sky3017 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Χθες προσπαθησα να εγκαταστησω τα Windows στο λαπτοπ,εδειχνε να πηγαινει καλα,μεχρι που ξαφνικα μαυρισε η οθονη,πατουσα κουμπια να δω αν αντριδρα,τιποτα.Τωρα προσπαθω να το ανοιξω και δε γινεται τιποτα,μου γραφει να γινει επανεκκινηση για να συνεχισουν οι ρυθμισεις,κανει η επανεκκινηση,γραφει παλι το ιδιο και ξανα επανεκκινηση κλπ.Μπορω να κανω κατι μονη μου σ'αυτο το σημειο;Γιατι δε σκοπευω να δωσω λεφτα για να το επισκευασει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Τι ειχε πριν το λαπτοπ; Οταν τελειωνει η αντιγραφή αρχείων και κανει επανεκκίνηση βγαζεις το usb stick; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sky3017 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 ειχα cd μεσα αλλα δε το ειχα βγαλει,παιζει καποιο ρολο αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 εισαι βεβαιος οτι δεν ξανα μπουταρει απο το cd στην επανεκκίνηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sky3017 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 δεν αλλαζει κατι ειτε ειναι μεσα το cd ειτε το εχω βγαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 προσπαθησες να κανεις παλι εγκαταστηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sky3017 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 πως θα το κανω αυτο;γτ οποτε το ανοιγω μου γραφει start repair κτ καλι που δε θυμαμαι,περιμενω μηπως συνεχισει και μετα μου γραφει οτι για να συνεχισει η εγκατασταση κανει επανεκκινηση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sky3017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 τ'ανοιγω παταω να κανει εκκινηση τα windows,γραφει setup is starting services,στη συνεχεια γραφει οτι δε μπορει να προχωρησει η εγκατασταση και να πατησω οκ για να κανει επανεκκινηση,τελος μου γραφει set up will continue after restarting your computer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Πολυ πιθανον να ειναι κατεστραμμενος ο σκληρος δισκος και να θελει αντικατασταση, η να φταιει το δισκακι των 7, αλλα μυριζομαι για σκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, sky3017 είπε τ'ανοιγω παταω να κανει εκκινηση τα windows,γραφει setup is starting services,στη συνεχεια γραφει οτι δε μπορει να προχωρησει η εγκατασταση και να πατησω οκ για να κανει επανεκκινηση,τελος μου γραφει set up will continue after restarting your computer Το πρόβλημα μοιάζει με μνήμες (faulty RAM). Βοήθησέ μας λίγο να καταλάβουμε γιατί σκάει και κάνει επανεκκίνηση... Τι μηχάνημα (μάρκα μοντέλο) είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sky3017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Είναι turbo-x,το έχω 9 χρόνια. 10 ώρες πριν, Alex-V είπε Πολυ πιθανον να ειναι κατεστραμμενος ο σκληρος δισκος και να θελει αντικατασταση, η να φταιει το δισκακι των 7, αλλα μυριζομαι για σκληρο Απ' όσο θυμάμαι και παλιότερα που έχω χρησιμοποιήσει το δισκάκι δεν είχε υπάρξει πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, sky3017 είπε Είναι turbo-x,το έχω 9 χρόνια. Απ' όσο θυμάμαι και παλιότερα που έχω χρησιμοποιήσει το δισκάκι δεν είχε υπάρξει πρόβλημα... Καλά, αφού δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα χρειαστεί διάφορα τεστ προ της εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφού χτύπησε η εγκατάσταση δεν πρέπει να το αφήσεις τώρα να ξεκινήσει από το dvd. Προσπάθησε να δεις ποιο πλήκτρο είναι για να επιλέξεις boot device (μάλλον θα λέει press F(κάτι) to select boot device ή κάπως έτσι. Θα ξεκινήσεις από το dvd και θα προχωρήσεις μέχρι το σημείο που επιλέγεις εγκατάσταση ή για προχωρημένους. Θα επιλέξεις το κάτω (για προχωρημένους) και θα διαγράψεις όλα τα partitions στη λίστα (εφόσον δεν έχεις κάτι που χρειάζεσαι). Αλλιώς θα πρέπει να μπεις στο bios και να αλλάξεις το boot order έτσι ώστε να είναι πρώτο το dvd. Το ακριβές μοντέλο πρέπει να το γράφει από κάτω σε ένα ταμπελάκι. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Αφού χτύπησε η εγκατάσταση δεν πρέπει να το αφήσεις τώρα να ξεκινήσει από το dvd. Προσπάθησε να δεις ποιο πλήκτρο είναι για να επιλέξεις boot device (μάλλον θα λέει press F(κάτι) to select boot device ή κάπως έτσι. Θα ξεκινήσεις από το dvd και θα προχωρήσεις μέχρι το σημείο που επιλέγεις εγκατάσταση ή για προχωρημένους. Θα επιλέξεις το κάτω (για προχωρημένους) και θα διαγράψεις όλα τα partitions στη λίστα (εφόσον δεν έχεις κάτι που χρειάζεσαι). Αλλιώς θα πρέπει να μπεις στο bios και να αλλάξεις το boot order έτσι ώστε να είναι πρώτο το dvd. Το ακριβές μοντέλο πρέπει να το γράφει από κάτω σε ένα ταμπελάκι. Οχι έτσι. Είναι ACER, που σημαίνει κρυφό partition με drivers για το συγκεκριμένο hardware. 1. check και καθάρισμα στο ανεμιστηράκι και τις γρίλιες εξαερισμού. 2. check RAM, αντικατάσταση ή αφαίρεση εκείνης που (αν) έχει πρόβλημα. 3. διαγραφή όλων των partitions εκτός του τελευταίου περίπου 800Mb 4. νέα εγκατάσταση Windows 7. Αυτά, και εγκαταλείπω την συζήτηση. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα