Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paokisalonica είπε

Ναι μπορώ να συνδεθώ μια χαρά με το κινητό μου. Δοκίμασα και αλλα 2 ethernet που έχω . Still no luck

Δεν αλλάζεις στο καλώδιο θύρα σε διαφορετική lan port (LAN 1-2-3-4? Έχω την εντύπωση κάποια από τις 4εις την χρησιμοποιούσε η hol για IPTV.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα πάλι. Έκλεισα και ότι πρόγραμμα είχα ανοιχτό έκανα reset και δοκίμασα όλα τα lan ports.

Επεξ/σία από paokisalonica
Δημοσ.
21 ώρες πριν, paokisalonica είπε

Τίποτα πάλι. Έκλεισα και ότι πρόγραμμα είχα ανοιχτό έκανα reset και δοκίμασα όλα τα lan ports.

Να έκαψες κάτι και δεν έχεις ethernet, το βλέπω ακραίο, να το brickαρες δύσκολο ως αδύνατο (χωρίς jtag ή λάθος firmware), για να είναι κατεστραμένα τα pins και των 4ων θυρών ethernet, πρέπει να είσαι σβαρνιάρης πράγμα που δεν δείχνεις, τα καλώδια με το κεντρικό δίκτυο και pc να υποθέσω ότι λειτουργούν.

Κάνε είσοδο στο router με κάποια ασύρματη συσκευή, σύνδεσε μετά το pc, και δες με την ασύρματη συσκευή στο web interface, στο status, όπως και στο log, τι βλέπεις ??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, htaccess είπε

Να έκαψες κάτι και δεν έχεις ethernet, το βλέπω ακραίο, να το brickαρες δύσκολο ως αδύνατο (χωρίς jtag ή λάθος firmware), για να είναι κατεστραμένα τα pins και των 4ων θυρών ethernet, πρέπει να είσαι σβαρνιάρης πράγμα που δεν δείχνεις, τα καλώδια με το κεντρικό δίκτυο και pc να υποθέσω ότι λειτουργούν.

Κάνε είσοδο στο router με κάποια ασύρματη συσκευή, σύνδεσε μετά το pc, και δες με την ασύρματη συσκευή στο web interface, στο status, όπως και στο log, τι βλέπεις ??

Βρήκα το θέμα . Παρόλο που έκλεινα ότι εφαρμογές είχα και έκλεινα και την προστασία του windows defender  κάτι μπλόκαρε την πρόσβαση. Ολα τα υπόλοιπα γινόταν σωστά και μόλις μπήκα από safe mode μπήκα με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Τώρα μένει μόνο να το σετάρω σε bridge mode αν και δεν θα ειναι εύκολο πίστευω τώρα που έχω την πρόσβαση θα το καταφέρω !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paokisalonica είπε

Βρήκα το θέμα . Παρόλο που έκλεινα ότι εφαρμογές είχα και έκλεινα και την προστασία του windows defender  κάτι μπλόκαρε την πρόσβαση. Ολα τα υπόλοιπα γινόταν σωστά και μόλις μπήκα από safe mode μπήκα με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Τώρα μένει μόνο να το σετάρω σε bridge mode αν και δεν θα ειναι εύκολο πίστευω τώρα που έχω την πρόσβαση θα το καταφέρω !

Να σαι καλά... οπότε κάποιο firewall που πιθανόν έχεις να υποθέσω ότι σου έκοβε την πρόσβαση.

Αν δεν τα καταφέρεις, βρες κάποιο άλλο router με dhcp relay (αυτό που έχεις δεν έχει αυτή την δυνατότητα), είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Σχολιάζω ξανά για οποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα. Τελικά δεν ήταν κάποιο firewall που εμπόδιζε την πρόσβαση αλλά το πρωτόκολλο IPV6. Για να έχεις πρόσβαση στο ρούτερ πρέπει να μπεις με το πρωτόκολλο IPV4. Εγώ όταν έκανα ping το router μου (default gateway) έβγαζε general failure ( ping 192.168.0.1) αλλά όταν δοκίμασα να το pingarw με ΙPV4 μονο (ping -4 192.168.0.1) πήρα απάντηση. Αυτό που έκανα μετά είναι να απενεργοποιήσω το ipv6 από τον network adapter και δούλεψε. Είχα τρέξει και μερικά scriptakia της microsoft από εδώ αλλά δεν έκανα από μόνα τους την δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...