GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρόλο που άργησε τόσο να έρθει αυτή η αναβάθμιση στο Mi A3 παρατηρούμε ότι έχει κάποια μικρά κολλήματα σε πολλούς. Πέρα από αυτό όμως μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός του ότι έκανε το κινητό αισθητά πιο αργό. Ισχύει αυτό που λέω (που φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο) για όσους κατεβάσατε το Android 10? Παρόλο που μου ήρθε η αναβάθμιση δεν την εγκατέστησα για να δω πως θα πάει στους άλλους. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από GeorgeR1_700
adi32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Είχε πολλά προβλήματα και την απέσυραν. Το κινητό όπως είναι έχει άριστη λειτουργία οπότε και να ξαναβγεί υπομονή να δοκιμαστεί καλά πρώτα γιατί δεν υπάρχει επιστροφή
GeorgeR1_700 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, adi32 είπε Είχε πολλά προβλήματα και την απέσυραν. Το κινητό όπως είναι έχει άριστη λειτουργία οπότε και να ξαναβγεί υπομονή να δοκιμαστεί καλά πρώτα γιατί δεν υπάρχει επιστροφή Ναι το έμαθα (νομίζω ανακοινώθηκε αφότου κάνω αυτό το ποστ). Το παραπάνω βίντεο δεν ισχύει λογικά, κάποιοι μου είπαν πως τους τρέχει με την ίδια ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα