Προς το περιεχόμενο

Uninstall nosteam game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα παιδιά ,έχω πάθει λίγο πλάκα γιατί μου έκαναν πάσα ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση από τα Win 10.

Δεν υπάρχει στο contor center των win για να το κάνω απεγκατάσταση και από registry δεν το βρίσκω πουθενά για να το αφαιρέσω με την κλασική μέθοδο

HKEY_LOCAL .....

Tι μπορώ να κάνω για να το αφαιρέσω ; Πως δεν υπάρχει πουθενά ; αφού το έκανα εγκατάσταση ; Αν το τρέξω παίζει κανονικά. 

Επίσης δεν υπάρχει το uninstall μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού που έχει γίνει η εγκατάσταση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Επεξ/σία από Alexis407
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexis407 είπε

Καλήμερα παιδιά ,έχω πάθει λίγο πλάκα γιατί μου έκαναν πάσα ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση από τα Win 10.

Δεν υπάρχει στο contor center των win για να το κάνω απεγκατάσταση και από registry δεν το βρίσκω πουθενά για να το αφαιρέσω με την κλασική μέθοδο

HKEY_LOCAL .....

Tι μπορώ να κάνω για να το αφαιρέσω ; Πως δεν υπάρχει πουθενά ; αφού το έκανα εγκατάσταση ; Αν το τρέξω παίζει κανονικά. 

Επίσης δεν υπάρχει το uninstall μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού που έχει γίνει η εγκατάσταση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

https://support.microsoft.com/en-us/help/17588/windows-fix-problems-that-block-programs-being-installed-or-removed

Δημοσ.

Είναι το football manager 17, το ήξερα οτι ήταν σπασμένο βέβαια κ καλά να πάθω ,το έχω καιρό μέσα στο pc κ είπα να το βγάλω για εξοικονόμηση χώρου, αλλά...... 

Δημοσ.

Σβήσε απλώς τον φάκελο του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να δημιούργησε κάτι άλλο ούτως ή άλλως η εγκατάστασή του.

Δημοσ.

Αφαίρεσέ το με το Bulk Crap Uninstaller, θα το βρει ακόμη κι αν δεν είναι/φαίνεται εγκατεστημένο, αρκεί να βρίσκεται στο partition των Windows.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας στο πρόβλημα μου , τελικά το αφαίρεσα με το bulk crap uninstaller έκανε τρομερή δουλειά κ γρήγορα κ εύκολα, accipio ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Για άλλη μια φορά αυτό το φόρουμ μου βρίσκει λύσεις...... Εύγε... 

Δημοσ.

Τα nosteam παιχνίδια δεν έχουν uninstall μερικές φορές. Απλά σβήνεις τον φάκελο, αυτό έκανε και το bulk crap. Το install που έκανες στην ουσία, απλά αποσυμπίεσε το πακέτο και δημιούργησε τις συντομεύσεις, τίποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Για ιστορικούς λόγους, κάτι παρόμοιο κάνει και το Revo Uninstaller Pro το οποίο το είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια και είναι ακόμη φανταστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...