Προς το περιεχόμενο

Samsung Set Powerbank & Travel Charge & Car Charge Type-C €18.90 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε γνωστό μου υπήρξε θέμα που περιγράφεται και στην κριτική του σκρουτζ. Σταμάτησε να φορτίζει.

Με επφύλαξη μήπως ξεστοκάρει ελαττωματικά ο κότσο και τραβιέστε για 20ευρώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ts , αν και δεν το χρειάζομαι φαίνεται καλή προσφορά!

Τώρα που το σκέφτομαι, παίρνω πίσω το ευχαριστώ, σε έξοδα με έβαλες!!!

:D :D :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

Ευχαριστώ ts , αν και δεν το χρειάζομαι φαίνεται καλή προσφορά!

Τώρα που το σκέφτομαι, παίρνω πίσω το ευχαριστώ, σε έξοδα με έβαλες!!!

:D :D :D

Τα ίδια εδω🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Επίσης υπάρχει και το παρακάτω στα 20000ma τελική τιμή 16€ με πληρωμή κάρτας Εθνικής Τράπεζας μέχρι και στις 23:59 απόψε (-20% που μπαίνουν πόντοι στην κάρτα).

https://www.germanos.gr/product/powerbank-riversong-horizon-20/20388202/?fname=&fvalue=

Με βάζεις σε σκέψεις τώρα, ανάμεσα στα 2. Δεν τα πολυχρειάζομαι τα αλλα πέρα από PowerBank. Εχω 40 λεπτά να το σκεφτώ. Καμία γνώμη; 😅

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eselor είπε

Με βάζεις σε σκέψεις τώρα, ανάμεσα στα 2. Δεν τα πολυχρειάζομαι τα αλλα πέρα από PowerBank. Εχω 40 λεπτά να το σκεφτώ. Καμία γνώμη; 😅

Έχω μόλις πήρα το Samsung. Ευχαριστώ TS btw. Είναι αρκετά μεγάλο για να φορτίζει 2.5 φορές το κινητό μου και είναι και εταιρία σχετικά έμπιστη. Στην χειρότερη, αν και τα power bank της είναι ελαττωματικά πήραμε χειροβομβίδα με 18 ευρώ 🤣

Δημοσ.

Εντάξει νομίζω πως στην τιμή το σετ δεν υπάρχει! Εγώ ήμουν σε αναζήτηση Powerbank ε και μαζί με τ άλλα δεν το σκέφτηκα και πολύ! Την δουλειά μας σίγουρα θα την κάνουμε!

Μην με βρίζετε για κάλο το έκανα 😇😈

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, eselor είπε

Είναι Type - C έτσι; Παρόλο που δείχνει Micro USB στην εικόνα του ο Κώτσος

Type C κανονικά το έχω στα χέρια μου από το απόγευμα. Έχω βάλει 2 λινκ. Ένα για Type C και ένα για Micro Usb

Επεξ/σία από ThanosR92
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...