overpower Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Το θεμα εχεις ως εξης. Ειχα κανει ως φοιτητης το vdsl για 2 χρονια. Επειτα, ανανεωνεται για 1 χρονο αυτοματα (εδω και 2.5 χρονια). Την 1η χρονια πηγα να το ανανεωσω και μου ειπε ο υπαλληλος οτι ειχε ηδη ανανεωθει. Με ρωτησε αν με πηραν τηλεφωνο ή αν το εκανα σε αλλο καταστημα, και αφου του απαντησα αρνητικα μου ειπε οτι μαλλον το εκαναν οι ιδιοι αυτοματα και οτι εχω δικαιωμα διακοπης. Τοτε δεν ειχα θεμα και το συνεχισα. Σε λιγο καιρο ξενοικιαζω και προφανως στο σπιτι μας εχουμε ηδη συνδεση vdsl, οποτε η φοιτητικη δεν μου χρειαζεται. Αρχικα με ενδιαφερει να μεταφερω τα προνομια, αλλα χωρις να χρειαστει να αλλξουμε τηλεφωνο στο πατρικο. Ειναι εφικτο? Αν οχι, μπορω να διακοψω την συνδεση χωρις να πληρωσω κατι επιπλεον, αφου θεωρητικα δεν υπαρχουν αποδειξεις να συμφωνω στην ανανεωση? Η αληθεια ειναι οτι το ειχα ξεχασει για κανα 2 μηνες (ανανεωνεται Οκτ και το θυμηθηκα μεσα στις γιορτες), και ειχα σκοπο να πληρωνω την κανονικη τιμη του vdsl ωσπου ηρθε ο 1ος λογαριασμος και διαπιστωσα οτι ειχε ανανεωθει το συμβολαιο παλι με τον ιδιο τροπο (χωρις επικοινωνια δλδ). Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα!! Σε ποιό όνομα είναι το συμβόλαιο?? Αν δεν είναι σε εσένα και είναι στου πατέρα σου ή της μάνας σου μήπως το ανανέωσαν οι γονείς σου και δεν σου είπαν τίποτα?? Αν όχι τους κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ διότι έγινε ανανέωση χωρίς την συγκατάθεση σου. Στην εξυπηρέτηση πελατών ή απλά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Τώρα για το αν μπορείς να μεταφέρεις τον αριθμό σταθερής με τα ίδια προνόμια χωρίς τα χάσεις να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω.
overpower Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Οχι, στο δικο μου ονομα ειναι, εξου και το "φοιτητικο". Επισης δεν θελω να μεταφερω τον αριθμο, μονο τα προνομια. Αλλιως θα κανω νεο συμβολαιο στο νουμερο εκεινο
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Οπότε ναι κάνε νέο συμβόλαιο σταθερής με το πάσο σου και θα έχεις τα ίδια προνόμια. Αυτό εννοείται πως γίνεται.
sstratos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Εφόσον δεν εχεις αποδεχτει, μάλλον έχει γυρίσει σε αορίστου χρόνου , πρεπει να παρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις εαν εχεις τέλος διακοπής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα