hyperionthetitan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Έχω την Asus ROG Strix Z270F Gaming και αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα που απλά με εκνευρίζει. Είχα παρατηρήσει από το προηγούμενο tower που είχα ότι το φωτακι που έχει για το power αναβόσβηνε συνέχεια και δεν παρέμενε αναμένω όπως και καλά έπρεπε. Απλά δεν με ενοχλούσε γιατί ήταν ένα πολύ μικρο ledaki. Στο καινούργιο όμως tower που έχω κάνει τα ίδια με την μόνη διαφορά ότι το συγκεκριμένο tower έχει φως γύρω από όλο το κουμπί on/off. Σου χτυπάει στο μάτι. φαντάστηκα ότι έχω κάνει λάθος στην συνδεσμολογία των καλωδίων pled πάνω στη μητρική. Τα έβαλα ανάποδα μην έχω κάνει λάθος στο +/- απλά δεν άναβε καθόλου. Το έβαλα σε μια θέση που έχει για 3Pin pled μου έκανε το ίδιο. Μήπως εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θεματάκι.
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Έτσι όπως τα λες ακούγεται σαν να να το έχει βάλει στην θέση για το hdd led!
hyperionthetitan Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν το έχω βάλει εκει γιατί από κάτω ακριβώς έχω και το hdd led και άρα έχω 2 ledακια που αναβοσβήνουν.Σε διαφορετικό ρυθμό. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από hyperionthetitan
snbblp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 19 ώρες πριν, hyperionthetitan είπε δεν το έχω βάλει εκει γιατί από κάτω ακριβώς έχω και το hdd led και άρα έχω 2 ledακια που αναβοσβήνουν.Σε διαφορετικό ρυθμό. Ρύθμιση bios, αν θα υποστηρίζει rgb ή όχι.
hyperionthetitan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε Ρύθμιση bios, αν θα υποστηρίζει rgb ή όχι. τις έχω πειράξει. το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω τα led της motherboard αν θα δουλεύουν όταν είναι κλειστο το pc ή σε sleep mode. Το κουμπί του tower ότι ρυθμίσεις και να έχω κάνει όταν είναι Power on το pc ή σε sleep mode αναβοσβήνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα