Προς το περιεχόμενο

Samsung Set Powerbank & Travel Charge & Car Charge Type-C €18.90 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThanosR92 είπε

Type C κανονικά το έχω στα χέρια μου από το απόγευμα. 

Ε θα ρίξω και εγώ μία τότε. Αξίζει όντως πολύ το σετάκι!
Ευχαριστώ πολύ TS! 😁

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bromiaris είπε

Επίσης υπάρχει και το παρακάτω στα 20000ma τελική τιμή 16€ με πληρωμή κάρτας Εθνικής Τράπεζας μέχρι και στις 23:59 απόψε (-20% που μπαίνουν πόντοι στην κάρτα).

https://www.germanos.gr/product/powerbank-riversong-horizon-20/20388202/?fname=&fvalue=

Μην συγκρίνουμε το Samsung με Riversong...

Δημοσ.

Η συσκευή μου δεν υποστηρίζει quick charge και κάποιοι που δοκίμασαν γρήγορους φορτιστές έκαψαν τη θύρα (lenovo z2 plus), θα έχω θέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το powerbank που έχει πόσες φορές φορτίζει κινητό με μπαταρία 3.000 mAh και πόσες με 4.000 mAh;3.33 φορτίσεις στην 1η περίπτωση και 2.5 φορτίσεις στην 2η;

Ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι ασφαλής, δεν υπάρχουν αυξομειώσεις στο ρεύμα;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Το powerbank που έχει πόσες φορές φορτίζει κινητό με μπαταρία 3.000 mAh και πόσες με 4.000 mAh;3.33 φορτίσεις στην 1η περίπτωση και 2.5 φορτίσεις στην 2η;

Ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι ασφαλής, δεν υπάρχουν αυξομειώσεις στο ρεύμα;

Περιπου 2.5 φορες νομιζω για κινητο με 3000mAh μπαταρια. Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και απωλειες ενεργειας (θερμικες απωλειες κτλ) .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Type C κανονικά το έχω στα χέρια μου από το απόγευμα. Έχω βάλει 2 λινκ. Ένα για Type C και ένα για Micro Usb

Κι εγώ την ίδια απορία είχα, γιατί στη φωτογραφία ενώ έχει καλώδιο type-c για τον φορτιστή, το powerbank φαίνεται να φορτίζει με mico usb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει και τα δύο.

Το έχω πάρει την προηγούμενη φορά  που το ειχε βγάλει προσφορά.

Δουλεύω συνέχεια το power bunk και τον φορτιστή αυτοκινήτου και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Αν κάποιος έχει samsung κινητό και θέλει γρήγορη φόρτιση το σετ αυτό είναι ότι καλύτερο. Τα samsung δεν έχουν QC αλλά ένα δικό τους σύστημα.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.

Ευχαριστώ  ts έβαλα 2 σετ με τιμολόγιο και  παραλαβή  με πληρωμή  στο κατάστημα, ελπίζω να μην φάμε καμιά φόλα για λάθος τιμή  ή  ελάχιστο στοκ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 2koykoy είπε

Ευχαριστώ  ts έβαλα 2 σετ με τιμολόγιο και  παραλαβή  με πληρωμή  στο κατάστημα, ελπίζω να μην φάμε καμιά φόλα για λάθος τιμή  ή  ελάχιστο στοκ.

Καλημέρα,

Όπως ανέφερα εχτές παρέλαβα κανονικά από το κατάστημα στο Αεροδρόμιο :)

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Καλημέρα,

ΠΡΙΝ ανοιξεις θεμα "παρελαβες κανονικα". ;) Και το εχεις αναφερει ηδη αυτο απο χθες.

Ο συμφορουμιτης λεει κατι αλλο λοιπον και εχει λογο να εχει μια επιφυλαξη - "φοβο".

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Καλημέρα,

Όλα στα κουτιά τους είναι; Ξεχωριστά εννοώ ή bulk φορτιστές αυτο/του & φορητός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, driver4 είπε

Όλα στα κουτιά τους είναι; Ξεχωριστά εννοώ ή bulk φορτιστές αυτο/του & φορητός;

Είναι όλα στα κουτιά τους δεμένα μαζί με μια σκληρό - πλαστικό - ζελατίνα και έξω από την ζελατίνα είχε ένα πλαστικό άσπρο Barcode (αντικλεπτικό;)

Ορίστε και μια φώτο:

20200301-111250.jpg

Επεξ/σία από ThanosR92
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...