Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Έχω εδώ κ. Χρόνια το συγκεκριμένο ρουτερ κ όλα καλά. Είμαι με OTE 50ara fiber vdsl. 

Εδώ κ λίγες μέρες ξαφνικά δεν έχω τηλεφωνο. 

Κάτι διαβάζω ότι τα κάνανε vo ip και το ρουτερ μου δεν υποστηρίζει. 

Τι κάνω; το πετάω σκουπίδια κ βάζω του οτε; ή υπάρχει λυση; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Έχω εδώ κ. Χρόνια το συγκεκριμένο ρουτερ κ όλα καλά. Είμαι με OTE 50ara fiber vdsl. 

Εδώ κ λίγες μέρες ξαφνικά δεν έχω τηλεφωνο. 

Κάτι διαβάζω ότι τα κάνανε vo ip και το ρουτερ μου δεν υποστηρίζει. 

Τι κάνω; το πετάω σκουπίδια κ βάζω του οτε; ή υπάρχει λυση; 

Ευχαριστώ 

Ή βάζεις του ΟΤΕ (το ευκολότερο), ή βάζεις του ΟΤΕ και από πίσω το δικό σου με κλειστό DHCP στο ΟΤΕ ώστε το τπλινκ να δουλεύει αποκλειστικά το ίντερνετ, ή αφήνεις το δικό σου στην γραμμή και βάζεις από πίσω το Speedport (ΟΤΕ) να παίζει VoIP.

Δημοσ.

Δε με ειδοποίησαν για αλλαγή ο,χι. 

Νέο ρουτερ γιστι να μου δώσουν; αφού αυτό που είχα του οτε υποστηρίζει voip

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Δε με ειδοποίησαν για αλλαγή ο,χι. 

Νέο ρουτερ γιστι να μου δώσουν; αφού αυτό που είχα του οτε υποστηρίζει voip

Καλεσέ τους στην εξυπηρέτηση πελατών, οι ρυθμίσεις στέλνονται αυτόματα από τον πάροχο στο router μέσω tr-069, πιθανόν να μην υποστηρίζουν το router που έχεις τώρα, οπότε θα τους ενημερώσεις και θα σου στείλουν άλλο.

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.
Στις 2/3/2020 στις 12:10 ΜΜ, Realakias είπε

Ή βάζεις του ΟΤΕ (το ευκολότερο), ή βάζεις του ΟΤΕ και από πίσω το δικό σου με κλειστό DHCP στο ΟΤΕ ώστε το τπλινκ να δουλεύει αποκλειστικά το ίντερνετ, ή αφήνεις το δικό σου στην γραμμή και βάζεις από πίσω το Speedport (ΟΤΕ) να παίζει VoIP.

Φίλε μου τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ το δικό μου για το ίντερνετ και του οτε μόνο γισ το τηλέφωνο. 

Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ λεπτομερώς με τη σύνδεσμολογια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Φίλε μου τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ το δικό μου για το ίντερνετ και του οτε μόνο γισ το τηλέφωνο. 

Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ λεπτομερώς με τη σύνδεσμολογια; 

Δυστυχώς δεν ξέρω το ρουτερ, αλλά άμα κάνεις ξεχωριστό θέμα με "ΟΤΕ Tplink9980 να συγχρονίζει και Speedport για τηλεφωνία", τότε θα λάβεις ανάλογα μέτρα. Νομίζω υπάρχει και οδηγός από τον @jkoukos Εδώ αλλά όχι για το συγκεκριμένο ρουτερ σου.

Επεξ/σία από Realakias
Δημοσ.

Εχε υπόψιν σου οτι το 9980 δεν υποστηρίζει vectoring οπότε όταν η καμπίνα από την οποία παίρνεις υπηρεσία αναβαθμιστεί θα έχεις πρόβλημα και στο ιντερνετ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prometheas είπε

Εχε υπόψιν σου οτι το 9980 δεν υποστηρίζει vectoring οπότε όταν η καμπίνα από την οποία παίρνεις υπηρεσία αναβαθμιστεί θα έχεις πρόβλημα και στο ιντερνετ...

Δεν το ήξερα, οπότε φίλε Hamurabi αυτό αλλάζει τα πράγματα.

Δημοσ.

Βασικά θα άφηνα του οτε αλλά με χαλάει ότι τα ethernet ports του είναι 100mbps ενώ εγώ. Όλο το δίκτυο του σπιτιού μου το είχα κάνει 1000αρι με cat6 και τα ανάλογα switch  ktl. 

Streamarw σε 2 η και 3 καμία φορά ταυτόχρονα τηλεοράσεις 4κ υλικό απτό share tou pc. 

Γιαυτό ήθελα κυρίως να αφήσω και το tplink

Δημοσ.

Mα έχω gigabit switch. 

Εφόσον όμως το ρουτερ του οτε βγάζει μόνο 100mpbs.μετα αν συνδέσω το gigabit switch δε θα γίνουν 1000 αποσο γνωρίζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...