elpenor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Sigh, δεν το χρειάζομαι αλλά δεν κατάφερα να αντισταθώ χτύπησα ένα και τώρα προσπαθώ να σταματήσω το χέρι μου από το να πάρω δεύτερο.....
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να δούμε.... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από JIMBOAthens
mr.mister Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Προσοχη μην κονομησετε κανα κορωνοϊό https://www.zougla.gr/money/agores/article/covid-19-se-karantina-dio-ergazomeni-tis-amazon-sto-milano
saxos55 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, iPnos είπε Μόλις ανέβηκε η τιμή Για την ακρίβεια εξαφανίστηκε το Amazon ως vendor. Η τιμή αυτή είναι από τρίτο seller. Αλλά ναι, ουσιαστικά τέλος η προσφορά (αν υπήρξε)
kkatzos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Σε ξένα site με προσφορές έγινε τρελός χαμός με τη συγκεκριμένη προσφορά. Χιλιάδες παραγγελίες. Ετοιμαστείτε για μαζικές ακυρώσεις...
jimmyl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μαλλον παμε για κουπονι απο οτι το βλεπω ,στη τελικη δεν χασαμε και τιποτα
Bourdoulas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Αναμένουμε μηνύματα του στυλ: "Ήρθε ακυρο από το Amazon, τέλος για εμένα το συγκεκριμένο μαγαζάκι"
panos7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Αυτό το αστειάκι με το κορωνοϊο επειδή είναι ιταλικό το άμαζον... Από αποθήκες εκτός Ιταλίας έρχονται... Λογικά από Αγγλία!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 11 minutes ago, Bourdoulas said: Αναμένουμε μηνύματα του στυλ: "Ήρθε ακυρο από το Amazon, τέλος για εμένα το συγκεκριμένο μαγαζάκι" Yeah, άλλαξε η τιμή και η ημερομηνία νομίζω.
definitio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Οι δίσκοι περιορίζονται στη χρήση του φορμάτ EXT4 στο συγκεκριμένο NAS; Αν δλδ έχω πρόβλημα, θα πρέπει να βρω linux για να έχω πρόσβαση σε δεδομένα και να κάνω διάσωση; Βάσει μαρτυριών για την απόδοσή του, νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα https://www.amazon.com/Cloud-Ultra-Network-Attached-Storage/dp/B01AWH05OG
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2020 στις 2:31 ΜΜ, definitio είπε Οι δίσκοι περιορίζονται στη χρήση του φορμάτ EXT4 στο συγκεκριμένο NAS; Αν δλδ έχω πρόβλημα, θα πρέπει να βρω linux για να έχω πρόσβαση σε δεδομένα και να κάνω διάσωση; Βάσει μαρτυριών για την απόδοσή του, νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα https://www.amazon.com/Cloud-Ultra-Network-Attached-Storage/dp/B01AWH05OG Όλα τα Nas που εχω δει μέχρι στιγμής η σε ΕΧΤ4 η σε JBOD είναι το format τους .. Τα προβλήματα του κατά βάση αναδεικνύονται από την ασυμβατότητα του με το Catalina που λόγω του "νέας διαχείρισης" του APFS και των προβλημάτων που δημιουργεί γενικότερα στους Backup δίσκους - προγράμματα.. Any Way .. Αν προχωρήσει η εκτέλεση παραγγελιών ακόμα και οι δυο red 8TB δικαιολογούν στο έπακρο την προσφορά. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2020 από MoviemakerGr 1
DownUNDERground Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Data di consegna prevista: 07 aprile 2020 - 11 maggio 2020 Ελπίζω να μην είναι προάγγελος ακύρωσης, γιατί το έχω ξαναδεί αυτό το έργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις