GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Καλησπερα. Μου έφερε ένας φίλος ένα hp laptop το οποίο έχει πρόβλημα στον controller που συνδέεται ο δίσκος ο εσωτερικός. Υπάρχει τρόπος να στήσω τα Windows σε εξωτερικό usb δίσκο και να τιν έχει μόνιμα συνδεμενο πάνω για να μπαίνει στο λειτουργικό?
asmilon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Το laptop τι ηλικια εχει; Πχ αρκετα παλιο για να εχει DVD πανω του, που θα μπορουσες να βαλεις ενα hdd caddy tray αντι για DVD και να παιξει ο δισκος απο εκει ή μηπως αρκετα καινουριο ωστε να εχει USB 3.0; Επισης οταν λες οτι εχει προβλημα στον controller πως το διαπιστωσατε οτι το προβλημα βρισκεται εκει;
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 το laptop ειναι ψιλο καινουργιο 2 ετων . Αυτο μου ειπε ο τεχνικος που το ειδε για τον controller .
_Theo_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Στις 1/3/2020 στις 9:30 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε Καλησπερα. Μου έφερε ένας φίλος ένα hp laptop το οποίο έχει πρόβλημα στον controller που συνδέεται ο δίσκος ο εσωτερικός. Υπάρχει τρόπος να στήσω τα Windows σε εξωτερικό usb δίσκο και να τιν έχει μόνιμα συνδεμενο πάνω για να μπαίνει στο λειτουργικό? Όχι. Το έχω δοκιμάσει και δεν γίνεται τα Windows να φορτώνουν από USB drive είτε flash είτε εξωτερικό δίσκο. Μπορείς όμως να δημιουργήσεις USB boot σε Flash ή εξωτερικό ώστε να τα εγκαταστήσεις ΜΕΣΩ φλασακίου ή κάποιου εξωτερικού δίσκου.
Alex-V Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Κανε ότι ειπε ο asmilon. Αν οντως χαλασε ο controller
physvlog Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Παιζει να του ειπε και μαλακιες ο τεχνικος να ξερετε. Δυσκολο να χαλασει ο controller. Ας το ψαξει λιγο παραπανω.
Alex-V Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 8/3/2020 στις 9:37 ΠΜ, physvlog είπε Παιζει να του ειπε και μαλακιες ο τεχνικος να ξερετε. Δυσκολο να χαλασει ο controller. Ας το ψαξει λιγο παραπανω. Και γω αυτο πιστευω. Πρεπει να εισαι ο ενας στους 10 εκατομμυρια να παθεις κατι τετοιο. Απλα αν οντως πραγματικα εγινε κατι τετοιο, βγαζει το dvd drive, βαζει ενα hdd caddy και ολα πενα
snbblp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 6/3/2020 στις 11:05 ΠΜ, GaGaS_Thess είπε το laptop ειναι ψιλο καινουργιο 2 ετων . Αυτο μου ειπε ο τεχνικος που το ειδε για τον controller . Το πιθανότερο είναι ότι ο τεχνικός δεν το είδε καν. Πάντως, μπορεί να γίνει υπό μία προϋπόθεση: το bios να υποστηρίζει native HDD drive emulation στο κανάλι USB. Ψάξε για ρυθμίσεις "type of emulation".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα