Stergios74 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Χθες η γυναίκα μου πήγε στον οδοντίατρο. Σήμερα στο fb μου βγαίνει διαφήμιση για εμφυτεύματα. Δεν είχαμε κάνει καμία σχετική αναζήτηση ούτε το συζητήσαμε ιδιαίτερα. Βλέποντας σχετικές ρυθμίσεις στο fb, θεωρώ ότι επειδή το κινητό της βρέθηκε στο οδοντίατρειο και μετά βρέθηκε στο ίδιο WiFi με το δικό μου, έκανε την συσχέτιση. Spoiler Σήματα συσκευής: Σήματα Bluetooth και πληροφορίες σχετικά με κοντινά σημεία πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi, αναμεταδότες και πύργους κινητής τηλεφωνίας. Δεδομένα από ρυθμίσεις συσκευών: Πληροφορίες που μας επιτρέπετε να λαμβάνουμε μέσω των ρυθμίσεων που ενεργοποιείτε στις συσκευές σας, όπως η δυνατότητα πρόσβασης στην τοποθεσία GPS, στην κάμερα ή στις φωτογραφίες σας. Δίκτυο και συνδέσεις: Πληροφορίες όπως το όνομα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ή υπηρεσιών διαδικτύου, η γλώσσα, η ζώνη ώρας, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση IP, η ταχύτητα σύνδεσης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πληροφορίες για άλλες συσκευές που βρίσκονται κοντά ή στο δίκτυό σας, ώστε να προβαίνουμε σε ενέργειες όπως να σας βοηθάμε να προβάλλετε ροή βίντεο από το κινητό στην τηλεόρασή σας.
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Εμένα πάλι μου βγάζει συνέχεια σεξουαλικές διαφημίσεις χωρίς να κάνω σχετικές αναζητήσεις ή να επισκέπτομαι πορνοσελιδες και χωρίς καν να έχουν προηγηθεί τέτοιες συζητήσεις, αλλά επειδή το σκέφτομαι συνέχεια... Έχει ξεφύγει η Google... 😜
Bourdoulas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 11:10 ΠΜ, Thulogur είπε Καταραμένες διαφημίσεις, πολυ με μπερδεύουν. Cougar στην περιοχη σου ψαχνουν νεαρους λεει και απο την αλλη Makita δραπανοκατσαβιδο με 3 μπαταρίες 200ευρω... Βρε ουστ, AdBlock και τελος Σε ποια περιοχή είσαι μυστη μου; Δεν ρωτάω για μένα. Για έναν φίλο.
Pokemon640 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δυστυχώς έτσι λειτουργούν οι διαφημιστικές. Στον λευκό οίκο, για να μην έχουμε τέτοια, αφήναμε τα κινητά στο ισόγειο (το κράταγε ο φρουρός), κατεβαίναμε 6ο 7ο 8ο υπόγειο με κάτι στολές περίεργες, πηγαίναμε σε δωμάτια θωρακισμένα από 5G 10G 50G, τριγωνικά μάτια και πολύχρωμα LSD. Εκεί συζητούσαμε τα κρυφά θέματα της κυβέρνησης και του κράτους. Στο τέλος γράφαμε την αναλογική κασέτα (τα πρακτικά), και την βάζαμε σε μαγνητικά θωρακισμένη κασετίνα με λουκέτο πριν τη στείλουμε. Τώρα το πως καταφέρανε στην Ελλάδα να πάρουν τη κασέτα, και να γράφουν κάτι "Σκοιλ Ελικικού" στις εξετάσεις ένας θεός ξέρει.
Kapou Kapote Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Τώρα εξηγούνται όλα. Πριν λίγο καιρό μιλούσαμε σπίτι για μια θεία μου που θα έμπαινε χειρουργείο σε ένα γαστρεντερικό πρόβλημα. Ενώ ποτέ δεν αναζήτησα κάτι σχετικό, μπαίνοντας μετά στο ίντερνετ μου βγάζει διαφήμιση "ψάχνετε γαστρεντερολόγο;" Και μάλιστα έγραφε και για τη συγκεκριμένη πάθηση και μια επαναστατική μέθοδο που θα λύσει το πρόβλημα χωρίς χειρουργείο! Φρίκαρα!.
akisdom Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 έμενα πάλι που εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα με το ισχίο και πάω για ολική αρθροπλαστικη μέχρι τώρα όποτε το συζητούσαμε μου έβγαζε σχετικές διαφημίσεις. Χθες σε μια κίνηση μου πόνεσα τόσο που ''κατέβασα'' ότι μπορούσα και είτε το πίστεψέ τε είτε όχι σήμερα ξύπνησα με μια ουλή περ. 8 εκατοστά στο ισχίο και χωρίς να πονάω καθόλου !!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως θα ήταν καλύτερα να κλείνω το facebook το βράδυ που κοιμάμαι ????????????????????
Kapou Kapote Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Στις 27/4/2020 στις 7:50 ΜΜ, akisdom είπε έμενα πάλι που εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα με το ισχίο και πάω για ολική αρθροπλαστικη μέχρι τώρα όποτε το συζητούσαμε μου έβγαζε σχετικές διαφημίσεις. Χθες σε μια κίνηση μου πόνεσα τόσο που ''κατέβασα'' ότι μπορούσα και είτε το πίστεψέ τε είτε όχι σήμερα ξύπνησα με μια ουλή περ. 8 εκατοστά στο ισχίο και χωρίς να πονάω καθόλου !!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως θα ήταν καλύτερα να κλείνω το facebook το βράδυ που κοιμάμαι ???????????????????? Κι εγώ κορόιδευα σαν κι εσένα στην αρχή. Το έκανα σήμερα έτσι για πλάκα και έπιασε. Λοιπόν άνοιξε απλά το wi-fi χωρίς να μπεις πουθενά και πες μερικές φορές τη λέξη φυστικοβούτυρο, μετά μπες στο fb και σε λίγη ώρα θα σου βγάλει διαφήμιση φυστικοβούτυρου να μην πω τη μάρκα, απο c... αρχίζει. Σκέφτηκα αυτή τη λέξη επειδή δεν τρώω, δεν έχω φάει ποτέ και παίζει να μην έχω αναφέρει ποτέ αυτή τη λέξη.
tsiro7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χθες με το κινητό στην τσέπη ξεκινάω να λέω στον κουνιάδο μου, από το παράθυρο που μιλάγαμε,ότι μάλλον η μπαταρία του ps3 controller μας άφησε χρόνους . Το βράδυ τσουπ μπανερακι από bangood με μπαταρίες ps3. Τυχαίο ε? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από tsiro7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα