manousos82003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 42 λεπτά πριν, jack124 είπε Εγώ το έχω από το 2013 και είναι σε άριστη κατάσταση σαν καινούριο Εγώ λοιπόν δεν συμφωνώ, το θεωρώ το καλύτερο χειριστήριο Και'γω από το 2 μέχρι το 4 που είχα σαν καινούργια τα είχα όπως και οι περισσότεροι στο αντίστοιχο thread παραπονων...
Chocobo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Οτι να ναι..Χρησημοποιουσα το DS4 για τα emulator στο pc μεχρι που χρειαστηκε να παιξω καποιο σοβαρο και μεγαλο game....μπαταρια για κλαματα. Το x360 wireless για windows εχω παρει στα 9 ευρω φορτιστη Varta μαζι με 2 μπαταριες και βγαζει 50+ ωρες. Sony σοβαρέψου και βαλε καμια μπαταρια της προκοπης και ασε τις ασυρματες μακακιες. Δωσε και μια επιλογη να σβήνουμε αυτο το ρημαδι το φως που εχεις βαλει χωρις να ανοιγουνε το controler ελεος. 4 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Τρομερό και το Xboxθα παίρνει ακόμα μπαταρίες, εικάζεται!!! Καλύτερα less is more και σε αυτήν την περίπτωση,μας φάγανε οι τεχνολογίες.Πέρνεις επαναφορτιζόμενες που κρατάνε και 4-5 φορές περισσότερο και έχεις βρεί την υγειά σου 2 2
Merlin_o_magos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Ασύρματη φόρτιση.... με το χειριστήριο επάνω σε βάση με καλώδιο ... Κάποιοι παίζουν με το iq μας .
music_lover Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Οτι να ναι..Χρησημοποιουσα το DS4 για τα emulator στο pc μεχρι που χρειαστηκε να παιξω καποιο σοβαρο και μεγαλο game....μπαταρια για κλαματα. Το x360 wireless για windows εχω παρει στα 9 ευρω φορτιστη Varta μαζι με 2 μπαταριες και βγαζει 50+ ωρες. Sony σοβαρέψου και βαλε καμια μπαταρια της προκοπης και ασε τις ασυρματες μακακιες. Δωσε και μια επιλογη να σβήνουμε αυτο το ρημαδι το φως που εχεις βαλει χωρις να ανοιγουνε το controler ελεος. Καλύτερα less is more και σε αυτήν την περίπτωση,μας φάγανε οι τεχνολογίες.Πέρνεις επαναφορτιζόμενες που κρατάνε και 4-5 φορές περισσότερο και έχεις βρεί την υγειά σου Προφανώς δεν κατάλαβες ότι η μπαταρία του ds4 κρατάει λιγότερο όταν το συνδέσεις ασύρματα με bluetooth στο pc. Ένας λόγος είναι η φωτεινότητα της light bar που στο ps4 μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ο αντάπτορας bluetooth που είναι συνδεδεμένος στο pc ζητάει περισσότερα δεδομένα από το ds4 για να δουλέψει σωστά γιατί δεν κατασκευαστικε για αυτήν την δουλειά εξαρχής. Όπως και να έχει συμφωνώ πάντως πως θα έπρεπε να βάλουν μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία στο ds4. Οι λύσεις είναι πολλές για μένα πχ είναι να έχεις 2 διαθέσιμο χειριστήριο φορτισμένο πάνω σε βάση φόρτισης, παίρνεις το φρέσκο, αφήνεις το παλιό, σε 2.5 ώρες το έχεις πάλι φορτισμένο.
Chocobo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, music_lover είπε Προφανώς δεν κατάλαβες ότι η μπαταρία του ds4 κρατάει λιγότερο όταν το συνδέσεις ασύρματα με bluetooth στο pc. Ένας λόγος είναι η φωτεινότητα της light bar που στο ps4 μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ο αντάπτορας bluetooth που είναι συνδεδεμένος στο pc ζητάει περισσότερα δεδομένα από το ds4 για να δουλέψει σωστά γιατί δεν κατασκευαστικε για αυτήν την δουλειά εξαρχής. Όπως και να έχει συμφωνώ πάντως πως θα έπρεπε να βάλουν μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία στο ds4. Οι λύσεις είναι πολλές για μένα πχ είναι να έχεις 2 διαθέσιμο χειριστήριο φορτισμένο πάνω σε βάση φόρτισης, παίρνεις το φρέσκο, αφήνεις το παλιό, σε 2.5 ώρες το έχεις πάλι φορτισμένο. Και στο ps4 κακή διάρκεια έχει(μην μιλήσω για την ποιότητα γενικά...) Στο pc πρίν πάω πίσω στο x360 χρησημοποιούσα το usb καλώδιο για ένα καιρό. Το light bar το έχω ανέκαθεν στο χαμηλότερο το οποίο παραμένει ενεργοβόρο και άκρως ενοχλητικό σε σκοτεινές συνθήκες που κάνει αντανάκλαση κάπου. Έχω δεύτερο controller αλλά έχω και μικρό παιδί και γυναίκα που δουλεύουν το ps4 οπότε όλο και κάποιος θα το αφήσει το δεύτερο κάααααπου στο σπίτι. Προσωπικά δεν έχω απαιτήσεις απο το βάρος ενώς controller (ίσως και να είμαι και λίγο old school τύπου ''heavy is good , heavy is reliable'' Snatch quote ) αλλά και πάλι το θέμα μπαταρία υπερτερεί θεωρώ απο τα λίγα γραμμάρια παραπάνω. Για μένα το dual shock ενώ σαν λαβή με βολεύει πολύ και εμφανησιακά μου αρέσει περισσότερο απο όλα, βλέπω πως όσο πάει το χαλάνε. Τι φωτάκια πάνω , τι touch pad(ανάθεμα αν το έχω χρησημοποιήσει ποτέ) τι κακή αυτονομία. 2
nikchris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Την εργονομία να φτιάξουν γιατί του Xbox είναι 893 φορές καλύτερη. Τα άλλα είναι δευτερευοντα 1
Tresorikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Ασύρματη φόρτιση θα υφίσταται κ στα κινητά κ στο PlayStation κτλ όταν θα φορτίζει από απόσταση... Κ όχι να το ακουμπάς πάνω σε βάση...
tsibosp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Στις 1/3/2020 στις 2:49 ΜΜ, jack124 είπε Εγώ το έχω από το 2013 και είναι σε άριστη κατάσταση σαν καινούριο Εγώ λοιπόν δεν συμφωνώ, το θεωρώ το καλύτερο χειριστήριο Ρε αδερφε συγγνωμη κιολας αλλα τα χρησιμοποιεις η απλα τα κοιτας; 3 χειριστηρια εχουν περασει απο τα χερια μου και τα 3 χωρις εξαντλητικη χρηση και χωρις πτωσεις ιδιαιτερες εβγαλαν ακριβως το ιδιο προβλημα. Το αριστερο αναλογικο "τραβαει" προς μια κατευθυνση ή χανει τα δεδομενα απο μια συγκεκριμενη κατευθυνση, δλδ αν το κανεις διαγωνια πανω πχ. σιγα σιγα δεν θα εχει αποκριση σε ολες τις μοιρες. Σαν χειριστηριο και γω το θεωρω το καλυτερο Overall (κατι χειριστηρια τυπου xbox elite που κοστιζουν οσο μιση κονσολα δεν τα λογιζω καν) αλλα οκ, καπου μας δουλευουν. Πραγματικα τα θεωρουν ως αναλωσιμα και η ποιοτητα κατασκευης θα μπορουσε να ηταν κατα πολυ ανωτερη στο ιδιο κοστος. Τωρα οσον αφορα την ασυρματη φορτιση δεν καταλαβαινω γτ καποιοι τη βλεπουν ως θετικο. Οτι για να φορτιζω το χειριστηριο θα πρεπει να το βαζω σε μια βαση φορτισης η οποια θα ειναι συνδεδεμενη καπου με καλωδιο φυσικα και οσο το εχω επανω εκει δεν θα μπορω να το χρησιμοποιω αντι για να του βαζω απλα το καλωδιο και να φορτιζει και να συνεχιζω να το χρησιμοποιω πως ειναι πλεονεκτημα; Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα κινητα. Μεχρι να φορτιζουν ασυρματα με καποιο τροπο σε καποια Χ αποσταση καινα μπορεις να το χρησιμοποιεις οσο το φορτιζεις πραγματικα μου φαινεται παντελως gimmick.
jack124 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, tsibosp είπε Ρε αδερφε συγγνωμη κιολας αλλα τα χρησιμοποιεις η απλα τα κοιτας; 3 χειριστηρια εχουν περασει απο τα χερια μου και τα 3 χωρις εξαντλητικη χρηση και χωρις πτωσεις ιδιαιτερες εβγαλαν ακριβως το ιδιο προβλημα. Το αριστερο αναλογικο "τραβαει" προς μια κατευθυνση ή χανει τα δεδομενα απο μια συγκεκριμενη κατευθυνση, δλδ αν το κανεις διαγωνια πανω πχ. σιγα σιγα δεν θα εχει αποκριση σε ολες τις μοιρες. Σαν χειριστηριο και γω το θεωρω το καλυτερο Overall (κατι χειριστηρια τυπου xbox elite που κοστιζουν οσο μιση κονσολα δεν τα λογιζω καν) αλλα οκ, καπου μας δουλευουν. Πραγματικα τα θεωρουν ως αναλωσιμα και η ποιοτητα κατασκευης θα μπορουσε να ηταν κατα πολυ ανωτερη στο ιδιο κοστος. Τωρα οσον αφορα την ασυρματη φορτιση δεν καταλαβαινω γτ καποιοι τη βλεπουν ως θετικο. Οτι για να φορτιζω το χειριστηριο θα πρεπει να το βαζω σε μια βαση φορτισης η οποια θα ειναι συνδεδεμενη καπου με καλωδιο φυσικα και οσο το εχω επανω εκει δεν θα μπορω να το χρησιμοποιω αντι για να του βαζω απλα το καλωδιο και να φορτιζει και να συνεχιζω να το χρησιμοποιω πως ειναι πλεονεκτημα; Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα κινητα. Μεχρι να φορτιζουν ασυρματα με καποιο τροπο σε καποια Χ αποσταση καινα μπορεις να το χρησιμοποιεις οσο το φορτιζεις πραγματικα μου φαινεται παντελως gimmick. Τι να σου πω καθημερινά το χρησιμοποιώ πάντως δεν μου έχει πάθει τίποτα Πιστεύω θα φορτίζει ΚΑΙ κανονικά με καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα