Kavamarou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σε όλους! Στο πλαίσιο της δουλειάς μου ανοίγω pdf τα οποία μπορεί να είναι 200 ή 300 σελίδες το καθένα. Για την προβολή τους χρησιμοποιούσα παλιότερα το acrobat reader. Τα τελευταία χρόνια επιλέγω το sumatra, επειδή είχα διαβάσει ότι είναι πιο ελαφρύ. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, όμως. Με το που ανοίγω ένα 300σέλιδο pdf, το sumatra αργεί πολύ να φορτώσει τις σελίδες του εγγράφου και αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα κατά το σκρολάρισμα στις επόμενες σελίδες -ή στην περίπτωση που θέλω από την πρώτη σελίδα να σκρολάρω απότομα στην 100ή- να καθυστερεί σημαντικά να εμφανίζει τις σελίδες. Τι να πω βρε παιδιά; Με τόσο δυνατούς υπολογιστές, πλέον, μου φαίνεται παράξενο αυτό το πράγμα. Είναι θέμα εφαρμογής; Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη; Δωρεάν ή μη.
jerry banana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Kavamarou είπε Γεια σε όλους! Στο πλαίσιο της δουλειάς μου ανοίγω pdf τα οποία μπορεί να είναι 200 ή 300 σελίδες το καθένα. Για την προβολή τους χρησιμοποιούσα παλιότερα το acrobat reader. Τα τελευταία χρόνια επιλέγω το sumatra, επειδή είχα διαβάσει ότι είναι πιο ελαφρύ. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, όμως. Με το που ανοίγω ένα 300σέλιδο pdf, το sumatra αργεί πολύ να φορτώσει τις σελίδες του εγγράφου και αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα κατά το σκρολάρισμα στις επόμενες σελίδες -ή στην περίπτωση που θέλω από την πρώτη σελίδα να σκρολάρω απότομα στην 100ή- να καθυστερεί σημαντικά να εμφανίζει τις σελίδες. Τι να πω βρε παιδιά; Με τόσο δυνατούς υπολογιστές, πλέον, μου φαίνεται παράξενο αυτό το πράγμα. Είναι θέμα εφαρμογής; Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη; Δωρεάν ή μη. Νομίζω είναι θέμα ram ή επεξεργαστικής δυναμης χωρίς να είμαι σιγουρος οταν πηγαίνω απο το λαπτοπ μου στον σταθερο που εχει καλυτερο επεξεργαστη και περισσοτερη ραμ οταν κανω σκρολ τα διχνει κατευθειαν ενω στο λαπτοπ με εναν παλιο i3 και 4gb ram σερνεται.
Kavamarou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, jerry banana είπε Νομίζω είναι θέμα ram ή επεξεργαστικής δυναμης χωρίς να είμαι σιγουρος οταν πηγαίνω απο το λαπτοπ μου στον σταθερο που εχει καλυτερο επεξεργαστη και περισσοτερη ραμ οταν κανω σκρολ τα διχνει κατευθειαν ενω στο λαπτοπ με εναν παλιο i3 και 4gb ram σερνεται. Σταθερό έχω, I5-6400 και RAM KINGSTON HX421C14FB/8 8GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY
jerry banana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Kavamarou είπε Σταθερό έχω, I5-6400 και RAM KINGSTON HX421C14FB/8 8GB DDR4 2133MHZ HYPERX FURY περίεργο.Τι να σου πω το πρώτο που σκέφτηκα ηταν αυτό παραπάνω δεν ξέρω.Εαν βρώ κάτι άλλο θα ξαναεπιστρέψω.
accipio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Έχω παρατηρήσει ότι το SumatraPDF αργεί αρκετά να εμφανίσει σελίδες με πολλά γραφικά ή π.χ. με ολοσέλιδη φωτογραφία. Το Adobe Reader είναι πιο γρήγορο στον τομέα αυτό. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το Foxit Reader ή το PDF-XChange Viewer. 1
accipio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Η νέα έκδοση του SumatraPDF (3.2) ανοίγει πολύ πιο γρήγορα τις σελίδες με εικόνες.
Kavamarou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, accipio είπε Η νέα έκδοση του SumatraPDF (3.2) ανοίγει πολύ πιο γρήγορα τις σελίδες με εικόνες. Θα το δοκιμάσω -αν και κρατώ μικρό καλάθι...
Kavamarou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Λοιπόν, επανέρχομαι έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις σχετικές εφαρμογές (καμιά δεκαριά στο σύνολο). Για μια μέση έως αρκετά απαιτητική σε σκρολάρισμα χρήση, PDF-XChange και foxit ξεχωρίζουν, με ένα αισθητό για μένα προβάδισμα στο PDF-XChange -το Sumatra υστερεί σημαντικά, ακόμα στην τελευταία έκδοσή του. Πέραν αυτών, όμως, η ευχάριστη έκπληξη ήταν ένα άλλο πρόγραμμα, του οποίου του έβαλα ακόμα πιο δύσκολα και αντεπεξήλθε όσο κανένα άλλο! Είναι το PDF Reader by Xodo, το οποίο το βρίσκει κανείς δωρεάν στο store των windows 10. Επιεικώς, είναι το κάτι άλλο. Σφαίρα. Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως δεν είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο στις ρυθμίσεις του. Λιτό περιβάλλον και βασικές επιλογές. Δυστυχώς, κάτι κερδίζεις-κάτι χάνεις. Ας μην ξεφεύγω από το θέμα μου, όμως· ξεκάθαρη επιλογή για μένα, σε θέμα ταχύτητας/σκρολαρίσματος, είναι σαφώς το PDF Reader by Xodo. 1
accipio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μου άρεσε η δυνατότητα του xodo (δεν το ήξερα) για online επεξεργασία ενός pdf, μπορεί να φανεί χρήσιμη.
jardan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Από περιέργεια, δοκίμασες το Drawboard PDF? και αυτό για Wındows 10 από το Store. Αν το δοκίμασες, θα με ενδιέφεραν τα σχόλια σου σε σύγκριση με το Xodo. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα