Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ κ. Χρόνια το συγκεκριμένο ρουτερ κ όλα καλά. Είμαι με OTE 50ara fiber vdsl. Εδώ κ λίγες μέρες ξαφνικά δεν έχω τηλεφωνο. Κάτι διαβάζω ότι τα κάνανε vo ip και το ρουτερ μου δεν υποστηρίζει. Τι κάνω; το πετάω σκουπίδια κ βάζω του οτε; ή υπάρχει λυση; Ευχαριστώ
Realakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, Hamurabi είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ κ. Χρόνια το συγκεκριμένο ρουτερ κ όλα καλά. Είμαι με OTE 50ara fiber vdsl. Εδώ κ λίγες μέρες ξαφνικά δεν έχω τηλεφωνο. Κάτι διαβάζω ότι τα κάνανε vo ip και το ρουτερ μου δεν υποστηρίζει. Τι κάνω; το πετάω σκουπίδια κ βάζω του οτε; ή υπάρχει λυση; Ευχαριστώ Ή βάζεις του ΟΤΕ (το ευκολότερο), ή βάζεις του ΟΤΕ και από πίσω το δικό σου με κλειστό DHCP στο ΟΤΕ ώστε το τπλινκ να δουλεύει αποκλειστικά το ίντερνετ, ή αφήνεις το δικό σου στην γραμμή και βάζεις από πίσω το Speedport (ΟΤΕ) να παίζει VoIP.
The_Judas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Τι εννοείς τα κάνανε voip; Δεν σε ειδοποίησαν για την αλλαγή; Δεν σου έδωσαν νέο router;
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δε με ειδοποίησαν για αλλαγή ο,χι. Νέο ρουτερ γιστι να μου δώσουν; αφού αυτό που είχα του οτε υποστηρίζει voip
The_Judas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) -------------- Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από The_Judas
htaccess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Hamurabi είπε Δε με ειδοποίησαν για αλλαγή ο,χι. Νέο ρουτερ γιστι να μου δώσουν; αφού αυτό που είχα του οτε υποστηρίζει voip Καλεσέ τους στην εξυπηρέτηση πελατών, οι ρυθμίσεις στέλνονται αυτόματα από τον πάροχο στο router μέσω tr-069, πιθανόν να μην υποστηρίζουν το router που έχεις τώρα, οπότε θα τους ενημερώσεις και θα σου στείλουν άλλο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από htaccess
bill2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Καλά και σε ένα φιλαράκι έτσι έκαναν το αλλάξανε χωρίς ενημέρωση
Hamurabi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 12:10 ΜΜ, Realakias είπε Ή βάζεις του ΟΤΕ (το ευκολότερο), ή βάζεις του ΟΤΕ και από πίσω το δικό σου με κλειστό DHCP στο ΟΤΕ ώστε το τπλινκ να δουλεύει αποκλειστικά το ίντερνετ, ή αφήνεις το δικό σου στην γραμμή και βάζεις από πίσω το Speedport (ΟΤΕ) να παίζει VoIP. Φίλε μου τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ το δικό μου για το ίντερνετ και του οτε μόνο γισ το τηλέφωνο. Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ λεπτομερώς με τη σύνδεσμολογια;
Realakias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Hamurabi είπε Φίλε μου τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ το δικό μου για το ίντερνετ και του οτε μόνο γισ το τηλέφωνο. Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ λεπτομερώς με τη σύνδεσμολογια; Δυστυχώς δεν ξέρω το ρουτερ, αλλά άμα κάνεις ξεχωριστό θέμα με "ΟΤΕ Tplink9980 να συγχρονίζει και Speedport για τηλεφωνία", τότε θα λάβεις ανάλογα μέτρα. Νομίζω υπάρχει και οδηγός από τον @jkoukos Εδώ αλλά όχι για το συγκεκριμένο ρουτερ σου. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Realakias
prometheas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Εχε υπόψιν σου οτι το 9980 δεν υποστηρίζει vectoring οπότε όταν η καμπίνα από την οποία παίρνεις υπηρεσία αναβαθμιστεί θα έχεις πρόβλημα και στο ιντερνετ...
Realakias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, prometheas είπε Εχε υπόψιν σου οτι το 9980 δεν υποστηρίζει vectoring οπότε όταν η καμπίνα από την οποία παίρνεις υπηρεσία αναβαθμιστεί θα έχεις πρόβλημα και στο ιντερνετ... Δεν το ήξερα, οπότε φίλε Hamurabi αυτό αλλάζει τα πράγματα.
Hamurabi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Βασικά θα άφηνα του οτε αλλά με χαλάει ότι τα ethernet ports του είναι 100mbps ενώ εγώ. Όλο το δίκτυο του σπιτιού μου το είχα κάνει 1000αρι με cat6 και τα ανάλογα switch ktl. Streamarw σε 2 η και 3 καμία φορά ταυτόχρονα τηλεοράσεις 4κ υλικό απτό share tou pc. Γιαυτό ήθελα κυρίως να αφήσω και το tplink
The_Judas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μπορείς να βάλεις πάνω στο ρουτερ του ΟΤΕ ένα φθηνό gigabit switch. 1
Hamurabi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Mα έχω gigabit switch. Εφόσον όμως το ρουτερ του οτε βγάζει μόνο 100mpbs.μετα αν συνδέσω το gigabit switch δε θα γίνουν 1000 αποσο γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα