Amath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, έπειτα από τα λόγια του εκπαιδευτή οδήγησης ότι είμαι πολύ καλή σε αυτό έδωσα πρακτικά για δίπλωμα οδήγησης όπου και απέτυχα. Από την σχολή οδηγών για επανεξέταση μου ζητάνε 118€ ωστόσο εγώ διαβάζω σε κάποιες ιστοσελίδες ότι κόστος επανεξέτασης είναι μόλις 10€. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι πραγματικά ισχύει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 10 ευρω στιχοιζε ...Τα αλλα τα λενε "εξοδα παραστατσης" για τον χρονο που θα χρεισθει ο δασκαλος να σε ξαναπαει εστω κια αν εχει και αλλα ατομα δικα του την ιδια μερα. Παιρνουν και παραπανω Νταβατζιλικι καθαρα Στην κορη μου πριν 4 χρονια μονο 10 ευρω πληρωσα και το ειχαμε συμφωνσει απο την αρχη + κοστος 2 μαθηματων μετα την πρωτη αποτυχια
panostom Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Τοσα ζητανε γι αυτο και το "λαδωμα" εχει αναλογο κοστος, ωστε να το δωσεις εξαρχης κι οχι αν πας για επανεξεταση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Πολλά παίζοντε ανάμεσα σε δασκάλους και εκπαιδευτές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα