Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

ποτε εχει εκδοθει η δικια σου?

2001 ή 02 ή 03, βαριέμαι να κοιτάω. :)

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dpolal είπε

2001 ή 02 ή 03, βαριέμαι να κοιτάω. :)

εχει παρελθει η 15ετια οπως κ να εχει,τι σου ειπαν δλδ? ο αστυνομικος η ο check in agent?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

εχει παρελθει η 15ετια οπως κ να εχει,τι σου ειπαν δλδ? ο αστυνομικος η ο check in agent?

Περισσότερη μανούρα μου έκαναν στην Ελλάδα και στο έξω και στο μέσα. Απλά οι αστυνομικοί τόνισαν ότι πρέπει να αλλαχθεί χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό.
Στο Δουβλίνο στον έλεγχο κατά την άφιξη μου ζήτησαν αν έχω και κάποιο άλλο έγγραφο και τους έδωσα το δίπλωμα που ήταν ποιό παλιό και τα έχει όλα μόνο στα ελληνικά. :D
Στο έβγα κανονικό χημείο, ούτε που το κοίταξαν, μόνο στην πύλη είδαν το όνομα σε σχέση με το εισητήριο.

Μάλλον με άφησαν γιατί έχω «πρόσωπο». 😁

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, dpolal είπε

Εκτός αν φεύγεις αύριο ή μεθαύριο πήγαινε την Δευτέρα με 2 φωτογραφίες ταυτότητας στο ΑΤ της περιοχής σου και άλλαξε την,  είναι απλή υπόθεση.

Ταξίδεψα πριν από 3 εβδομάδες με Ryan έχωντας μαζί μου μόνο την παλιά ταυτότητα που αναγράφει τα στοιχεία σε ελληνικά και αγγλικά αλλά είναι γραμμένα  στο χέρι με στυλό και δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια με δυσκόλεψαν, γκρίνιαξαν και την έψαξαν αρκετά πριν μπορέσω να περάσω τα κοντρόλ αλλά πήγα και ήρθα κανονικά.
Στον αριθμό της ταυτότητας που δήλωσα στο site της εταιρείας πέρασα μόνο τα νούμερα γιατί η δικιά μου έχει το γράμμα Φ.

Πάντως να έχεις απορία για τα γράμματα Α και Ν ακούγεται κάπως.

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Στην λήξη να βάλω 15 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης; 

11 λεπτά πριν, Georgia_ni είπε

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Στην λήξη να βάλω 15 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης; 

18 λεπτά πριν, dpolal είπε

Περισσότερη μανούρα μου έκαναν στην Ελλάδα και στο έξω και στο μέσα. Απλά οι αστυνομικοί τόνισαν ότι πρέπει να αλλαχθεί χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό.
Στο Δουβλίνο στον έλεγχο κατά την άφιξη μου ζήτησαν αν έχω και κάποιο άλλο έγγραφο και τους έδωσα το δίπλωμα που ήταν ποιό παλιό και τα έχει όλα μόνο στα ελληνικά. :D
Στο έβγα κανονικό χημείο, ούτε που το κοίταξαν, μόνο στην πύλη είδαν το όνομα σε σχέση με το εισητήριο.

Μάλλον με άφησαν γιατί έχω «πρόσωπο». 😁

30 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Έχει την επιλογή ότι η ταυτότητα μου δεν έχει ημερομηνία λήξης να βάλω αυτό; ή να βάλω +15 χρόνια από την ημέρα έκδοση; 

Επεξ/σία από Georgia_ni

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...