Προς το περιεχόμενο

WD My Cloud EX2 Ultra Network Attached Storage, 16TB 261€ @Amazon.it [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, panos7 είπε

Και μένα το ίδιο. 

Θα επικοινωνήσω μαζι τους μήπως πάρουμε κανένα κουπόνι. 

Κριμα

Σωστός!!! Καλά έκανες! Είχες καμία απάντηση;

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Το 'χα δει το έργο...

Θεωρώ πως δικαιούμαστε την παραπάνω προσφορά, καθώς αν δε μας είχαν εξαπατήσει κάλλιστα θα παραγγέλναμε αυτή. Προσωπικά θα το διεκδικήσω.

To θέμα είναι πως ούτε αυτό το αμαζον το έχει.

Δημοσ.

Τουλαχιστον καποιοι θα παρουν ειτε κουπονι, ειτε δωρεαν μεταφορικα, αν αυτο γινοταν εδω απλα θα περνατε ενα email ακυρωσης και τιποτα περισσοτερο.

Βεβαια οκ αν μπηκαν χιλιαδες παραγγελιες κουπονακι και δωρεαν μεταφορικα Δεν θα παρουν ολοι (λογικο ειναι, δεν μπορει να μοιραζει καθε φορα που υπαρχει τετοιο θεμα δεκαδες χιλιαδες ευρω το Αμαζον).

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τουλαχιστον καποιοι θα παρουν ειτε κουπονι, ειτε δωρεαν μεταφορικα, αν αυτο γινοταν εδω απλα θα περνατε ενα email ακυρωσης και τιποτα περισσοτερο.

Βεβαια οκ αν μπηκαν χιλιαδες παραγγελιες κουπονακι και δωρεαν μεταφορικα Δεν θα παρουν ολοι (λογικο ειναι, δεν μπορει να μοιραζει καθε φορα που υπαρχει τετοιο θεμα δεκαδες χιλιαδες ευρω το Αμαζον).

Εγώ πίεσα πάρα πολύ αλλά δεν κατάφερα να πάρω κουπόνι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Εγώ πίεσα πάρα πολύ αλλά δεν κατάφερα να πάρω κουπόνι.

Κουπονι θα πηραν οσοι εβαλαν πρωτοι παραγγελια, τωρα το ποσοι θα πηραν μονο το Αμαζον ξερει. Εγω και κουπονια εχω παρει, και δωρεαν μεταφορικα οποτε ειχα καποιο παρομοιο θεμα με παραγγελια. Απλα ολες τις φορες δεν πηγα να αγορασω κατι "δημοφιλες" οποτε παιζει να ειμουν και ο μονος εκεινη την στιγμη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Κουπονι θα πηραν οσοι εβαλαν πρωτοι παραγγελια, τωρα το ποσοι θα πηραν μονο το Αμαζον ξερει. Εγω και κουπονια εχω παρει, και δωρεαν μεταφορικα οποτε ειχα καποιο παρομοιο θεμα με παραγγελια. Απλα ολες τις φορες δεν πηγα να αγορασω κατι "δημοφιλες" οποτε παιζει να ειμουν και ο μονος εκεινη την στιγμη.

Πιστεύω ότι με αυτή τη προσφορά που έγινε viral στα ευρωπαϊκά forum θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αν πάρει ένας μετά θα απαιτήσουν και οι χιλιάδες άλλοι. Βέβαια εύχομαι να τα καταφέρουν οι άλλοι και να μην ισχύει αυτό που γράφω.

Δημοσ.

Βγήκε πάλι από νέο πωλητή στα 348,16 ευρώ τελική (υπάρχει και στα 306 αλλά όχι καινούργιο). Μας κοροϊδεύουν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, sv2kgl είπε

Μας κοροϊδεύουν;

Ακριβώς. Είναι τρίτος πωλητής και είναι απάτη. Νέος με 0 αξιολογήσεις. Μην ασχολείσαι.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, definitio είπε

Σας εχουν επιστραφεί τα χρηματα; Εμενα οχι ακόμη.

Σε εμενα επεστραφηκαν πριν 2 ημερες αν δεν κανω λαθος (Τραπεζα Πειραιως , αν εχει καποια σημασια , δεν ξερω)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, definitio είπε

Σας εχουν επιστραφεί τα χρηματα; Εμενα οχι ακόμη.

Μού έχει έρθει μήνυμα για ακύρωση χρέωσης από την περασμένη Παρασκευή αλλά τα λεφτά δεν έχουν μπει ακόμα στον λογαριασμό μου (Alpha Bank)

• Moderators
Δημοσ.
Στις 7/3/2020 στις 7:17 ΜΜ, Salvation81 είπε

Στις 7/3/2020 στις 9:40 ΜΜ, Salvation81 είπε

Κατσε, εσυ λες "καποιοι θα παρουν κουπονι" και μετα απο 2 σχολια λες "θα πηραν οσοι..."

Ποιος πηρε κουπονι; Ουτε ενας δεν το εχει γραψει στο θεμα, νομιζω.

________________________________________________________________________________________________________________________________

2020-03-13_1442.png.534c1d3b1b097f2ef4053a128e750502.png

Τα λεφτα τους βλεπω περιμενουν ολοι να επιστρεψουν στον λογαριασμο οπως ειχα πει 3 μολις σχολια  και 10 λεπτα μετα το ανοιγμα του τοπικ. Ασχετα που μετα ολα τα σχολια μεχρι το τελος υπαρξης του προιοντος και την ακυρωση ηταν "παρηγγειλα", "προλαβα", "μην αργειτε", "φοβερη προσφορα", "ποιον δισκο εχει μεσα;"¨, "γινεται εξωτερικος;" κλπ. 

Ειχαμε βεβαια και 3-4 που με εβριζαν ή κατηγορουσαν γι αυτο που ειχα γραψει, εχουν διαγραφει. Να ειστε καλα ολα τα μελη για την αγαπη σας και για την αναγνωριση της οποιας (μικρης ή ελαχιστης) προσφορας μου. Οταν "κρεμασω παπουτσια" θα τα θυμαμαι με χαμογελο. :)

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Κατσε, εσυ λες "καποιοι θα παρουν κουπονι" και μετα απο 2 σχολια λες "θα πηραν οσοι..."

Ποιος πηρε κουπονι; Ουτε ενας δεν το εχει γραψει στο θεμα, νομιζω.

________________________________________________________________________________________________________________________________

2020-03-13_1442.png.534c1d3b1b097f2ef4053a128e750502.png

Τα λεφτα τους βλεπω περιμενουν ολοι να επιστρεψουν στον λογαριασμο οπως ειχα πει 3 μολις σχολια  και 10 λεπτα μετα το ανοιγμα του τοπικ. Ασχετα που μετα ολα τα σχολια μεχρι το τελος υπαρξης του προιοντος και την ακυρωση ηταν "παρηγγειλα", "προλαβα", "μην αργειτε", "φοβερη προσφορα", "ποιον δισκο εχει μεσα;"¨, "γινεται εξωτερικος;" κλπ. 

Ειχαμε βεβαια και 3-4 που με εβριζαν ή κατηγορουσαν γι αυτο που ειχα γραψει, εχουν διαγραφει. Να ειστε καλα ολα τα μελη για την αγαπη σας και για την αναγνωριση της οποιας (μικρης ή ελαχιστης) προσφορας μου. Οταν "κρεμασω παπουτσια" θα τα θυμαμαι με χαμογελο. :)

Το καποιοι θα παρουν δεν εχει να κανει μονο με Ελλαδα, τα τζιμανια μας εξαλλου βρισκουν τις προσφορες απο σαιτ του εξωτερικου.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Το καποιοι θα παρουν δεν εχει να κανει μονο με Ελλαδα, τα τζιμανια μας εξαλλου βρισκουν τις προσφορες απο σαιτ του εξωτερικου.

Ολοι κοιταμε εξω, αν ειχες βρει εναν που εχει παρει κουπονι, θα εδινες λινκ, σωστα; ;) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...