osfp1978 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Εγω και η συζυγος μου αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα.Τα κινητα μας "χανουν* κλησεις και εξηγουμε.... Ενω μας καλουν αυτα δεν κουδουνιζουν αλλα καταγραφουν την κληση κανονικα σαν αναπαντητη.Αυτο δεν συμβαινει παντα αλλα καποιες φορες.Τα κινητα ειναι εντος εγγυησης και διαφορετικα μοντελα.Εαν ο καλων ομως μας ξαναπαρει αμεσα χτυπανε κανονικα. Εχει τυχει σε καποιον ιδιο η παρομοιο προβλημα;
zx1234r Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δείτε στα permissions αν κάποιο app έχει δικαιοδοσία στις κλήσεις. Σβήστε το.
Dinos1973 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ πιθανόν να είναι το δίκτυο, με την Vodafone έχω το ίδιο πρόβλημα.
osfp1978 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Εχουμε κοσμοτε....ενω στα permissions που ειδα δεν υπαρχει κατι.
asmilon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μηπως εχετε ενεργοποιημενο το do not disturb ή κατι παρομοιο για συγκεκριμενες ωρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα