Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Η pop up είναι πολύ καλύτερη απο notch, waterdrop η punch hole, σαν να μην υπάρχει, ειδικά για όσους δεν την χρησιμοποιούν καθόλου η σπάνια.Καλύτερα να βλέπω μηχανικό μέρος να βγαίνει για λίγα δευτερόλεπτα, παρά τρύπα η notch μόνιμα στην οθόνη του κινητού.Με punch hole είναι το χειρότερο.

Η καλύτερα μικρά και ομοιόμορφα bezels πάνω και κάτω και με stereo speakers αν είναι εφικτό, εξαφάνισαν τα bezels και έβαλαν on screen buttons τα οποία δεσμεύουν μέρος της οθόνης και περιμένουμε να μας σώσουν τα gestures.

Πιο πρίν είχαμε τις μη αποσπώμενες μπαταρίες και την αφαίρεση της θύρας ακουστικών και του ραδιοφώνου, είμαστε σε καλό δρόμο.

Αστείο έκανα φίλε με το προηγούμενο μου σχόλιο :)

Όσο για το notch συμφωνώ απόλυτα. Μακράν το χειρότερο trend μέχρι στιγμής. Αν και είμαι... σκεπτικός με το less is more approach όσον αφορά τις θύρες (όχι μόνο σε κινητά αλλά και σε laptops/tablets γενικότερα), φαίνεται πως είναι το μέλλον. 

Επεξ/σία από YoungHOV
Μερικά extra thangs
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bmwXR είπε

Με την λογική αυτή θα έπρεπε α μένουμε σε σπηλιές ακόμα.

και τα πρώτα δακτυλικά αποτυπώματα κολλούσαν και δεν είχαν σωστή απόκριση,οι πρώτες oled είχαν burn in,το πρώτο gps κόλλαγε και έχανε το στίγμα,η πρώτη ασύρματη φόρτιση δεν είχε σωστή απόδοση και ζέσταινε την μπαταρία.Κάποιοι όπως επενδύουν εκατομμύρια και χρόνο για να ανακαλύψουν και να βελτιώσουν τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. 

Και τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα θα υπολειτουργούν και στην αυτόνομη οδήγηση συμβαίνουν ατυχήματα κάποιοι όμως επιμένουν.Ευτυχώς για μας

Καλά τα λες (συμφωνώ με την σκέψη) με μοναδική διόρθωση oled ακόμη έχουν burn in (s10 plus που έχω λόγο μόνιμου υψιλου φωτισμού έχει ήδη σκιές και ασύρματη ακόμη έχει απολειες και ζεσταίνει την συσκευή

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η ποπ απ καμερα ειναι η καλυτερη τεχνολογια μακραν.Αλλα επειδη μερικοι κανουν παραπονα για το νερο επειδη μαλλον πανε για ψαροντουφεκο με το κινητο στη τσεπη γιαυτο και εταιριες που το κανανε πανε προς τα πισω δυστυχως δλδ στα νοτς.Γτ θελετε δεν θελετε και η σταγονα νοτς ειναι.Και ξαφνικα αυτοι που λενε ναι ρε φιλε και αν καταλαθος βραχει;Να μην βραχει φιλε ρε φικε οπως παλια που προσεχες.Κινητο ειναι οχι υποβρυχιο.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Istelios είπε

Η ποπ απ καμερα ειναι η καλυτερη τεχνολογια μακραν.Αλλα επειδη μερικοι κανουν παραπονα για το νερο επειδη μαλλον πανε για ψαροντουφεκο με το κινητο στη τσεπη γιαυτο και εταιριες που το κανανε πανε προς τα πισω δυστυχως δλδ στα νοτς.Γτ θελετε δεν θελετε και η σταγονα νοτς ειναι.Και ξαφνικα αυτοι που λενε ναι ρε φιλε και αν καταλαθος βραχει;Να μην βραχει φιλε ρε φικε οπως παλια που προσεχες.Κινητο ειναι οχι υποβρυχιο.

Η ποπ απ κάμερα είναι ένα gimmick που θα το βλέπουμε σε 2 χρόνια, όχι περισσότερο, και θα γελάμε. 
Είναι μια προσπάθεια/προχειροδουλειά που καταργεί το αποδοτικότατο face unlock και εισάγει στο κινητό, μηχανισμό κίνησης ο οποίος και αυτός με τη σειρά του σε κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα. 
Η αδιαβροχοποίηση σε ένα κινητό που είναι ακριβό είναι εντελώς απαραίτητη. 
Αυτα τα περί ψαροντούφεκου τα προσπερνώ ως φαιδρά. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Η ποπ απ κάμερα είναι ένα gimmick που θα το βλέπουμε σε 2 χρόνια, όχι περισσότερο, και θα γελάμε. 
Είναι μια προσπάθεια/προχειροδουλειά που καταργεί το αποδοτικότατο face unlock και εισάγει στο κινητό, μηχανισμό κίνησης ο οποίος και αυτός με τη σειρά του σε κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα. 
Η αδιαβροχοποίηση σε ένα κινητό που είναι ακριβό είναι εντελώς απαραίτητη. 
Αυτα τα περί ψαροντούφεκου τα προσπερνώ ως φαιδρά. 

Εμένα προσωπικά τόσα χρόνια δεν μου χρειάστηκε ποτέ η αδιαβροχοποίηση εκτός και αν δουλεύεις delivery σε σουβλατζίδικο.-σν και καλό είναι να υπάρχει για να γλιτώσεις κανένα ατύχημα σε καφετέρια για όσους τα βάζουν μόστρα στο τραπέζι.-.Η ποπ Κορν κάμερα είναι μια προσωρινή λύση γιατί οι καταναλωτές διαμαρτύρονταν για το notch μέχρι να πάμε σε under screen camera.

7 ώρες πριν, Black Demis είπε

Καλά τα λες (συμφωνώ με την σκέψη) με μοναδική διόρθωση oled ακόμη έχουν burn in (s10 plus που έχω λόγο μόνιμου υψιλου φωτισμού έχει ήδη σκιές και ασύρματη ακόμη έχει απολειες και ζεσταίνει την συσκευή

έπρεπε να μείνουμε με tft τότε.Εγω προσωπικά δεν έχει δει ποτέ burn-in σε amoled.

Η ασύρματη φόρτιση είναι το μέλλον μαζί με τα pressure sensing πλήκτρα για συσκευές χωρίς θύρες και πλήκτρα.

σκέψου πως ξεκίνησε η ασύρματη φόρτιση και πως φορτίζεις τώρα τα ακουστικά σου.

12 ώρες πριν, stafaf είπε

Οι Κινέζοι αναγγέλλουν όσο κάποιοι εργάζονται για να τις κάνουν να δουλέψουν σωστά εννοείς. 

Βέβαια εσύ και πολλοί άλλοι «τσιμπάνε» από το wow factor και μου’ρχεστε μετά από 2 χρόνια όταν μια ΣΟΒΑΡΗ εταιρία και όχι ερασιτέχνες-innovators/επαγγελματίες-αντιγραφείς, παρουσιάζουν έτοιμη/απροβλημάτιστη τεχνολογία και μας λες «α αυτό το είχε πρωτοπαρουσιάσει ο vivo-oppo τάδε πως-την-λένε». 

Εχετε πλάκα.
BTW, μαζεύεις λ7 για εκείνο το mi mix alpha?  
Αχ μωρέ ξέχασα, project ήταν κι εκείνο. 

βέβαια είναι πιο εύκολο να αγοράζεις από άλλους η ακόμα καλύτερα να κλέβεις πατέντες και να τα κονομας και μετά από χρόνια δικαστικής διαμάχης να πληρώνεις ψίχουλα

https://mashable.com/2018/06/01/smartphone-innovation-china.amp/?europe=true

τουλάχιστον μία Xiaomi έχει φτιάξει και ένα alpha project το οποίο ήταν διαφημιστικό και δεν διαφημίζει αέρα κοπανιστο

Επεξ/σία από bmwXR
  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bmwXR είπε

Εμένα προσωπικά τόσα χρόνια δεν μου χρειάστηκε ποτέ η αδιαβροχοποίηση εκτός και αν δουλεύεις delivery σε σουβλατζίδικο.-σν και καλό είναι να υπάρχει για να γλιτώσεις κανένα ατύχημα σε καφετέρια για όσους τα βάζουν μόστρα στο τραπέζι.-.Η ποπ Κορν κάμερα είναι μια προσωρινή λύση γιατί οι καταναλωτές διαμαρτύρονταν για το notch μέχρι να πάμε σε under screen camera.

Κοιτά ούτε και σε μένα έπεσε ποτέ νερό σε κινητό τόσα χρόνια αλλά καλό είναι να υπάρχει για το piece of mind. Και σε ένα ακριβό κινητό το απαιτείς, πώς να γίνει. 
Και για την κάμερα συμφωνώ είναι μια προσωρινή λύση η ποπ απ ώσπου να ωριμάσει η under display camera. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bmwXR είπε

έπρεπε να μείνουμε με tft τότε.Εγω προσωπικά δεν έχει δει ποτέ burn-in σε amoled.

Η ασύρματη φόρτιση είναι το μέλλον μαζί με τα pressure sensing πλήκτρα για συσκευές χωρίς θύρες και πλήκτρα.

σκέψου πως ξεκίνησε η ασύρματη φόρτιση και πως φορτίζεις τώρα τα ακουστικά σου.

βέβαια είναι πιο εύκολο να αγοράζεις από άλλους η ακόμα καλύτερα να κλέβεις πατέντες και να τα κονομας και μετά από χρόνια δικαστικής διαμάχης να πληρώνεις ψίχουλα

τουλάχιστον μία Xiaomi έχει φτιάξει και ένα alpha project το οποίο ήταν διαφημιστικό και δεν διαφημίζει αέρα κοπανιστο

ασύρματη φόρτιση είναι το μέλλον αλλά όχι στην σημερινή μορφή της (επαγωγική) η οποια δεν εχει αλλαξει καθόλου τόσο καιρό (από της οδοντόβουρτσες oral b υπάρχει εδω και πολύ καιρό, ασύρματη θα είναι όταν θα φορτίζει από καμία 20 μέτρα να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και αυτόματα θα συνδέονται συσκευές στο σύστημα φόρτισης 

burn in μια χαρουλες βλέπεις βάλε τέρμα το φως να δεις πως έρχεται με το καλημέρα σε ελάχιστο χρόνο.....

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Specs specs specs και innovation για μια συσκευή που σε 2 χρονια θα  θεωρείτε αρχαία. Κουραστικα  κάθε μέρα να βλέπω 50 κινεζοκινητα να ανακυκλωνονται. Και μην ξεκινήσετε πάλι με τα Apple funboyzιες κτλ. Κάθε φορά που ακούτε για νέο Android version τρέχετε στο XDA να μάθετε αν θα το πάρετε. 

Αλήθεια ρε παιδιά πολύ φυλικα, κάθε πότε αλλάζετε κινητό? 

Δεν σας πειράζει που μετά από 16 μήνες δεν έχετε αναβαθμίσεις?  Με λίγα λόγια τα προϊόν σας έχει αξία για λιγότερο από δύο χρόνια? 

Επεξ/σία από mixakias
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bmwXR είπε

Τα άρθρο που έβαλες αποδεικνύει ότι άλλοι καινοτομούν και όχι οι Κινέζοι... τίποτα από αυτά που αναφέρεται δεν έχει κυκλοφορήσει και είναι και δημοσιευμένο πριν σχεδόν δυο χρόνια... αν πιστεύεις ότι η pop camera έφερε την καινοτομία στα κινητά τηλέφωνα, τότε τι έφερε η Sharp στα bezel-less κινητά, η Samsung και η LG στις οθόνες, η Samsung στις μνήμες, η Sony στην αδιαβροχοποιηση κλπ κλπ κλπ...?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mixakias είπε

Specs specs specs και innovation για μια συσκευή που σε 2 χρονια θα  θεωρείτε αρχαία. Κουραστικα  κάθε μέρα να βλέπω 50 κινεζοκινητα να ανακυκλωνονται. Και μην ξεκινήσετε πάλι με τα Apple funboyzιες κτλ. Κάθε φορά που ακούτε για νέο Android version τρέχετε στο XDA να μάθετε αν θα το πάρετε. 

Αλήθεια ρε παιδιά πολύ φυλικα, κάθε πότε αλλάζετε κινητό? 

Δεν σας πειράζει που μετά από 16 μήνες δεν έχετε αναβαθμίσεις?  Με λίγα λόγια τα προϊόν σας έχει αξία για λιγότερο από δύο χρόνια? 

Εγώ προσωπικά κάθε χρόνο αλλάζω, κάθε Δεκέμβριο iPhone (αφού φιγουν πρώτες παρτίδες, και καλοκαιράκι Android Σινιθος huawei, η one plus ναυαρχιδες (πάντα έχω και τα δύο και ios και Android)

Τώρα όταν παντρευτώ και έρθει και κάνα παιδάκι τα ξεχνάμε αυτά, μετά μετράμε κάθε ευρώ, τώρα όσο μπορώ ξοδευομαι όπου μπορώ

• Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, stafaf είπε

Οι Κινέζοι αναγγέλλουν όσο κάποιοι εργάζονται για να τις κάνουν να δουλέψουν σωστά εννοείς. 

Βέβαια εσύ και πολλοί άλλοι «τσιμπάνε» από το wow factor και μου’ρχεστε μετά από 2 χρόνια όταν μια ΣΟΒΑΡΗ εταιρία και όχι ερασιτέχνες-innovators/επαγγελματίες-αντιγραφείς, παρουσιάζουν έτοιμη/απροβλημάτιστη τεχνολογία και μας λες «α αυτό το είχε πρωτοπαρουσιάσει ο vivo-oppo τάδε πως-την-λένε». 

Εχετε πλάκα.
BTW, μαζεύεις λ7 για εκείνο το mi mix alpha?  
Αχ μωρέ ξέχασα, project ήταν κι εκείνο. 

Η Vivo Oppo OnePlus τάδε πως τη λένε- όπως την λες- σε πληροφορω είναι από τους μεγαλύτερους κολοσσούς στο κοσμο(BBK)

Το αν δεν την γνωρίζεις εσύ είναι δικό σου το θέμα

Και η xiaomi σε πληροφορω είναι επίσης μια.μεγαλη εταιρεία με τα καλύτερα vFm κινητά ...

Το ότι ρισκάρουν πολλές φορές στην τεχνολογία αυτό είναι δείγμα εξέλιξης. Το καθετί που εξελίσσεται έχει τα θέματα του.. αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε πίσω. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...