Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sstratos είπε

Σε βολεύει να κάνεις TeamViewer από το σταθερό στο tablet? 

Δεν θέλω μέσω ίντερνετ διαχείριση,αλλά από καλώδιο σταθερό μόνιμης σύνδεσης.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, theoma4 είπε

Ο σταθερός θα βρίσκεται 50 με 70 μέτρα μακριά(μπορεί και παραπάνω) το ταμπλετ (server) θα έχει κάποια δεδομένα σε κάποια μορφή πχ json,xml τα οποία θα ανανεώνουν ανά δευτερόλεπτο με νέα δεδομένα,και  θέλω να τα "διαβάζει " ο σταθερός χωρίς να κόβεται καθόλου η συνδεση μεταξύ τους.βοηθησα?

Όχι δεν είναι αυτό που ψάχνω να κάνω.Αλλο πράγμα θέλω,εκτός κι αν δεν ξέρω τις πλήρη λειτουργειες του team viewer

Με usb to Ethernet το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει,δεν ξέρω τι κάνω λάθος αν κάνω,και στις 2 εξόδους έβαλα convertors (pc, tablet) το βλέπει αλλά βγάζει άγνωστη συσκευή

Αν βαλεις usb to ethernet, μια usb καρτα δικτύου δηλαδή, πρεπει με καποιο τρόπο το tablet να παρει IP. Πανω στο switch που συνδέεις το ethernet απο το tablet έχεις συνδεσει και το ρουτετακι σου ή μονο το tablet και το laptop σου; 

Αν εχεις μόνο το tablet και το laptop, εχεις σεταρει σταθερες IP; Οι σταθερες IP χρειαζονται και στην περίπτωση που συνδεεις το ethernet απο το tablet πανω στο laptop απ'ευθειας χωρις την διαμεσολαβηση switch. 

Αφου εχεις συνδεσει τις συσκευες σωστα τοτε χρειάζεσαι μια απο τις εφαρμογές που σου είπαμε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Αν βαλεις usb to ethernet, μια usb καρτα δικτύου δηλαδή, πρεπει με καποιο τρόπο το tablet να παρει IP. Πανω στο switch που συνδέεις το ethernet απο το tablet έχεις συνδεσει και το ρουτετακι σου ή μονο το tablet και το laptop σου; 

Αν εχεις μόνο το tablet και το laptop, εχεις σεταρει σταθερες IP; Οι σταθερες IP χρειαζονται και στην περίπτωση που συνδεεις το ethernet απο το tablet πανω στο laptop απ'ευθειας χωρις την διαμεσολαβηση switch. 

Αφου εχεις συνδεσει τις συσκευες σωστα τοτε χρειάζεσαι μια απο τις εφαρμογές που σου είπαμε. 

Δεν έγινα κατανοητός μάλλον,έχω δοκιμάσει και με κονβερτορες σε Ethernet αλλά δεν δουλεύει,βγάζει άγνωστη συσκευή.εχω βάλει ip στο ταμπλετ αλλά και λάπτοπ,αλλά τώρα που το σκέφτομαι στην έξοδο του usb  απ' το λάπτοπ πως μπορεί να πάρει ip αφού χρησιμοποιώ convertors και όχι ανταπτορες που δέχονται ip.Ειχα δοκιμάσει επίσης και ανταπτορα με ip στο ταμπλετ συνδεμένο απευθείας σε hub και μετά στην θύρα Ethernet του λαπτοπ (με σταθερή ip επίσης) αλλά δεν είπαμε ούτε αυτό.

Δημοσ.

σε συνδεση usb δεν παιρνει Ip το πιθανοτερο να εχει προβλημα καποιος απο τους 2 ανταπτορες που χρησιμοποιεις .

Αν ηθελε drivers δεν θα εβγαζε αγνωστη συσκευη 

Επισκέπτης
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, theoma4 είπε

Webp.net-resizeimage (1).jpg

Συγνώμη κιολας αλλα σιγα μην φτανει το ρευμα απο το usb μεσα απο τοσο καλωδιο και τοσους converters. 

Εδω εσυ προσπαθεις με το usb προτοκωλο, εγω μιλουσα για λύσεις μεσω ip. 

Δημοσ.

Απο την μερια του υπολογιστη θα επρεπε να το διαβαζει , δοκιμασε να τα αλλαξεις μεταξυ τους. 

καλο θα ηταν απο την μερια του ταμπλετ να βαλεις ανταπτορακι , ωστε να μην εχει απώλειες ρευματος απο το καλωδιο 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tempes είπε

Απο την μερια του υπολογιστη θα επρεπε να το διαβαζει , δοκιμασε να τα αλλαξεις μεταξυ τους. 

καλο θα ηταν απο την μερια του ταμπλετ να βαλεις ανταπτορακι , ωστε να μην εχει απώλειες ρευματος απο το καλωδιο 

Το δοκίμασα μόλις,καμία ανταπόκριση,επίσης έχω αλλάξει μεταξύ τους πάλι τπτ,έβαλα στο ανταπτορακι επίσης ίδιο εύρος δικτύου με του ταμπλετ ,ίδιο και στο λάπτοπ,τπτ πάλι.

Δημοσ.

Πρώτα πρέπει να το αναγνωρίσει το λαπτοπ και μετά πιστεύω ότι θα δουλέψει.

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η usb στο λαπτοπ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tempes είπε

Πρώτα πρέπει να το αναγνωρίσει το λαπτοπ και μετά πιστεύω ότι θα δουλέψει.

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η usb στο λαπτοπ

Όχι γτ όταν βάζω το καλώδιο του usb σκέτο απευθείας στο λάπτοπ ανοίγει κανονικά το δισκο του ταμπλετ.Αρα η θύρα είναι οκ.

Δημοσ.

Drivers έχουν αυτά τα πραγματάκια; ακόμα και αν βγάζει άγνωστη συσκευή, να περάσεις drivers

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, asmilon είπε

Εχεις βαλει μια απλη συσκευη usb πχ ποντικι για να δεις αν παιζει γενικα;

Να βάλω στο ταμπλετ?

Δημοσ.

Οχι, την μια ακρη του usb ethernet extender στο ποντικι και την αλλη στον υπολογιστη. Αν δε σου δουλευει στο πιο απλο σεναριο δε θα παιξει ουτε στο tablet.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, asmilon είπε

Οχι, την μια ακρη του usb ethernet extender στο ποντικι και την αλλη στον υπολογιστη. Αν δε σου δουλευει στο πιο απλο σεναριο δε θα παιξει ουτε στο tablet.

Απ' την πλευρά του θηλυκού usb convertor το ποντίκι,απ' την πλευρά του Ethernet με καλώδιο Ethernet στον υπολογιστή?καλά κατάλαβα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...