Brazhlias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Φαντάζομαι πως θέλεις να κάνεις αγορά μόνο από publick, δεν ξέρω για τα άλλα κινητά αλλά πιστεύω πως το Xiaomi Redmi 7A θα σε καλύψει (το λέω επειδή έχει το ίδιο hardware με το Redmi 8A που έχει καλύψει πολύ κόσμο, αλλά δεν το έχω ψάξει το 7Α στο πως τρέχει γενικά). Αν και δεν ξέρω πόσο καλά τα πάει με το gps. Αυτό θα το καταλάβεις βλέποντας μερικά review που να αναφέρονται στο gps. Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, επειδή είναι με 16GB το link που ανέβασες λογικά θα έχει κωλύματα το κινητό, πάρε το μοντέλο με τα 32GB. Δεν με πειραζει να ειναι απο παμπλικ, απλα εκει εκανα μια πρωτη προχειρη αναζητηση.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Brazhlias είπε Δεν με πειραζει να ειναι απο παμπλικ, απλα εκει εκανα μια πρωτη προχειρη αναζητηση. Τότε κοίτα μόνο από skroutz 😉 (εκτός και αν μπορείς να κάνεις αγορά από Κίνα) Πιστεύω πως το 7Α θα σε καλύψει, παρόλα αυτά θα σου πρότεινα να δεις και αυτό το βίντεο που συγκρίνει τα Redmi 8Α και Redmi 8 για να δεις τις διαφορές τους. Όπως είπα το Redmi 7Α με το Redmi 8Α έχουν ακριβώς το ίδιο hardaware (οπότε λογικά θα τρέχουν το ίδιο καλά χωρίς να το έχω ψάξει), απλά το 8Α έχει λίγο καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία (και εφόσον θα το έχεις και για gps ίσως να προτιμούσες την μεγαλύτερη μπαταρία). Οπότε δες αν σου κάνει (μέσα από το βίντεο) το Redmi 8Α ή αν προτιμάς το Redmi 8. (Οι τιμές που αναφέρει μέσα στο βίντεο είναι από Κίνα, οπότε θα πρέπει να τσεκάρεις τι τιμές έχει στο skroutz για αυτά τα μοντέλα) 1
CaptainChris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 TCL Plex φίλε στα €199 από Γερμανό η e-shop είναι σε όλα πολύ καλύτερο από τα redmi και απ'ότι κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πηρτα πριν 5 μερες Λιγο πιο πανω απο 250 Πολυ πολυ καλο https://www.skroutz.gr/s/21528262/Samsung-Galaxy-A51-128GB.html Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Γιάννης Platano
GeorgeR1_700 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, CaptainChris είπε TCL Plex φίλε στα €199 από Γερμανό η e-shop είναι σε όλα πολύ καλύτερο από τα redmi και απ'ότι κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή. Το 9Τ έχει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάρτα γραφικών, καλύτερη οθόνη (σε ανάλυση και σε οικονομία ενέργειας), καλύτερη μπαταρία. Καλό φαίνεται και το TCL Plex αλλά μην λέμε και ότι είναι "σε όλα πολύ καλύτερο από τα redmi και απ'ότι κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή". Φιλικά σας το λέω φυσικά 😉 1
CaptainChris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Το 9Τ έχει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάρτα γραφικών, καλύτερη οθόνη (σε ανάλυση και σε οικονομία ενέργειας), καλύτερη μπαταρία. Καλό φαίνεται και το TCL Plex αλλά μην λέμε και ότι είναι "σε όλα πολύ καλύτερο από τα redmi και απ'ότι κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή". Φιλικά σας το λέω φυσικά 😉 Πλάκα κάνεις; Το 9t έχει €100 παραπάνω με 64gb μνήμης και Ελληνική εγγύηση, δεν έχει ίδια τιμή με το Plex.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Πλάκα κάνεις; Το 9t έχει €100 παραπάνω με 64gb μνήμης και Ελληνική εγγύηση, δεν έχει ίδια τιμή με το Plex. Άμα δεις τα προηγούμενα σχόλια θα δεις πως από Κίνα που σκέφτεται να το πάρει ο φίλος, με το κουπόνι που έβαλα πάει στα 220€ 😉
AntiCambeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, chios είπε Δεν έχει το mi9t, 265€ εχει Ελλάδα οπότε αξίζει να το πάρεις από Κίνα 220€. Το 64 GB είναι λίγα, δεν παίρνει κάρτα μνήμης το Mi 9T.
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Καλημερα... Θελω να παρω αυτο το κινητο https://www.skroutz.gr/s/19896259/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-64GB.html... Πως σας φαινεται;; Υπαρχει καπου σε καλυτερη τιμη;; Ευχαριστω πολυ..
chios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Θελω να παρω αυτο το κινητο https://www.skroutz.gr/s/19896259/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-64GB.html... Πως σας φαινεται;; Υπαρχει καπου σε καλυτερη τιμη;; Ευχαριστω πολυ.. Εγώ κινητό με mediatek δεν θα έπαιρνα, Κοίτα mi9 lite, realme 5 Pro.
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, chios είπε Εγώ κινητό με mediatek δεν θα έπαιρνα, Κοίτα mi9 lite, realme 5 Pro. Γιατι;; Τι γινεται;;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takoulou είπε Γιατι;; Τι γινεται;; Το 8 pro είναι το πρώτο κινητό που φαίνεται να μην έχει θέματα ο Mediatek που χρησιμοποιεί. Όσοι επεξεργαστές Mediatek είχαν βγει στο παρελθόν δεν ήταν καλοί, βγάζαν θέματα γενικώς (πολλά bugs, γρήγορο ξόδεμα της μπαταρίας κτλ). Για το 8 Pro όμως που και εγώ στην αρχή ήμουν αρνητικός, τώρα θεωρώ πως μετά από το χρονικό διάστημα που πέρασε χωρίς να έχει προκύψει κάποιο θέμα (από όσο ξέρω δηλαδή), πιστεύω πως είναι μια καλή αγορά. Όμως εγώ προσωπικά είμαι της άποψης να περάσουν μερικές γενιές για να δω πως τα πάει και έπειτα να τον εμπιστευτώ... Αν μπορείς να πας σε mi9 lite, τότε πήγαινε. Αν όχι τότε και το 8 pro είναι μια πολύ καλή επιλογή. Βέβαια το note 8 με gcam έχει καλύτερη κάμερα από το 8 pro. Δες και εδώ ένα review για το mi9 lite. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από GeorgeR1_700
makrixeris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο thread. Ψάχνω κινητό μέχρι 250€ αυστηρά. Λογικά θα είναι με αγορά από το εξωτερικό για να πάρω κάτι καλύτερο εκτός κ αν παίζουν στα 10-20€ διάφορα με Ελλάδα οπότε θα αγοραστεί από εδώ. Βασικό κριτήριο είναι πρώτα η κάμερα και μετά η ραμ. Ποιο κινητό μου προτείνετε αυτή την στιγμή ?
kp1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, makrixeris είπε Καλησπέρα γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο thread. Ψάχνω κινητό μέχρι 250€ αυστηρά. Λογικά θα είναι με αγορά από το εξωτερικό για να πάρω κάτι καλύτερο εκτός κ αν παίζουν στα 10-20€ διάφορα με Ελλάδα οπότε θα αγοραστεί από εδώ. Βασικό κριτήριο είναι πρώτα η κάμερα και μετά η ραμ. Ποιο κινητό μου προτείνετε αυτή την στιγμή ? Xiaomi redmi note 9 pro - xiaomi MI note 10 lite ( αν θες AMOLED οθόνη) και Huawei Nova 5t αυτά είναι τα καλύτερα σε αυτή την τιμή! 2
eko13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Το 9 pro ειναι το πιο all around κινητο αυτην την στιγμη, ισως βρισκεις καποιο με καλυτερη καμερα, καποιο αλλο με καλυτερο επεξεργαστη, ΑΛΛΑ αυτο ειναι αξιοπρεπες σε ολα και με ΦΟΥΛ (οσο δεν παει στις μερες μας) εξοπλισμο. Διπλη σιμ, ξεχωριστη sd, υπερυθρες, nfc, ραδιο, ακουστικα 3,5, gorilla glass, snapdragon επεξεργαστη. Δεν υπαρχει αλλο τηλεφωνο που να τα εχει ολα αυτα, πολυ καλο ειναι και το 8 pro (για μερικους καλυτερο) ΑΛΛΑ εχει το τεραστιο φαουλ της μη ανεξαρτητης θυρα sd (θυσιαζεις μια sim). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα