Liverpool7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stef777 είπε Εντάξει παιδιά το τερματίσατε και εσείς αυτί η άνθρωποι έχουν τα στοιχεία ε παιδιά βλέπουν σας χρωστάνε και εσείς συνεχίζετε στην υπηρεσία τους στην twigga ε λογικό είναι λέει αυτός για να συνεχίζει σε μένα των έχω καταλιστεψει στο φόρο του χρωστάω λεφτά ε σ λέει έχει παράνομα έσοδα ας περιμένει όσων θελήσω εγώ μέχρι να του τα δόσω και αν του δόσω παιδιά σκεφτειται το μιλάω με την λογική τους θα με φάτε με τα από αυτό το Post αλά αυτί είναι λογική μου και πιστεύω αρκετή θα καταλάβουν και αρκετή θα πουν τη αρχιδι είμαι Τι παράνομα ρε φίλε από κέρδη στο στοιχημα...δελτία βγάλαμε δεν κλέβουμε.. όταν τα βάζουμε είναι νόμιμα και όταν κερδίζουμε είναι παράνομα? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Liverpool7
Betmentor Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Ρε παιδία ενα δελτίο το χρόνο βγαζουμε γίναμε και παράνομοι;
stef777 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μιλάω για εσάς που κερδίσατε παιδιά πολύ πληρώνονται από κάρτες moneysafe τα ξέρουν όλα αυτί δεν μιλάω για αυτούς που κέρδισαν στοιχήματα ! Τέλος πάντων παιδιά δεν ανακατεύομαι άλλο απλά σκεφτείτε το ο άλλος τον κατακλέβει και μετά ανοίγει άλλη εταιρία και συνεχίζει να είναι πελάτης του εντάξει τι άλλο να πω για να είμαι κατανοητός !! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από stef777
freeddommm Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Υστερα απο απανωτα εμαιλ με βρισιδια παντου και οτι θα σας βρω κ θα σας μαμησω εναν εναν στην μονευσαφε support και βρισιδια στη twiga απαντησαν αυτο εδω μας δουλευουν θα συνεχιζω να τους βριζω ασυστολα... Αγαπητέ Κύριε, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε παραλάβει το αποδεικτικό του τραπεζικού σας λογαριασμού. Eίμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τη UPay για το συγκεκριμένο θέμα. Όταν ολοκληρωθεί η επιστροφή ποσού προς τα εμάς και αποστείλουμε το ποσό στο τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει,θα λάβετε ενημέρωση μέσω email. Σας ευχαριστούμε, Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Αντι να κάνετε απειλές για μαμησια κλπ γιατί δεν βρίσκετε ένα δικηγορο να ασχοληθεί;
freeddommm Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2020 στις 12:44 ΜΜ, stef777 είπε Παιδιά έχω και αλλά ευχάριστα νέα σήμερα μπέικε και άλλο ένα μεγάλο ποσό που περίμενα απ την moneysafe μου μένουν αλλά δυο μικρά ποσά πιστεύω όλη σιγά σιγά και εσείς θα πάρετε τα λεφτά σας πραγματικά έχω ηρεμήσει !!! Τι θα παθεις ρε φιλε αμα ανεβασεις ενα screenshot σβησε οτι δεν θες εσυ να φαινεται να ηρεμησουμε κ εμεις οπως λες οτι ηρεμησες και εσυ εδω μιλαμε για λεφτα και 5 ευρω να ειναι γιατι να μας τα φανε ποιοι ειναι αυτοι που θα μας τα φανε τοσο δυσκολο σου ειναι? 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αντι να κάνετε απειλές για μαμησια κλπ γιατί δεν βρίσκετε ένα δικηγορο να ασχοληθεί; Εμενα φιλε μου δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσο για να βαλω δικηγορο αλλα και παλι η περιπτωση ειναι πολυ πολυπλοκη αποτι βλεπεις....Αλλα και παλι ειτε λιγα ειτε πολλα τα λεφτα οπως κ ναχει ειναι απατεωνια... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από freeddommm
stef777 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Freeddomm το έχω ανεβάσει πολλά παιδιά το έχουν δει ότι έχουν κατάθεση τα λεφτά τέλος πάντων δεν ανακατεύομαι αλο καλά ψεμπερδεματα να έχουμε!!!
freeddommm Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, stef777 είπε Freeddomm το έχω ανεβάσει πολλά παιδιά το έχουν δει ότι έχουν κατάθεση τα λεφτά τέλος πάντων δεν ανακατεύομαι αλο καλά ψεμπερδεματα να έχουμε!!! Οκ με συγχωρεις ελπιζω και εγω να ξεμπερδεψουν ολοι...
freeddommm Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, p0pay είπε Η goalbet κάνει την παλαβή Betmentor 3 Ξεκίνησε τη συζήτηση: πριν από 56 λεπτά Γεια σου freeddommm μηπως τα χρηματα που περιμενεις ειναι απο affiliate της goalbet? Ποιος ειναι αυτος ο αγγουρης?Και τι θελει να μας πει? Χασουρας εισαι ρε?Στοιχιματακιας?τζογαδορος?τι ειναι αυτα που μου στελνεις πμ? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από freeddommm
Betmentor Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Ρωταω εναν εναν για να βγαλουμε μια ακρη γιατι σημερα εβαλα δικηγορο στην Κύπρο.
bergeo Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 παιδια εγω αυτα που περιμενω ειναι απο affiliate goalbet..προχθες μου ειπαν οτι η money στα μεσα μαιου θα αρχισει να πληρωνει..ελπιζω να ειναι αληθεια..επικοινωνησα με μια αρχη στην κυπρο και σημερα μου ειπαν αυριο να παρω τηλ στην κεντρικη τραπεζα κυπρου και να υποβαλλω τα παραπονα μου εκει..μου ειπαν επισης οτι η money φαινεται οτι παρεχει τραπεζικες υπηρεσιες..ελπιζω να βγαλω ακρη
Betmentor Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Bergeo και εγω απο affiliate περιμενω,ποιος σου ειπε οτι θα πληρωνουν απο Μαιο αν επιτρεπεται;
freeddommm Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 38 λεπτά πριν, Betmentor είπε Ρωταω εναν εναν για να βγαλουμε μια ακρη γιατι σημερα εβαλα δικηγορο στην Κύπρο. Συγνωμη αλλα δεν το καταλαβα αυτο που ειπες σορρυ αλλα επειδη αυτη η ιστορια μας εχει τρελλανει αλλους εξηγηστε με απλα ελληνικα τι εννοειτε....
Betmentor Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω ηθελα να ξερω απο που την τρωμε. Αμεσως να μας βγαλεις στη φορα. Αγγουρια μας ειπες χασουρες μας ειπες,δεν πειραζει καλη καρδιά. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Betmentor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα