stark Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το βράδυ έλαβα μήνυμα στο κινητό μου σύμφωνα με το οποίο φαίνεται να έχει δοθεί εντολή για κατάθεση (υποτίθεται από την Groupama) ποσού 160,00 € σε λογαριασμό που διατηρώ στην Τράπεζα Πειραιώς. Το θέμα είναι ότι με την Groupama δεν έχω καμία απολύτως (πελατειακή) σχέση, ούτε καν έμμεση (π.χ. ασφάλεια πυρός λόγω στεγαστικού δανείου, ή οτιδήποτε παρόμοιο). Φαντάζομαι spam θα είναι η περίπτωση, αλλά είπα να ρωτήσω εδώ αν έχει λάβει κανείς άλλος τέτοιο ή παρόμοιο μήνυμα. Φυσικά έχει φύγει και email στην Groupama, αλλά βλέπω να απαντάνε μετά την Τρίτη, κι αν... Στο τηλεφωνικό κέντρο της Πειραιώς έχει αναμονή 20 λεπτά και δεν επέμεινα. Συνημμένο το μήνυμα που έλαβα. Αυτό το "της τράπεζΑ Πειραιώς" (αντί για "της τράπεζαΣ") μάλλον βγάζει μάτι για spam, ε ;
Froskeas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ οκ κι ακόμα αναρωτιέσαι αν είναι σπαμ? Ούτε τα βασικά του νεοελληνικού συντακτικού δεν γνωρίζει ο σπάμερ της κακιάς ώρας που σκαρφίστηκε τούτη την ηλιθιότητα (οκ σόρρυ τώρα είδα ότι το σημειώνεις κι εσύ.. λολ) εύγε Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από Froskeas 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Nα εχει γίνει λάθος στον αριθμό κινητού που έπρεπε να σταλεί το σμς το αποκλείουμε;
stark Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Froskeas είπε ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ οκ κι ακόμα αναρωτιέσαι αν είναι σπαμ? Ούτε τα βασικά του νεοελληνικού συντακτικού δεν γνωρίζει ο σπάμερ της κακιάς ώρας που σκαρφίστηκε τούτη την ηλιθιότητα Όπως έγραψα στο πρώτο ποστ μου, βγάζει μάτι αυτό το λάθος που κι εσύ τόνισες. Αλλά ποια σκοπιμότητα μπορεί να έχει αν όντως είναι spam, το συγκεκριμένο μήνυμα; Δεν έχει κανένα link, κι ούτε καν άμεση ή έμμεση παραπομπή ή προτροπή για ενέργειές μου που θα μπορούσαν να είναι "επικίνδυνες". Ίσως όντως κακώς ασχολούμαι και θα έπρεπε να μη δώσω καμία σημασία στο μήνυμα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από stark
k_w_t Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Nα εχει γίνει λάθος στον αριθμό κινητού που έπρεπε να σταλεί το σμς το αποκλείουμε; Να μην το αποκλεισουμε καθουλου... Σε εναν απο τους email λογαριασμους μου λαμβανω e-bill σε ασχετα στοιχεια ,ιατρικες εξετασεις ... μεχρι και συνδρομη στο Netflix ειχαν βαλει . Λογικα θα τα εκανε spelling λαθος οπου το ελεγε με κλασσικο λαθος u με y...
overpower Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Οκ παιζει και λαθος να εγινε. Ετσι και αλλιως ενα sms σου εστειλαν. Ουτε να απαντησεις μπορεις, ουτε να πατησεις καποιο λινκ.
RVgtr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Παρε αύριο την εταιρεία και γνωστοποίησε το
panosk1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Ισως σου έρθει δεύτερο μήνυμα που να λέει ότι στα έβαλαν από λάθος και να τους τα επιστρέψεις ,εκμεταλλεύονται ισως το 3ημερο που θα είναι δύσκολη η επικοινωνία με τράπεζα και εταιρεία . 1
marmagia Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Αγνόησε το... κάποια απάτη είναι. Η groupama ακόμα και όταν είναι όντως να πληρώσει τον πελάτη της δεν ενημερώνει με κανένα sms. Το βλέπεις απευθείας στο πόρταλ της. 1
stark Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Σήμερα με κάλεσαν από την Groupama. Μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα ήρθε σε μένα το μήνυμα από λάθος καταχώριση του κινητού του ...πελάτη τους, κι ότι θα προβούν σε διόρθωση ώστε να μη με ενοχλήσουν ξανά.
ifaist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 οφτοπικ. Κατι παιζει με τα τηλεφωνα ή ειναι ιδεα μου ? Χθες πηρα τηλ. την μανα μου... την πηρα απο το κινητο/επαφες. Το σηκωνει ενας τυπος με μπρουταλ φωνη και πριν προλαβει καλα-καλα να μιλησει τον λεω <μανα>. Τα εχασε λιγο , σαστισα και εγω... Στιγμιαία σκεφτομαι απειρα πραγματα. Απο την απαγωγη , μεχρι και οτι ξεκινησε και βοσκαει τον Κενταυρο , στα γεραματα! Αnyways, κοιταω το αριθμο και βλεπω αγνωστος. Ζηταω συγνωμη , λαθος. Ψαχνω ιστορικο δεν εχω ξαναπαρει αυτον τον αριθμο , δεν τον εχω αποθηκευμενο (αγνωστος) αναρωτιεμαι wtf ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα