Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έτυχε έκτακτο ταξίδι Σερβία και ήδη έχω ξεκινήσει με αυτοκίνητο. Θα χρειαστεί να έχω ίντερνετ στο κινητό καθολη την διάρκεια του ταξιδιού. Έχω cosmote κάρτοσυμβόλαιο. Τι παίζει; και πόσο θα μου πάει για μια βδομάδα που θα λείψω ο μποναμάς; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, logo15 είπε

Καλησπέρα, 

Έτυχε έκτακτο ταξίδι Σερβία και ήδη έχω ξεκινήσει με αυτοκίνητο. Θα χρειαστεί να έχω ίντερνετ στο κινητό καθολη την διάρκεια του ταξιδιού. Έχω cosmote κάρτοσυμβόλαιο. Τι παίζει; και πόσο θα μου πάει για μια βδομάδα που θα λείψω ο μποναμάς; 

Έχεις την εφαρμογή mycosmote στο κινητό;

Μπες και ενεργοποίησε κάποια από τα πακέτα ίντερνετ που έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα δοκιμαζ πρωτα χωρις να αγορασω αλλο πακετο για να δω χρεωσεις (και αν εχει). Αν τιποτα, με 7 ευρω/μερα

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Πωω πανάκριβο είναι πραγματικά. Η Vodafone με 10€/μέρα δίνει 100 MB, 30 λεπτά ομιλίας και 30 SMS...

Αλλά βλέπω αν πάρεις μια τοπική SIM με 5-10€ σου δίνουν τρελά megabytes (5-10 GB). Οπότε σίγουρα αξίζει.

Δημοσ.

Χωρίς πρόγραμμα οι ελληνικές εταιρίες χρεώνουν από 0.70 μέχρι και 1.5 ευρώ το MB.
Οταν μπεις σερβια πηγαίνεις σε ενα κατάστημα ViP και παίρνεις μια prepaid sim που κοστίζει 300 din και σε δίνει 3GB αν θυμάμαι καλά 

Δημοσ.

^

όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο έχει stand με prepaid πακέτα.

Αλλιώς μπαίνεις στο wifi του αεροδρομίου, πας κέντρο και αγοράζεις από vip, Telenor & SBB κτλπ.

Εγώ πήγα για 2 βδομάδες και με 10€~ αγόρασα 13 GB αν θυμάμαι καλά από vip

Δημοσ.

Σε όποια εταιρεία και να μπεις να πάρεις κάρτα, μια χαρά προγράμματα έχει και φθηνά και δε χρειάζεται ταυτότητα κτλ. Η πιο φθηνή είναι η Telenor.

Αν χρειαστείς κάτι άλλο μπορείς να με ρωτήσεις. Η γυναίκα μου είναι Σέρβα και μένω αρκετούς μήνες εκεί.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

12/9/22 Θα πάω για 5 ημέρες Σερβία οδικός από Καβάλα.  1η ερώτηση. Ισχύουν ακόμη τα προαναφερθέντα για καρτοπρογραμμα VIP και telenor; γιατί έχουν περάσει και 2 χρόνια.  2η ερώτηση: Μου έχουν πει να πάω μέσο Σκοπίων και όχι από Βουλγαρία γιατί είναι καλύτερο το οδικό δίκτυο.  Όντως;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, boutser είπε

12/9/22 Θα πάω για 5 ημέρες Σερβία οδικός από Καβάλα.  1η ερώτηση. Ισχύουν ακόμη τα προαναφερθέντα για καρτοπρογραμμα VIP και telenor; γιατί έχουν περάσει και 2 χρόνια.  2η ερώτηση: Μου έχουν πει να πάω μέσο Σκοπίων και όχι από Βουλγαρία γιατί είναι καλύτερο το οδικό δίκτυο.  Όντως;

Ευχαριστώ!

Ναι ισχύουν ακόμα.

Ναι καλύτερα από τα Σκόπια.

Δημοσ.

Σε όποια χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας που δεν είναι στην ΕΕ να βρεθεί κανείς έχει μια χαρά φθηνά prepaid προγράμματα για data. πχ 15gB για 5 μέρες με 2€ στη Βοσνία, κάτι αντίστοιχο στο Μαυροβούνιο (δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα αλλά κάπου εκεί ήταν) αλλά και στη Σερβία. Κι έτσι είσαι κομπλέ τόσο για σερφάρισμα όσο και για επικοινωνία (skype, viber, telegram, social, κλπ)

Και την ίδια στιγμή σου στέλνει μήνυμα η wind (Q) για να σου προτείνει 100mB για μία μέρα με 7€ ή 100mB+30 λεπτά ομιλίας για μία μέρα με 14,90€. Βρε αϊ να γ........τε.

ΥΓ Γενικά τα προγράμματα στην Ελλάδα αξιολογούν το κάθε mB σαν χρυσό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...