stafaf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 25 λεπτά πριν, Pavlaras7878 είπε Το ότι ρισκάρουν πολλές φορές στην τεχνολογία αυτό είναι δείγμα εξέλιξης. Το καθετί που εξελίσσεται έχει τα θέματα του.. αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε πίσω. Τίποτα δε ρισκάρουν. Βγάζουν ένα concept phone (κοιτάξτε αλλά μην αγγίζετε) και μετά πάνε και ξεπατικώνουν notch και iOS περιβάλλον ως και την διάταξη των καμερών και τα... Animoji. 1 2
Istelios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, stafaf είπε Η ποπ απ κάμερα είναι ένα gimmick που θα το βλέπουμε σε 2 χρόνια, όχι περισσότερο, και θα γελάμε. Είναι μια προσπάθεια/προχειροδουλειά που καταργεί το αποδοτικότατο face unlock και εισάγει στο κινητό, μηχανισμό κίνησης ο οποίος και αυτός με τη σειρά του σε κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα. Η αδιαβροχοποίηση σε ένα κινητό που είναι ακριβό είναι εντελώς απαραίτητη. Αυτα τα περί ψαροντούφεκου τα προσπερνώ ως φαιδρά. Αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη λυση χαιρω πολυ οτι σε 2 χρονια θα υπαρχει αντερ ντισπλει η οτιδηποτε αλλο.Μιλαμε για τωρα οχι για το 2025.Παρολο που πηγες να το παιξεις ψιλοεξιπνιδης καταλαβαινεις οτι εισαι ακυρος.Ειπες να γραψεις κι εσυ κατι μαλλον. 1
stafaf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Istelios είπε Παρολο που πηγες να το παιξεις ψιλοεξιπνιδης καταλαβαινεις οτι εισαι ακυρος.Ειπες να γραψεις κι εσυ κατι μαλλον. Εγώ σου γράφω 2-3 επιχειρήματα για να σου πω ότι δεν πιστεύω ότι η ποπ απ κάμερα δεν είναι μια καλή λύση και εσύ απαντάς, όπως απαντάς. Ποιος είναι «ψιλοεξυπνίδης» λοιπόν; 1
Istelios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, stafaf είπε Εγώ σου γράφω 2-3 επιχειρήματα για να σου πω ότι δεν πιστεύω ότι η ποπ απ κάμερα δεν είναι μια καλή λύση και εσύ απαντάς, όπως απαντάς. Ποιος είναι «ψιλοεξυπνίδης» λοιπόν; Μου δινεις 2-3επιχειρηματα που ισχυει οτι αυτα θα γινουν 2-3χρονια απο τωρα και ναι το ξερουμε.Να λες οτι δεν ειναι καλη λυση απο ολες τις βλακειες με τα νοτς παρα να εχεις μια κλιν οθονη αδερφε μου;Κι εγω προσωπικα περνω ενα κινητο οχι για να κανω τον φωτογραφο αλλα ολα τα υπολοιπα εκτος αυτου.Αρα θα μαρεσε παρα πολυ παραδειγμα να ηταν ποπ απ και οταν θα τελειοποιηθει η αντερ ντισπλει να την δω σε 2 με 3 χρονια.Αλλα πως θα πουλησουν κιολας αν δεν γινονται ολα αυτα. 1
kazampidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Vivo και Oppo, μια ζωή καινοτόμες και μια ζωή πολύ πιο μπροστά και σε σχεδιασμό και τεχνολογία, όταν αυτές οι εταιρείες σχεδίαζαν κινητά όλο οθόνες και με πτυσσόμενη εμπρόσθια κάμερα, οι άλλες εταιρειες ακολουθούσαν δεύτερες και καταϊδρωμένες. Αλλάζω κινητά συνέχεια, πλέον όλα ίδια μου φαίνονται, όταν πιάνω στα χέρια μου Vivo και Oppo, καταλαβαίνω την διαφορά.
Nspider Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Στις 1/3/2020 στις 12:45 ΜΜ, mixakias είπε Κουραστικα κάθε μέρα να βλέπω 50 κινεζοκινητα να ανακυκλωνονται. Δεν σας πειράζει που μετά από 16 μήνες δεν έχετε αναβαθμίσεις? Με λίγα λόγια τα προϊόν σας έχει αξία για λιγότερο από δύο χρόνια? Κουράστηκες αλλά πάλι εδώ είσαι να αφήσεις τη χολή σου... Και εμένα δεν με πειράζει καθόλου, προτιμώ να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο απ' το να τα σκασω στο κλειστό και κλειδωμένο λειτουργικό του μήλου, και δεν θα κάτσω να αναφέρω τώρα ότι η Αγία εταιρεία σου φτιάχνει αναβάθμιση για να σέρνεται το κινητό σου στα δύο χρόνια... 1
alexxkidd31 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 19 ώρες πριν, Nspider είπε δεν θα κάτσω να αναφέρω τώρα ότι η Αγία εταιρεία σου φτιάχνει αναβάθμιση για να σέρνεται το κινητό σου στα δύο χρόνια... Ακριβώς, καταδικάστηκε μάλιστα κιόλας για αυτό. Εγώ πάντως ακόμα με το πρώτο xiaomi mi max είμαι & με custom rom Android 10, ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια τώρα. Και ώσπου να πεθάνει δεν το αλλάζω. Και το θρυλικό Lg G2 που είχα πριν κ το έχει τώρα η αδερφή μου με custom Pie κι αυτό Αθάνατο. Ένα iPhone 7 που έχει η μάνα μου, τρέχα γυρευε , χρόνια τώρα για κλωτσιές. (Και να σκεφτείς είμαι καθαρά χρήστης macOS εδώ και 20 χρόνια, με δύο δικά μου hackintosh πια). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα