Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πρόβλημα, έχω αποθηκεύσει το λειτουργικό, παιχνίδια και αρχεία στον SSD, αλλά πώς θα αποθηκεύσω ό,τι θέλω στον άλλο δίσκο; Φαίνεται κανονικά μέσω device manager, αλλά βοηθήστε με λίγο πως θα τον χρησιμοποιήσω;

Επεξ/σία από kite26
Δημοσ.

Θα πας στην διαχείρηση δισκων και θα ενεργοποιήσεις τον δίσκο δινοντάς του γράμμα (στην ουσία όνομα για να τον αναγνωρίζει ο windows explorer), κάνοντας δεξί κλικ και ακολουθόντας τις οδηγίες. Μπορείς να κάνεις και partition για να φτιάξεις και αντίγραφο ασφαλείας του λειτουργικού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τον τρόπο που το περιγράφεις δεν βγαίνει ιδιαίτερο νόημα.

Να τα πάρουμε από την αρχή... Έχεις σύστημα με δύο δίσκους όπως φαίνεται και τι θέλεις τώρα; Να μεταφέρεις κάποια προγράμματα και παιχνίδια στον μηχανικό ή να μάθεις πως θα κάνεις εγκατάσταση νέα προγράμματα στον μηχανικό; Ή θέλεις. όπως λέει ο από πάνω, να δώσεις γράμμα στν νέο δίσκο;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Με τον τρόπο που το περιγράφεις δεν βγαίνει ιδιαίτερο νόημα.

Να τα πάρουμε από την αρχή... Έχεις σύστημα με δύο δίσκους όπως φαίνεται και τι θέλεις τώρα; Να μεταφέρεις κάποια προγράμματα και παιχνίδια στον μηχανικό ή να μάθεις πως θα κάνεις εγκατάσταση νέα προγράμματα στον μηχανικό;

Όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα να μπορώ κατά βούληση να επιλέξω δίσκο αποθήκευσης.

3 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Θα πας στην διαχείρηση δισκων και θα ενεργοποιήσεις τον δίσκο δινοντάς του γράμμα (στην ουσία όνομα για να τον αναγνωρίζει ο windows explorer), κάνοντας δεξί κλικ και ακολουθόντας τις οδηγίες. Μπορείς να κάνεις και partition για να φτιάξεις και αντίγραφο ασφαλείας του λειτουργικού.

Νομίζω αυτή είναι η λύση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kite26 είπε

Όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα να μπορώ κατά βούληση να επιλέξω δίσκο αποθήκευσης.

Όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα, σε κάποιο σημείο σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις τον προεπιλεγμένο φάκελο εγκατάστασης

C :\program files\φάκελος προγράμματος

σε ότι θέλεις εσύ.

Εγώ όταν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο απλά αλλάζω το C σε D ή όποιο γράμμα έχει ο δίσκος που θέλω. Θα δημιουργηθεί ένα φάκελος program files και εκεί θα στηθεί το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Όποιο προγραμμα εγκαταστήσεις σου δίνει επιλογή να διαλέξεις 'μονοπάτι' (path) δλδ δίσκο που θα εγκατασταθεί. Αν ο δίσκος είναι σωστα σεταρισμένος θα φαίνεται στις επιλογές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο σκληρός που έχω είναι ο Disk 1, αλλά δεν εμφανίζεται στο πάνω μέρος.

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από kite26
Δημοσ.

Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοείς.
Κάνε δεξί κλικ στο unallocated και επέλεξε create new partition. Δώσε όλον τον χώρο ή αν θέλεις να το μοιράσεις δώσε πόσο θέλεις να δεσμεύσεις π.χ. 900000 για περίπου το μισό partition. Στην επιλογή για format επέλεξε ntfs και quick format γιατί αλλιώς θα ξημερώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοείς.
Κάνε δεξί κλικ στο unallocated και επέλεξε create new partition. Δώσε όλον τον χώρο ή αν θέλεις να το μοιράσεις δώσε πόσο θέλεις να δεσμεύσεις π.χ. 900000 για περίπου το μισό partition. Στην επιλογή για format επέλεξε ntfs και quick format γιατί αλλιώς θα ξημερώσεις.

Καλά, είστε μεγάλα γατόνια!

Επεξ/σία από kite26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...