Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kormos είπε Σωστά! Πρώτα Windows και μετά Linux Σωστα στο τα σβηνω ολα και να τα ξαναπερασω. Ή να κανω το boot usb mbr. Το δημιουργησα το usb σε mbr. Πριν ξεκινησω θα ανεβασω μια φωτο απο το boot option. Υπαρχει ενδεχομενο να κανω εγκατασταση τα windows και να χαθει το partition απο τα λινουξ εντελως και απλα να καταλαμβανει χωρο. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Σωστα στο τα σβηνω ολα και να τα ξαναπερασω. Ή να κανω το boot usb mbr. Το δημιουργησα το usb σε mbr. Πριν ξεκινησω θα ανεβασω μια φωτο απο το boot option. Υπαρχει ενδεχομενο να κανω εγκατασταση τα windows και να χαθει το partition απο τα λινουξ εντελως και απλα να καταλαμβανει χωρο. Συνιστώ πρώτα εγκατάσταση Windows και μετά Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kormos είπε Συνιστώ πρώτα εγκατάσταση Windows και μετά Linux Με απωλεια των δεδομενων. Θα δοκιμασω ετσι πρωτα. Αφου εχω κανει το usb mbr να δω αν μπορω να το επαναφερω τα λινουξ. Αλλιως μετα δεν υπαρχει αλλος τροπος. Θα τα σβησω ολα. Το κακο ειναι οτι εχω σεταρει τον υπολογιστη με τα ubuntu, απλα εχω καποιο θεμα με το κινητο και θελω να βαλω τα windows . Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Με απωλεια των δεδομενων. Θα δοκιμασω ετσι πρωτα. Αφου εχω κανει το usb mbr να δω αν μπορω να το επαναφερω τα λινουξ. Αλλιως μετα δεν υπαρχει αλλος τροπος. Θα τα σβησω ολα. Το κακο ειναι οτι εχω σεταρει τον υπολογιστη με τα ubuntu, απλα εχω καποιο θεμα με το κινητο και θελω να βαλω τα windows . Είπες νομίζω ότι έχεις backup... Υπάρχει και η άλλη εναλλακτική. Ασ το με Linux ως έχει και βάλε με VM τα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, kormos είπε Είπες νομίζω ότι έχεις backup... Υπάρχει και η άλλη εναλλακτική. Ασ το με Linux ως έχει και βάλε με VM τα Windows. Ναι εχω back up. Θα δω τι θα γινει σημερα με το στικακι που εφτιαξα και αν μπορεσω να επαναφερω τα λινουξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Ναι εχω back up. Θα δω τι θα γινει σημερα με το στικακι που εφτιαξα και αν μπορεσω να επαναφερω τα λινουξ. Ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα. Χτες τα ubuntu μου βγαλανε αναβαθμιση σε 22.04 και ειπα να την κανω. Ε τι το ηθελα. Μετα οταν το logo εβγαζε σφαλμα. Τα ξηλωσα ολα αφου ειχα και θεματα, εβαλα τα windows 10 και εφτιαξα ενα στικακι να βαλω το kubuntu οταν εχω λιγο χρονο. Εκανα την δουλεια που ηθελα απο τα windows, αλλα τα λινουξ με τραβαμε πιο πολυ. Υ.γ: οσα με γραψατε εδω τα δοκιμασα αγνοώντας το σφαλμα. Με το rufus εκανα το φλασακι με win10 mbr εγινε σωστα η εγκατασταση. Καταβασα το repair boot εκκινησα σε liveusb, αλλα επειδη το μυαλο μου ήταν καμμενο απο ολα αυτα ειχα κατεβασει το 32bit εκδοση τα λειτουργικά ηταν 64bit και εβγαλε οτι δεν μπορει να το διορθωσει. Μετα απο κει εβαλα ξανα win10 σε uefi mode, εκανα το δισκο gpt τα περασα, εχω ετοιμο και το φλασακι με τα kubuntu που θα περαστει την αλλη εβδομαδα. Πιστευω να μην εχω θεματα. Υ.γ2 ειδα οτι πλεον δεν χρειάζεται να κάνεις partition οπως παλια για να βαλεις λινουξ απλα σε ρωταει αν θες να τα εγκαταστησεις μαζι με τα windows και δινεις το χωρο που θελεις. Το χω καταλαβει σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά με το odin έκανες δουλειά στα windows απλά και γρήγορα, εγώ όταν κάνω dual boot σε υπολογιστή πάντα όταν βάζω τα windows δε δεσμεύω όλο τον δίσκο αφήνω χώρο για το λινουξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, chios είπε Τελικά με το odin έκανες δουλειά στα windows απλά και γρήγορα, εγώ όταν κάνω dual boot σε υπολογιστή πάντα όταν βάζω τα windows δε δεσμεύω όλο τον δίσκο αφήνω χώρο για το λινουξ. Ναι τα εβαλα για να το κανω. Γιατι ψιλουποπτευομουν οτι δεν θα χω κινητο. Ομως πηγε στραβα και το update του ubuntu. Δεν ξεκινησε μετα την επανεκκίνηση. Εδω τα παιδια μου προτεινανε πρωτα εγκατασταση των windows και μετα το λινουξ. Απλα ειδα οτι στην εγκατασταση πχ του ubuntu σε ρωταει αν θες να γινει μαζι με τα windows και το boot manager των win. Και μετα οριζεις ποσα gb θα δωσεις στο λινουξ. Μπορει να καταλαβα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Νομίζω γίνετε και αυτό που λες δεν το έχω κάνει, προτιμώ να έχω από πριν χώρο στο δίσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μια απορια μην παιδευομαι τζαμπα. Κατεβασα το kubuntu για αλλαγη να τα εχω μαζι με τα windows. Εγω εχω μετατρεψει τον σκληρο σε gpt, το λινουξ θα βλεπει το σκληρο ή θα εχω και εκει θεματα. Στο rufus που θα δημιουργισω το boot usb θα πρεπει να προσεξω κατι? Ειμαι αναμεσα στα kubuntu και lubuntu. Πιο πολυ να εχω εκει τα αρχεια μου χωρις να εχω περιεργες περιπέτειες των win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Μια απορια μην παιδευομαι τζαμπα. Κατεβασα το kubuntu για αλλαγη να τα εχω μαζι με τα windows. Εγω εχω μετατρεψει τον σκληρο σε gpt, το λινουξ θα βλεπει το σκληρο ή θα εχω και εκει θεματα. Στο rufus που θα δημιουργισω το boot usb θα πρεπει να προσεξω κατι? Ειμαι αναμεσα στα kubuntu και lubuntu. Πιο πολυ να εχω εκει τα αρχεια μου χωρις να εχω περιεργες περιπέτειες των win. Αν ειναι gpt ο δίσκος που έχεις περασμενα τα Windows τοτε εισαι σε uefi mode Στο rufus περνα τα uduntu με rufus Target system :uefi(non-csm) partition scheme: gpt File system :fat32 Στο pop up που θα πετάξει επέλεξε Το recommendt write as iso image mode. Η δοκίμασε τo etcher οπως στο video. Δες τα βήματα στο video πως περνάς uduntu ενω έχεις περασμεμα είδη τα Windows. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από vagelis2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα