Kostas75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Ξέρει κανείς πιο είναι το καλύτερο Reader για CD-Audio Copy Controlled; Επίσης το καλύτερο software για να διαβάζει και να γράφει τέτοια CD-Audio; Thanx!...
billpeppas Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Plextor PlexWriter Premium. Το καλύτερο reader από όλα. Software μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PlexTools Professional ( το δίνει μαζί με το drive η Plextor )
Kostas75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Έχω το Plextor 708A που είναι DVD+-RW. Αυτό κάνε για καλό Reader; Πάντως και με το TEAC CDW552E που έχω σαν CD-Recorder μπόρεσε και διάβασε άνετα το δισκάκι με Copy Control. Αλλά εγώ ρωτάω αν υπάρχει Reader, δηλαδή DVD-ROM ή CD-ROM, που να μπορεί να μπορεί να διαβάσει Copy Controlled CD-Audio ώστε να είναι δυνατό το on-the-fly. Και μη μου πείτε να χρησιμοποιήσω 2 CD-Recorders! Γιατί: 1. όλα τα IDE's είναι πιασμένα (4 IDE's: -Maxtor 80GB PATA 133. -TEAC CDW552E -Plextor 708A -Pioneer 106S 2. δεν υπάρχει χώρος στο Case για άλλο 5.25" drive! Έχω το Thermaltake V2000A. Μπορείτε να το κοιτάξετε στο site της Thermaltake (http://www.thermaltake.com). Οπότε το μόνο που μπορώ να αλλάξω είναι το Pioneer DVD-ROM drive (106S) με κάποιο άλλο DVD-ROM που ίσως μου προτείνετε. Το Pioneer πάντως είναι άριστο στο ripping (έφτασε μέχρι και 15.5x!) και θα λυπηθώ να το αποχωριστώ. Ελπίζω να αντικατασταθεί επάξια αν αυτό πρέπει να γίνει. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.