demolutioner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα!! θέλω να αγοράσω ένα κινητό από gearbest,κ μού έχει Netherlands registered και EU fast line,ποιά από τις δύο μεθόδους να διαλέξω για να γλιτώσω το τελωνείο? Το Netherlands registered δεν υποτίθεται ότι έρχεται μέσω Ολλανδίας? Η οποία ανήκει ευρωπαϊκή ένωση οπότε δεν θα περάσει τελωνείο σωστά? Αλλά επειδή έχω δει κ κάποιους που προτείνουν priority line,αλλά εμένα στο priority line μού βγάζει αυτές τις δύο επιλογές,οπότε τι να διαλέξω για αποφυγή τελωνείου? Netherlands registered ή EU Fast Line??
papp0us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, demolutioner είπε Καλησπέρα!! θέλω να αγοράσω ένα κινητό από gearbest,κ μού έχει Netherlands registered και EU fast line,ποιά από τις δύο μεθόδους να διαλέξω για να γλιτώσω το τελωνείο? Το Netherlands registered δεν υποτίθεται ότι έρχεται μέσω Ολλανδίας? Η οποία ανήκει ευρωπαϊκή ένωση οπότε δεν θα περάσει τελωνείο σωστά? Αλλά επειδή έχω δει κ κάποιους που προτείνουν priority line,αλλά εμένα στο priority line μού βγάζει αυτές τις δύο επιλογές,οπότε τι να διαλέξω για αποφυγή τελωνείου? Netherlands registered ή EU Fast Line?? Netherlands Registered PDM . Αν στο βγάζει το Netherlands Registered σαν επιλογή στο Priority Line, αυτό διαλέγεις.
demolutioner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, papp0us είπε Netherlands Registered PDM . Αν στο βγάζει το Netherlands Registered σαν επιλογή στο Priority Line, αυτό διαλέγεις. 31 λεπτά πριν, papp0us είπε Netherlands Registered PDM . Αν στο βγάζει το Netherlands Registered σαν επιλογή στο Priority Line, αυτό διαλέγεις. Σκέφτηκα να το διαλέξω γιατί είναι Ολλανδία οπότε εντός ευρωπαϊκής ενώσεις, αλλά είδα σε ένα άρθρο κάτι απαντήσεις κ έλεγαν ότι τα δύο στα 10 περνάνε τελωνείο,οπότε ρώτησα εκεί στην σελίδα εχθές ποιά από τις δύο επιλογές να διαλέξω,δεν μού απάντησαν μέχρι σήμερα κ απ'οτι είδα έχασα κ την προσφορά flash sale πού είχαν κ έφαγα ξενερα!! Αλλά ρωτάω αν ξανά βάλουν προσφορά να ξέρω να το διαλέξω,απλά θέλω να ξέρω ποιά είναι 100% ασφαλής να μην φάω κανένα τελωνείο στην μάπα γιατί απλά δεν συμφέρει τότε! Σκέφτηκα να το διαλέξω γιατί είναι Ολλανδία οπότε εντός ευρωπαϊκής ενώσεις, αλλά είδα σε ένα άρθρο κάτι απαντήσεις κ έλεγαν ότι τα δύο στα 10 περνάνε τελωνείο,οπότε ρώτησα εκεί στην σελίδα εχθές ποιά από τις δύο επιλογές να διαλέξω,δεν μού απάντησαν μέχρι σήμερα κ απ'οτι είδα έχασα κ την προσφορά flash sale πού είχαν κ έφαγα ξενερα!! Αλλά ρωτάω αν ξανά βάλουν προσφορά να ξέρω να το διαλέξω,απλά θέλω να ξέρω ποιά είναι 100% ασφαλής να μην φάω κανένα τελωνείο στην μάπα γιατί απλά δεν συμφέρει τότε!
spartak1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είσαι ασφαλής 100% με το gearbest.
papp0us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Έχει φάει κανείς τελωνείο με PDM του Gearbest; Δεν έχω ακούσει τίποτα. @demolutioner το NL Registered απο τις φωτογραφίες σου ΔΕΝ είναι PDM, είναι απλό ταχυδρομείο και είσαι σχεδόν σίγουρα τελωνείο. http://prntscr.com/r97fzm Αυτό το Netherlands Registered είναι ασφαλές
demolutioner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μπράβο! Αυτό μού βγάζει κ εμένα,οπότε αυτό που έλεγαν εκείνοι είναι άλλο?
spartak1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, papp0us είπε Έχει φάει κανείς τελωνείο με PDM του Gearbest; Δεν έχω ακούσει τίποτα. @demolutioner το NL Registered απο τις φωτογραφίες σου ΔΕΝ είναι PDM, είναι απλό ταχυδρομείο και είσαι σχεδόν σίγουρα τελωνείο. http://prntscr.com/r97fzm Αυτό το Netherlands Registered είναι ασφαλές Στο φόρουμ θα βρεις αναφορες που ενω επελεξαν pdm, το Gearbest το εστειλε αλλιώς και πλήρωσαν
papp0us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, spartak1 είπε Στο φόρουμ θα βρεις αναφορες που ενω επελεξαν pdm, το Gearbest το εστειλε αλλιώς και πλήρωσαν Τώρα πρόσφατα; αυτά ειχαν γίνει πριν κανα χρόνο θυμάμαι. Βάλε κανα λινκ με ενδιαφέρει.
demolutioner Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Σε αυτήν την περίπτωση τότε,ανοίγεις dispute στην PayPal.κ τους δείχνεις φώτο ότι εσύ είχες επιλέξει pdm κ εκείνοι το έστειλαν αλλιώς κ σε χρεώνουν εκτελωνισμο,οπότε παίρνεις τα λεφτά σού πίσω λογικά κ το δέμα πάει επιστροφή
spartak1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, demolutioner είπε Σε αυτήν την περίπτωση τότε,ανοίγεις dispute στην PayPal.κ τους δείχνεις φώτο ότι εσύ είχες επιλέξει pdm κ εκείνοι το έστειλαν αλλιώς κ σε χρεώνουν εκτελωνισμο,οπότε παίρνεις τα λεφτά σού πίσω λογικά κ το δέμα πάει επιστροφή Αυτα που λες δεν ισχύουν. Το τελωνείο είναι ευθύνη του αγοραστη. Δε θα πάρεις τίποτα απο το Paypal.
demolutioner Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, spartak1 είπε Αυτα που λες δεν ισχύουν. Το τελωνείο είναι ευθύνη του αγοραστη. Δε θα πάρεις τίποτα απο το Paypal. Μα από την στιγμή πού έχεις διαλέξει έναν τρόπο συγκεκριμένο αποστολής κ παίζει να έχεις πληρώσει και κάποιο ποσό,πχ.σε εμένα μού έβγαζε 5,50 ευρώ το Netherlands registered κ αυτοί το στείλουν με άλλο τρόπο από αυτόν που είχα επιλέξει,τότε είναι λάθος τις εταιρίας όχι δικό μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα