Πανος999 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Τι γνωμες εχετε για τις πρωτες 2 τουλάχιστον που είναι "κολοσσοι"?? Ειναι μικροαπατεωνες ή κ αυτοί μεγαλοαπατεωνες? Για πωληση αυτοκινητου μιλαω, οχι για service.. Κ μια απορια που εχω.. Εχω παρατηρησει οτι το 90% των αυτοκινήτων, δεν εχουν εργοστασιακή εγγυηση αν κ καινουρια..βλεπω polo του 17 να μν εχουν εγγυηση.. Βλεπω corsa 18 το ιδιο, yaris το ίδιο.. Ξερει κανεις γτ γίνεται αυτο??
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Τι γνωμες εχετε για τις πρωτες 2 τουλάχιστον που είναι "κολοσσοι"?? Ειναι μικροαπατεωνες ή κ αυτοί μεγαλοαπατεωνες? Για πωληση αυτοκινητου μιλαω, οχι για service.. Η γνώμη που έχω είναι ότι πρέπει να ελέγχεις εξονυχιστικά το αυτοκίνητο, όχι τον πωλητή. 3 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Κ μια απορια που εχω.. Εχω παρατηρησει οτι το 90% των αυτοκινήτων, δεν εχουν εργοστασιακή εγγυηση αν κ καινουρια..βλεπω polo του 17 να μν εχουν εγγυηση.. Βλεπω corsa 18 το ιδιο, yaris το ίδιο.. Ξερει κανεις γτ γίνεται αυτο?? Κατά κανόνα επειδή προέρχονται από leasing ή ενοικιάσεις, όλοι αυτοί τα αγοράζουν με διαφορετικό καθεστώς και σε άλλες τιμές. 1
Πανος999 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Το πιο σημαντικό μετα το τρακαρισμα ειναι τα γυρισμένα χλμ κ αυτα δν ελεγχονται εύκολα κ 100%..
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Αν το καλοσκεφτείς δεν εξηγείται αλλιώς που βρίσκεις ένα κάρο αυτοκίνητα διετίας στις μάντρες, σπάνια να πουλήσει ιδιώτης αυτοκίνητο στα δύο χρόνια. Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Το πιο σημαντικό μετα το τρακαρισμα ειναι τα γυρισμένα χλμ κ αυτα δν ελεγχονται εύκολα κ 100%.. Το βιβλίο σέρβις όμως, η ακόμα καλύτερα η ύπαρξη του, ελέγχεται. Επίσης μια χαρά μπορείς να ελέγξεις τα μάγουλα στα καθίσματα (πόσο συχνά μπαινοβγαίνει ο οδηγός), τη φθορά στα πεντάλ, στο τιμόνι, τη φθορά σε δίσκους κτλ
TechnoState Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ..... υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αγορά απο τις παραπάνω εταιρείες κ μετά από την όποια χρήση (χρόνια η χιλιόμετρα) να καταλήξει στο..."ναι, ήταν μια καλή αγορά" ? Ρωτάω επειδή στο θρεντ της Αuto Marin.... μόνο αρνητικά ποστ είναι αναρτημένα (ως επι το πλείστον τουλάχιστον). Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, TechnoState είπε ..... υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αγορά απο τις παραπάνω εταιρείες κ μετά από την όποια χρήση (χρόνια η χιλιόμετρα) να καταλήξει στο..."ναι, ήταν μια καλή αγορά" ? Ρωτάω επειδή στο θρεντ της Αuto Marin.... μόνο αρνητικά ποστ είναι αναρτημένα (ως επι το πλείστον τουλάχιστον). Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω να σου απαντήσω, αυτό όμως που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι οι δυσαρεστημένοι θα το είχαν αποφύγει αν είχαν ελέγξει λίγο καλύτερα το όχημα.
Haldol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Για την Automarin υπάρχει το γνωστό thread, όπου οκ, λίγα post να διαβάσεις, φρικάρεις. Την Karenta την έχω στο νου μου ως σωστή εταιρεία, αλλά δεν έχω (μεγάλη) προσωπική εμπειρία μαζί τους, πέρα απ' την αγορά του T-ROC. Αλλά θέλω να σταθώ σε ένα σημείο (για την Karenta): Όταν τους πρότεινα να αγοράσουν το Polo, φυσικά, το έλεγξαν... αλλά ΔΕΝ το έλεγξαν σωστά. Εγώ ως ιδιοκτήτης - χρήστης, ήξερα κάθε "κακό" του. Η Karenta βρήκε μόνο το ότι είχα αλλάξει το αριστερό φανάρι. Εν τέλει το αμάξι το κράτησα, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλον ως "άριστο" επειδή απλά... δεν έκαναν σωστό έλεγχο.
Dinos1973 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Καρεντα δεν έχω άποψη, automarin μακρυά (μα πολύ μακρυά), spot a wheel είναι πλατφόρμα για ιδιώτες δεν είναι έμποροι τουτεστην θα πάρουν μέρος του κέρδους του πωλητή.
tutuyo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 αλήθεια πουλάνε σχετικά νέα αμάξια που λένε ότι δεν ισχύει η εγγύηση; πολύ κουλό και ύπουλο αλλά μαγαζιά σου πουλάνε μεταχειρισμένο από λιζινγκ αλλά τουλάχιστον έχεις και τα υπόλοιπα χρόνια της εγγύησης
turbat0s Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Haldol είπε Η Karenta βρήκε μόνο το ότι είχα αλλάξει το αριστερό φανάρι Τί δεν εντόπισαν?
Joshua21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Haldol είπε Αλλά θέλω να σταθώ σε ένα σημείο (για την Karenta): Όταν τους πρότεινα να αγοράσουν το Polo, φυσικά, το έλεγξαν... αλλά ΔΕΝ το έλεγξαν σωστά. Εγώ ως ιδιοκτήτης - χρήστης, ήξερα κάθε "κακό" του. Η Karenta βρήκε μόνο το ότι είχα αλλάξει το αριστερό φανάρι. Εν τέλει το αμάξι το κράτησα, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλον ως "άριστο" επειδή απλά... δεν έκαναν σωστό έλεγχο. Αλήθεια, έστω ότι ο έλεγχος που έκανε η καρέντα ήταν εξονυχιστικός και κατάφερναν να βρουν όλα τα ελαττώματα, ποια η διαφορά? Αν έβρισκαν όλα τα "κακά" που είχε το πολάκι σου, δεν θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλον ως "άριστο"? Επίσης αν εσύ σαν ιδιώτης βάλεις για πούλημα το πολάκι σου, θα δίνεις λίστα με όλα τα "κακά" σε κάθε υποψήφιο αγοραστή? Δεν περιμένω απάντηση σε αυτό, ακόμα και ναι να απαντήσεις ξέρω πολύ καλά πως η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιωτών που πουλάνε δεν το κάνει. Άρα που καταλήγουμε? Σε αυτό που είπα στην αρχή, ότι πρέπει να ελέγχεται εξονυχιστικά το αυτοκίνητο, όχι ο πωλητής.
Haldol Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, turbat0s είπε Τί δεν εντόπισαν? Αλλαγμένο αριστερό φτερό, βαμμένος εμπρός και πίσω προφυλακτήρας (και τα τρία με μετρια συναρμογή κατά την επανατοποθέτηση, οπότε κάποιος έμπειρος το καταλαβαίνει αμέσως), το πίσω δεξιά φανάρι έβαζε υγρασία ενώ και οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι μόνο για τη χαρά του να υπάρχουν, δε λειτουργούν. Το αυτοκίνητο δεν έχει "δομική" ζημιά, απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι δεν "κατάφεραν" (ή δεν ασχολήθηκαν?) να βρουν τίποτα από τα υπόλοιπα. 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, έστω ότι ο έλεγχος που έκανε η καρέντα ήταν εξονυχιστικός και κατάφερναν να βρουν όλα τα ελαττώματα, ποια η διαφορά? Αν έβρισκαν όλα τα "κακά" που είχε το πολάκι σου, δεν θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλον ως "άριστο"? Επίσης αν εσύ σαν ιδιώτης βάλεις για πούλημα το πολάκι σου, θα δίνεις λίστα με όλα τα "κακά" σε κάθε υποψήφιο αγοραστή? Δεν περιμένω απάντηση σε αυτό, ακόμα και ναι να απαντήσεις ξέρω πολύ καλά πως η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιωτών που πουλάνε δεν το κάνει. Άρα που καταλήγουμε? Σε αυτό που είπα στην αρχή, ότι πρέπει να ελέγχεται εξονυχιστικά το αυτοκίνητο, όχι ο πωλητής. Ναι, σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Και πάλι θα μπορούσε να πλασαριστεί ως άριστο. Απλά αυτό προϋποθέτει κακόβουλο πωλητή, ενώ σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για λειψό έλεγχο. Προσωπικά, ναι, συνηθίζω να δίνω κάθε πληροφορία για ότι πουλάω. Δε θέλω να κοροϊδεύω. Αλλά όπως λες, λίγη αξία έχει το τι κάνω εγώ, όταν 9/10 κρύβουν επίτηδες πράγματα.
agnostos13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Ή θα στο έπαιρναν τόσο χώμα που με την διαφορά θα κάνανε και μαζέματα και θα βγάζανε και κέρδος...
Πανος999 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Εχουν βγει γενικα καλα τα polo του 16,17??Δεν εχω ακουσει κατι οπως για τα παλια πχ.. Του 2000-2005
zourman1981 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 16 17 σημαίνει 3,4 ετών Αν έχουν αρχίσει να ακούγονται και για αυτά πριν την 5ετια θα μιλάμε για epic fail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα