agnostos13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πέρασα σήμερα ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο μου, και στο δελτίο ελέγχου είχε κανονικά ιστορικό με τους παλιότερους ελέγχους με ημερομηνίες και διανυθέντα χιλιόμετρα: Μόνο έναν έλεγχο δεν έχει η λίστα, αυτόν που έκανε ο έμπορος τον 5ο 2008 ώστε να μπορέσει να το μεταβιβάσει σε μένα, λέτε να ήταν πλαστό το χαρτί? Μπααα...έμπορος να έβγαλε πλαστό χαρτί...δύσκολο! Τυχαίο συστημικό πρόβλημα θα είναι!
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Μπααα...έμπορος να έβγαλε πλαστό χαρτί...δύσκολο! Τυχαίο συστημικό πρόβλημα θα είναι! Έχεις ψύχωση με τους εμπόρους ε? Μια φορά κάπου το 2000 είχα πετύχει σε συνεργείο έναν τύπο υπάλληλο κρατικού ΚΤΕΟ από άλλη περιοχή, ο οποίος σου συμπλήρωνε επιτόπου original δελτίο τεχνικού ελέγχου με σφραγίδες κτλ αντί 5.000 δρχ, και το μόνο που σου έλεγε είναι ότι δεν έπρεπε να το εμφανίσεις στο ΚΤΕΟ που δούλευε γιατί θα καταλάβαιναν ότι είναι πλαστό. Τουλάχιστον πέντε πελάτες του συνεργείου "αγόρασαν" το χαρτί, και από αυτούς μάντεψε πόσοι ήταν έμποροι αυτοκινήτων... Κανένας! Δεν λέω ότι οι έμποροι δεν κάνουν τέτοια, φαντάζομαι πως μετά τα συνεργεία πήρε με τη σειρά τις μάντρες, απλά το γράφω για μερικούς που νομίζουν ότι μόνο οι έμποροι κάνουν τέτοια.
agnostos13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Έχεις ψύχωση με τους εμπόρους ε? Δεν έχω καμία ψύχωση...απλά δεν μου κάνει εντύπωση με αυτά που βλέπω και ακούω! Αν σε βολεύει εσένα μείνε στο οτί είναι συστημικό λάθος! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από agnostos13
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν έχω καμία ψύχωση...απλά δεν μου κάνει εντύπωση με αυτά που βλέπω και ακούω! Αν σε βολεύει εσένα μείνε στο οτί είναι συστημικό λάθος! Βλέποντας αυτό στα bold το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι από όσα έγραψα διάβασες μόνο τη φράση που έκανες quote, και όχι τα υπόλοιπα. Συνέχισε έτσι, καλά το πας
agnostos13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Βλέποντας αυτό στα bold το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι από όσα έγραψα διάβασες μόνο τη φράση που έκανες quote, και όχι τα υπόλοιπα. Συνέχισε έτσι, καλά το πας Σου χαλάω την μανέστρα; Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος! Και ξαναγράφω, αν εσύ είσαι 100% σίγουρος οτι δεν έχει κάνει λαδιά ο έμπορος γιατί να σου χαλάσω εγώ το όνειρο; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα