Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/7/2020 στις 6:47 ΜΜ, eko13 είπε

Το 9 pro ειναι το πιο all around κινητο αυτην την στιγμη, ισως βρισκεις καποιο με καλυτερη καμερα, καποιο αλλο με καλυτερο επεξεργαστη, ΑΛΛΑ αυτο ειναι αξιοπρεπες σε ολα και με ΦΟΥΛ (οσο δεν παει στις μερες μας) εξοπλισμο. Διπλη σιμ, ξεχωριστη sd, υπερυθρες, nfc, ραδιο, ακουστικα 3,5, gorilla glass, snapdragon επεξεργαστη. Δεν υπαρχει αλλο τηλεφωνο που να τα εχει ολα αυτα, πολυ καλο ειναι και το 8 pro (για μερικους καλυτερο) ΑΛΛΑ εχει το τεραστιο φαουλ της μη ανεξαρτητης θυρα sd (θυσιαζεις μια sim).

Μήπως γνωρίζεις αν το redmi note 9 pro έχει καλύτερες κάμερες απ το mi9 t? είμαι σε διλλημα

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vmaria είπε

Μήπως γνωρίζεις αν το redmi note 9 pro έχει καλύτερες κάμερες απ το mi9 t? είμαι σε διλλημα

Το 9Τ έχει καλύτερη κάμερα καθώς έχει φακούς sony που είναι καλύτεροι γενικά από τους samsung που φοράει το 9 pro. Επίσης έχει και καλύτερο διάφραγμα το 9Τ. Αυτά τα λέω για την βασική κάμερα που έχουν.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε

Το 9Τ έχει καλύτερη κάμερα καθώς έχει φακούς sony που είναι καλύτεροι γενικά από τους samsung που φοράει το 9 pro. Επίσης έχει και καλύτερο διάφραγμα το 9Τ. Αυτά τα λέω για την βασική κάμερα που έχουν.

Στη σελφιε έχεις εντοπίσει κάποια διαφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vmaria είπε

Στη σελφιε έχεις εντοπίσει κάποια διαφορά?

Έριξα σκάψιμο αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για τον αισθητήρα από την selfie του Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Στο kimovil είδα κάπου να λέει πως φοράει τον GalaxyCore GC02M1 αλλά δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά αλλού και δεν ξέρω αν ισχύει. Αλλά ακόμα και αν ισχύει δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για τον GalaxyCore GC02M1. Το  9Τ έχει τον OV8865 για αισθητήρα μπροστινής κάμερας. Σε αυτήν την περίπτωση αναγκαστικά βλέπεις μόνο από τις φωτογραφίες στο internet ποια σου φαίνεται καλύτερη. 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...