Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, toolate είπε

-Ασε φιλε Νικο ,ειμαι σε απογνωση...η ΔΕΗ μου παιρνει το σπιτι ρε...

-Στα ειχα πει εγω να παρεις AMD αλλα δεν με ακουγες,καλα να παθεις...Σε εφαγε η μεγαλη ζωη με τους INTEL επεξεργαστες...😄

τττττ.jpg

• Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, htaccess είπε

1075989895_Screenshotfrom2020-02-2818-23-59.png.d2a1f1071118d7ab6f311d7e1e0ae666.png

Σε κάποιες γραμμές παραγωγής όπως πχ των φωτοβολταικών πάνελ, δεν βγαίνουν 100% ίδια τα πάνελ, στις διαστάσεις μπορεί να είναι ίδια, άλλα όχι σε χαρακτηριστικά volts / wp, (γι` αυτό το λόγο γίνεται και το shorting), οι εταιρίες όμως τα πουλάνε για το ίδιο μοντέλο πάνελ.

Στην περίπτωση της intel, μάλλον τις αστοχίες αυτές τις πουλάει για διαφορετικά μοντέλα επεξεργαστών.

Δεν πάει τίποτα για πέταμα. Έως 350w κατανάλωση θα έχουν οι θερμαστρες. Ναι αλλά στα 5.5Ghz θα σπέρνει ίσως και στα 380w. Ωωωω εξέλιξη. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελάει ο κόσμος με την intel.....

Νέοι επεξεργαστές που θα χάνουν η θα είναι στα ίσα με εναν Ryzen 5 3600/x στα μισά χρήματα που θα έχει βγει 9 μήνες με  1 χρόνο πριν..... Τουλάχιστον με 350w θα τους χρησιμοποιείς και για θερμάστρα το χειμώνα

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Βαρεθήκαμε πια με τις θερμάστρες της intel στα 5,3Ghz και τα αναμασημένα 14nm. Καλύτερα φρέσκια τεχνολογία από την AMD στα 7nm με δροσερά 5,3Ghz για κορυφαίες επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές. Έμπειρων και άπειρων προγραμματιστών. Παραλληλίσιμου και μη παραλληλίσιμου κώδικα.

Oh wait.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε

Refresh of a Refresh of a refresh of a refresh of a refresh of a refresh.

So interesting......

Ντάξει δεν μπορείς να πεις ο i7 8700Κ έγινε i5 10600K , o i9 9900K έγινε i7 10700K και ο 9800x έγινε 10900Κ ....σα να λέμε επιτέλους δωσανε ht στους i5 ....ελπίζω κι από τιμές να γίνει refresh και ο i9 να ναι ταβάνι 500€ 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες μην πάμε μακριά, το καλοκαίρι έρχονται και οι zen3 οπότε θα έχουμε και κάτι να συγκρίνουμε(αν δεν καθυστερησουν όλα λόγο κορονοιου). Αν και φανατικός υποστηρικτής της Intel, προσωπικά πιστεύω ότι η AMD έχει περάσει σε μια άλλη εποχή με τους επεξεργαστές της να είναι πιο αποδοτικοί χαμηλετεροι σε κατανάλωση και φυσικά πιο οικονομικοί. 

Επεξ/σία από katsou
  • Like 1
Δημοσ.

Ολοι προτεινουν Ryzen επειδη ειναι VFM και καλα κανουν

Αυτο που βλεπω εγω  εχωντας και Ryzen και Intel ειναι οτι κανεις απο τους δυο δεν εχει καταφερει να ξεκολλησει απο την 9 χρονων σχεδον τεχνολογια της 2ης γενιας της Intel και αυτο δεν τιμα κανενα.

Οταν Intel ή AMD καταφερουν να κανουν αυτο το αλμα που ειχε κανει η intel απο τους p4 στους core2 και απο τους core2 στους 2nd gen corei7 τοτε θα μιλαμε διαφορετικα..

Τοσο καιρο ασχολουμαστε με ψιχουλα οταν μιλαγαμε για βηματα του 30-40%\

Για αυτο λοιπον κραζετε Intel η AMD, η το αναποδο...σιγα που σας τα χαριζουν κιολας...εγω ξερω ο 3930Κ που ειναι απο το 2011 κοντραρει τα σημερινα cpus και αυτο ειναι απαραδεκτο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, PsaxeAllou είπε

Ντάξει δεν μπορείς να πεις ο i7 8700Κ έγινε i5 10600K , o i9 9900K έγινε i7 10700K και ο 9800x έγινε 10900Κ ....σα να λέμε επιτέλους δωσανε ht στους i5 ....ελπίζω κι από τιμές να γίνει refresh και ο i9 να ναι ταβάνι 500€ 

οχι οτι ξερω για τι πραγμα μιλαμε, αλλα αυτο ειναι κοντα σε αυτο που λες?

Bildschirmfoto_2020-02-29_10-45-10.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ultra Fail-Lake ? 300 WATT ? Τι λέτε ρε καραγκιόζηδες ?

Intel σε αφήνω. Καλα μου τα πήρες απο X58/X79/X99/Z68/Z77/Z97 και έδινες στον κοσμάκη σε κάθε αλλαγή μια θύρα USB, κανα SATΑ ξεσκίζοντας τους

πάντες με 1000 socket. Τα λέμε σε 10 χρόνια. Οταν θα έχεις πάει στα 5nm και θα έχεις βάλει μυαλό και δε θα πουλάς TDP του κ@λου.

Bye Bye και πάρτε πόνο απο mobile + entry/mainstream graphics στα CPU της AMD που πάντα σαπίλες βγάζατε και θα χάσετε και το mainstream κομμάτι

τώρα έτσι οπως πάτε.

Επεξ/σία από Seaside
  • Like 3
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...