουν κουπόνι) ειναι ελεγμένα. Τα υπόλοιπα συμπληρώματα/βιταμίνες εχουν απλώς γνωστοποίηση στον εοφ. Δηλαδή η εταιρία στέλνει μια λιστα με τα συστατικά στον εοφ και αυτός το εγκρίνει (χωρις δοκιμές) για κυκλοφορία.. Εαν το προιόν έχει τελικά τα συστατικά που αναγράφονται ή κατι άλλο ή ζάχαρη άχνη , δεν το ελένχει κανείς. Δυστηχώς..
Lumini Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 12:00 ΜΜ, nak_muay_farag είπε Γεια σας και πάλι. Εδώ και αρκετούς μήνες καταναλώνω κάθε μήνα περίπου 2 κιλά συμπληρώματος διατροφής με 85% πρωτείνη. Καταλαβαίνω ότι μετά την προπόνηση με βοηθάει να αναρώσω και μου κόβει το αίσθημα της πείνας.. αλλά χτές που πήγα στο μαγαζί που την αγοράζω όταν τον ρώτησα άν αυτά που πουλάει έιναι ελεγμένα απο τον ΕΟΦ μου είπε ΟΧΙ! Τελικά είναι επικίνδυνα τα συμπληρώματα διατροφής με πρωτείνες? Ποιος τα ελέγχει? Ποιος τα κατασκευάζει και τί βάζει μέσα? Θεωρητικά αυτη που πέρνω εγώ έχει μέσα γλουταμίνη, bcaa (τί είναι αυτο?), κρεατίνη και βιταμίνες... ποτε δεν ξερεις τι βαζουν, γιαυτο να αγοραζεις μονο τις μεγαλες μαρκες. Ναι θα πληρωσεις διπλη τιμη αλλα θα ξερεις οτι ειναι ΟΚ.
john_petrucci7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/3/2020 στις 10:37 ΜΜ, _linuslost_ είπε Όχι ρε, φυσικές τροφές είναι! Φάε άφοβα! Και αν χρειαστείς νέο συκώτι η νεφρά δεν πειράζει... Όταν έχεις σωστή ενημέρωση για συμπληρώματα και σταματήσεις να λες μαλ@κιες για κάτι που είσαι εντελώς άσχετος μπες και ξαναγράψε. Νεφρά και συκώτια με συμπληρώματα στα όρια που λένε απάνω οι μεγάλες εταιρίες δεν παθαίνεις τίποτα. Η φαντάζεσαι το γάλα που πίνεις και τα σουβλάκια που τρως είναι καλύτερα? Τουλάχιστον τα συμπληρώματα από μεγάλες εταιρίες έχουν κι ένα iso τα σκατα που τρως έξω δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από john_petrucci7 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Ένα αρκετά καλό και γνωστό site όπου κάνει ελέγχους και πιστοποιεί κατά πόσο ένα συμπλήρωμα περιέχει αυτά που λέει είναι το https://labdoor.com/ . Δεν έχει όλα τα συμπληρώματα του κόσμου, έχει όμως πολλά και μπορείς να έχεις μια δεύτερη άποψη εφόσον βρεις το συμπλήρωμα που σε ενδιαφέρει.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Όταν έχεις σωστή ενημέρωση για συμπληρώματα και σταματήσεις να λες μαλ@κιες για κάτι που είσαι εντελώς άσχετος μπες και ξαναγράψε. Νεφρά και συκώτια με συμπληρώματα στα όρια που λένε απάνω οι μεγάλες εταιρίες δεν παθαίνεις τίποτα. Η φαντάζεσαι το γάλα που πίνεις και τα σουβλάκια που τρως είναι καλύτερα? Τουλάχιστον τα συμπληρώματα από μεγάλες εταιρίες έχουν κι ένα iso τα σκατα που τρως έξω δεν είμαι σίγουρος. H επιθετικότητα που βγάζεις είναι αποτέλεσμα των συμπληρωμάτων; 2
Rizogalos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Ρε παιδιά συμπληρώματα διατροφής το λέει η λέξη μόνη της δεν χρειάζεται να τρελένεστε σκευάσματα που σας παρέχουν ότι και το καθαρό φαΐ ανάλογα τις ανάγκες σου . Εγώ είμαι της άποψης πρώτα μάθετε να τρώτε καθαρό φαΐ και τι παίρνετε από αυτό που τρώτε και μετά ορμάτε και στα συμπληρώματα .
john_petrucci7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε H επιθετικότητα που βγάζεις είναι αποτέλεσμα των συμπληρωμάτων Όχι φίλε μου, τώρα επιθετικότητα με πρωτεΐνη και αμινοξέα μόνο εσύ θα είχες παρενέργειες
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 34 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Όχι φίλε μου, τώρα επιθετικότητα με πρωτεΐνη και αμινοξέα μόνο εσύ θα είχες παρενέργειες Εγώ δεν έγραψα Αναφορά σε κείμενο Όταν έχεις σωστή ενημέρωση για συμπληρώματα και σταματήσεις να λες μαλ@κιες για κάτι που είσαι εντελώς άσχετος μπες και ξαναγράψε. Νεφρά και συκώτια με συμπληρώματα στα όρια που λένε απάνω οι μεγάλες εταιρίες δεν παθαίνεις τίποτα. Η φαντάζεσαι το γάλα που πίνεις και τα σουβλάκια που τρως είναι καλύτερα? Τουλάχιστον τα συμπληρώματα από μεγάλες εταιρίες έχουν κι ένα iso τα σκατα που τρως έξω δεν είμαι σίγουρος. εκτός αν δεν ήταν επιθετικό το ποστάκι σου...........
nak_muay_farag Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 4/3/2020 στις 12:07 ΠΜ, Sabeas είπε σσσ, απαντας σε ακαουντ που και καλα σε λιγους μηνες εφτασε να σηκωνει 100+ κιλα deadlift και να παιρνει smelling salts. πρίν λίγους μήνες δέν είχα ξανακάνει σκουώτ και άρση θανάτου.. με 80 κιλά στη μπάρα με πονούσε η μέση μου.. μετά απο 4 μήνες μπορώ και σηκώνω 2.5 φορές το βάρος αυτο.. που είναι το περίεργο? Και δίαιτα έκανα αλλα πήρα 8 κιλά παρόλο που δέν πάχυνα.. απλά δυνάμωσαν οι μύς μου.. τώρα έχω σταθεροποιηθεί και ανεβαίνω αργά αργα.. άμα είσαι άσχετος τουλάχιστον μην γράφεις ότι σου κατέβει.. αντε μύρισε καμια αμμωνία να συνέλθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις