TopicStrarter Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπόν θα ήθελα να μου μιλήσετε για την δική σας εμπιρία όσοι έχετε συμβόλαιο ΟΤΕ ή what's up για να δώ αν το πρόβλημα είναι γενικευμένο ή έχει να κάνει με την περιοχή μου μόνο. Λοιπόν έχω προσέξει 2 πράματα στις δήθεν προσφορές "Απειρα GB" που δίνει ο ΟΤΕ. Στο μεν συμβόλαιο έχω παρατηρήσει ότι με το που ενεργοποιώ το πακέτο (3 φορές έχει συμβεί αυτό) το σήμα πέφτει και απο 4g δείνει H+ και κατέβαζα με 1MB/s το πολύ ενώ σε σημεία που άνετα όλες τις υπόλοιπες μέρες πριν και μετά την ενεργοποίηση του πακέτου έπιανα 2,3 ή και παραπάνω MB/s Στο what's up πήρα πάλι 2 φορές προσφορά (μια για 7 μέρες άπειρα GB και μια για 3 μέρες) εδώ παρατήρησα κάτι χειρότερο. η ταχύτητα (ενώ στο whatsup δείχνει 4g+) είναι της τάξης των 300-600 KB/s πάλι σε σημεία που χωρίς το πακέτο κατέβαζα ~2ΜΒ/s Οπότε δεν μιλάμε για άπειρα GB όταν η ταχύτητα σέρνεται και να κατεβάζεις όλη την ώρα κάτι αυτό το κάτι θα ειναι μικρό σε όγκο .... με άλλα λόγια ειναι σαν να προσφέρουν πχ 5GB δωρεάν για 7 μέρες αλλά επειδή χειροκίνητα σου κόβει ο ΟΤΕ την ταχύτητα θα σέρνεται και έτσι δεν θα φτάσεις το όριο αυτό οπότε ας το βαφτίσουμε "άπειρα" Το αλλο σενάριο είναι οι υποδομές του ΟΤΕ να μην μπορούν να σηκώσουν τόση κίνηση (Επειδή λογικά όλοι θα έχουν ενεργοποιήσει τα πακέτα αυτά) και σέρνεται η ταχύτητα... απο την άλλη όμως μου φαίνεται δύσκολο εκτός αν μπαίνει κόφτης στο 4G γιατί κατα τα άλλα ο ΟΤΕ υποτίθεται ότι έχει την μεγαλύτερη σύνδεση με το εξωτερικό σε σχέση με άλλους ISP στην ελλάδα. Βέβαια ότι έχει την μεγαλύτερη δεν σημαίνει απαραίτητα πως ειναι και αρκετή αλλά και πάλι...
zx1234r Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Νομίζω είναι στα ψιλά γράμματα. Έχεις άπειρα gb αλλά από κάποιο σημείο και μετά σε ρίχνουν ταχύτητα.
TopicStrarter Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Νομίζω είναι στα ψιλά γράμματα. Έχεις άπειρα gb αλλά από κάποιο σημείο και μετά σε ρίχνουν ταχύτητα. εξ αρχής δουλεύει έτσι, και δεν το γράφει αυτό πουθενα στο πακέτο ( μιλάω για τις προσφορές λογω εορτών κτλ που μπαίνουν κατα καιρούς χωρίς χρέωση πχ τώρα η whatsup έβαλε δωρεάν "'άπειρα GB" για το τριήμερο των εορτών μην το μπερδεύεις με πρόγραμμα συμβολαίου που σου λέει "'απειρα λεπτά" ή GB)
censOred Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Είναι που τα λεφτά που δίνουμε τοσα χρόνια αντί να πανε στην συντήρηση δικτύου πάνε στην συντήρηση του μπαγιοκο των ΟΤΕτζηδων
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και σε συνήγορο του καταναλωτή και ΕΚΠΟΙΖΩ. Και τίποτα να μη βγει υποχρεούνται να την εξετάσουν. Να δούμε ρε φίλε τι θα απαντήσει ο εκάστοτε πάροχος
gokuthelegend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ έχω Cosmote What's Up. Στην τελευταία προσφορά με τα άπειρα δεδομένα, είχα κάνει hotspot το κινητό μου και έμπαινα με τον υπολογιστή. Πρέπει να έκανα γύρω στα 50GB σε κίνηση (φουλ κατέβασμα παιχνιδιών από το Steam και άλλα) και όλη την ώρα ήταν σε 4G. Καθόλη τη διάρκεια έπιανα 2 με 5MB/s (οι βυθίσεις στα 2MB/s οφείλονταν κυρίως στο ότι μένω σε υμιυπόγειο και δεν έχω καλό σήμα, αλλά όταν έβαζα το κινητό δίπλα στο παράθυρο τότε ανέβαινε και παραπάνω). Η σύνδεση δεν υποβιβάστηκε ποτέ κάτω από 4G. Να σημειώσω ότι έχω το Xiaomi Redmi 7 αν παίζει κάποιο ρόλο (σχετικά καινούριο μοντέλο).
TopicStrarter Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και σε συνήγορο του καταναλωτή και ΕΚΠΟΙΖΩ. Και τίποτα να μη βγει υποχρεούνται να την εξετάσουν. Να δούμε ρε φίλε τι θα απαντήσει ο εκάστοτε πάροχος Εσύ δεν έχεις παρατηρήσει τέτοιο θέμα δηλαδή; 3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Εγώ έχω Cosmote What's Up. Στην τελευταία προσφορά με τα άπειρα δεδομένα, είχα κάνει hotspot το κινητό μου και έμπαινα με τον υπολογιστή. Πρέπει να έκανα γύρω στα 50GB σε κίνηση (φουλ κατέβασμα παιχνιδιών από το Steam και άλλα) και όλη την ώρα ήταν σε 4G. Καθόλη τη διάρκεια έπιανα 2 με 5MB/s (οι βυθίσεις στα 2MB/s οφείλονταν κυρίως στο ότι μένω σε υμιυπόγειο και δεν έχω καλό σήμα, αλλά όταν έβαζα το κινητό δίπλα στο παράθυρο τότε ανέβαινε και παραπάνω). Η σύνδεση δεν υποβιβάστηκε ποτέ κάτω από 4G. Να σημειώσω ότι έχω το Xiaomi Redmi 7 αν παίζει κάποιο ρόλο (σχετικά καινούριο μοντέλο). Τέλεια τώρα πόσο κατεβάζεις με την πρόσφατη προσφορά ; Και εγώ με την προηγούμενη έφτανα max ταχύτητες αλλά σε κύματα... δηλαδή πήγαινε ξημερώματα full μετά έπεφτε μέχρι το μεσημέρι απόγευμα λίγο full έπεφτε το βράδυ και ξανά ξημερώματα full Αλλά στην τρέχουσα προσφορά μονήμως η ταχύτητα ειναι χαμηλή.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Τέλεια τώρα πόσο κατεβάζεις με την πρόσφατη προσφορά ; Τώρα στο whats up δεν έχει προσφορά με άπειρα δεδομένα, αλλά έχει βγάλει μια άλλη προσφορά με 6GB για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Βασικά δεν κατέβασα τίποτα αλλά ανέβασα στο cloud (Google Drive) γύρω στα 6GB σε αρχεία λόγω του καλού upload που έχει. Έπιανα σταθερά 2MB σε upload, ισως και παραπάνω διότι δεν το κοιτούσα συνέχεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Εσύ δεν έχεις παρατηρήσει τέτοιο θέμα δηλαδή; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τέτοια παρατηρητικότητα πλέον. Μικρότερος είχα. Αλλά αν μπορείς με κάποιον τρόπο να το αποδείξεις, κυνήγησέ τους. Εταιρείες είναι, λεφτά έχουν.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Έκανα έτσι για την ιστορία κάτι speedtests. Νωρίς το πρωί πριν την δουλειά πήγαινε με 90mbps μετά στην δουλειά που είναι στο κέντρο δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά κάτω από 30. Νομίζω πως εξαρτάται αμιγώς από το bandwidth. Και όταν λέτε οι περισσότεροι ότι χρησιμοποιήσατε τα data για downloading λογικό... Να κραξουμε αλλά ας κοιτάξουμε λίγο και πόσο κατάχρηση κάνουμε.
gnt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Σιγά μη σας αφήσουν να κατεβάζετε απεριόριστα και με ταχύτητες 4g. Για πάρτε τους κανένα τηλ. και θα σας τα πουν όλα.
dpolal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Στις 29/2/2020 στις 10:41 ΠΜ, TopicStrarter είπε Το αλλο σενάριο είναι οι υποδομές του ΟΤΕ να μην μπορούν να σηκώσουν τόση κίνηση (Επειδή λογικά όλοι θα έχουν ενεργοποιήσει τα πακέτα αυτά) και σέρνεται η ταχύτητα... Αυτό ακριβώς και ισχύει για όλους τους παρόχους δυστυχώς. Στις 29/2/2020 στις 10:57 ΠΜ, censOred είπε Είναι που τα λεφτά που δίνουμε τοσα χρόνια αντί να πανε στην συντήρηση δικτύου πάνε στην συντήρηση του μπαγιοκο των ΟΤΕτζηδων ΓΕΡΜΑΝΩΝ. Μην τα επαναλαμβάνουμε, εδώ και πολλά χρόνια ο ελληνικός κρατικός ΟΤΕ μας τελείωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα