Προς το περιεχόμενο

Samsung Set Powerbank & Travel Charge & Car Charge Type-C €18.90 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έβαλα και στον τίτλο ότι τελείωσε! Είμαι 100% αν δεν είχε μπει το παρόν θέμα δεν θα είχε ξεπουλήσει καν!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Το έβαλα και στον τίτλο ότι τελείωσε! Είμαι 100% αν δεν είχε μπει το παρόν θέμα δεν θα είχε ξεπουλήσει καν!

Θα το διορθωσω, στο τελος παει το tag και δεν ειναι "τελος" ειναι "εξαντληθηκε" στην παρουσα προσφορα/τοπικ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα και εγώ πρίν λίγο 1 set με type C γιατί το κινητό μου έχει type C με quick charge 3.0(18 watt).

Δεν είχα τίποτα απο αυτά σε quick charge.

Το powerbank γράφει οτι είναι quick charge 2.0(14 watt).Ο φορτιστής αυτοκινήτου και ο φορητός είναι και αυτοί 2.0;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση για κάποιον που γνωρίζει σχετικά περισσότερα περί powerbanks. Για το smartphone Sony Xperia Z2 (D6503 ) που είναι κινητό που έβγαλε η Sony το 2014,κάνει το συγκεκριμένο powerbank? Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι βλέπω κάτι για quick charge στο συγκεκριμένο powerbank. Ακόμα κι αν όντως κάνει το συγκεκριμένο powerbank,μήπως δίνει πολύ ρεύμα και ζεσταίνει υπερβολικά την μπαταρία του Sony Z2 με αρνητικά αποτελέσματα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ultrahd είπε

Παιδιά μια ερώτηση για κάποιον που γνωρίζει σχετικά περισσότερα περί powerbanks. Για το smartphone Sony Xperia Z2 (D6503 ) που είναι κινητό που έβγαλε η Sony το 2014,κάνει το συγκεκριμένο powerbank? Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι βλέπω κάτι για quick charge στο συγκεκριμένο powerbank. Ακόμα κι αν όντως κάνει το συγκεκριμένο powerbank,μήπως δίνει πολύ ρεύμα και ζεσταίνει υπερβολικά την μπαταρία του Sony Z2 με αρνητικά αποτελέσματα?

Από ότι διάβασα στη περιγραφή του power bank υπάρχει πλήκτρο που ενεργοποιεί το quick charge . Βασικά η quick charge η δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης κ από τις 2 usb. Οπότε απλά δε το ενεργοποιείς ποτέ 

Δημοσ.
Στις 1/3/2020 στις 12:16 ΠΜ, Jυstin είπε

Η συσκευή μου δεν υποστηρίζει quick charge και κάποιοι που δοκίμασαν γρήγορους φορτιστές έκαψαν τη θύρα (lenovo z2 plus), θα έχω θέμα?

ZUK Z2 εννοείς; 😂 Απο τα καλύτερα vfm της εποχής!

Έχει κλείσει 3 χρόνια γεμάτα και ακόμα σκυλί (εξαιρείται η μπαταρία που γέρασε)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Warzycha είπε

Έριξα κι εγώ την παραγγελία μου για το type C.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φάμε άκυρο γιατί τα χρειάζομαι.

Έχει έρθει ήδη μειλ επιβεβαίωσης

Δημοσ.

Την είχε ξαναβγάλει προ καιρού αυτή την προσφορά ο Κωτσό, νομίζω ήταν τον Γενάρη. Τότε το είχα τσιμπήσει και εγώ. Πολύ καλή τιμή, το powerbank φορτίζει γρήγορα τις συσκευές όπως και ο φορτιστής αυτοκινήτου. Πολύ καλό deal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με παραλαβη απο καταστημα(την κυριακη) και παρελαβα κανονικα σημερα , αλλα η προσφορα εχει ληξει. Τιμη τωρα 40 ευρω

Εστειλα 4 ατομα που πετυχα στον δρομο και με ρωτησαν τι πηρα.. Ποιος τους ακουει αυριο :Ρ

Επεξ/σία από argosixna
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...