Innotivex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μπορείς ισως να μου στείλεις και εμενα ? Σου είχα στείλει ενα προσωπικο μύνημα , απο 16/2 μου οφειλουν 1000 ευρω και πλεον δεν απαντανε ούτε στα τηλέφωνα , ούτε στα μειλ.
p0pay Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Παιδιά νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να τα ξεχνάμε τα λεφτά
freeddommm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, p0pay είπε Παιδιά νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να τα ξεχνάμε τα λεφτά Απατη μεγαληηηηηηηηηηηηηη δεν πανε και τα μαιλ τωρα......Και δεν πιστευω μια εδω μεσα οτι καποιος πηρε λεφτα με την καμια τελος................ Μας τα φαγανε τελος.... 2
bergeo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 εγω τα πηρα ολα φιλε αλλα οταν λεμε κατι μας λετε παπατζηδες..στειλε μου προσωπικο μνμ και μιλαμε εκει 2 ώρες πριν, freeddommm είπε Απατη μεγαληηηηηηηηηηηηηη δεν πανε και τα μαιλ τωρα......Και δεν πιστευω μια εδω μεσα οτι καποιος πηρε λεφτα με την καμια τελος................ Μας τα φαγανε τελος....
ArisV19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, bergeo είπε εγω τα πηρα ολα φιλε αλλα οταν λεμε κατι μας λετε παπατζηδες..στειλε μου προσωπικο μνμ και μιλαμε εκει Γενικα ειναι λιγο αστειο αυτο με τα pm. Αν εχεις να πεις κατι που θα βοηθησει τους υπολοιπους πες το εδω ωστε να μπορεσει να βοηθησει τους παντες. Οταν λες στον καθενα "ελα να σου πω ενα μυστικο" χανεις την αξιοπιστια σου. 2
vertis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Υπομονή... Ελπιζω μεχρι Σεπτεμβρη να τα εχουμε παρει οπως λενε και να μην πληρωνουν με κληρο... εμαθα για φιλαρακια που εχουν 5 και 10 χιλιαρικα και καποιοι πολλοι παραπανω... παιχτες που παιζαν επαγγελματικα σε εταιριες που ειχαν emoneysafe και απο τοτε που αρχισε ολο αυτο εχουν χασει τον υπνο τους...
stekinet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11-2 1380 € 16-2 327 € 8-3 636 € 10-3 187 € 17-3 525 € Σύνολο : 3.055 Την μεταφορά της 10-2-2020 με ποσο 497 € ήταν το τελευταίο έμβασμα που μου πιστώθηκε θέλω να πιστεύω οτι θα τα πάρουμε παντως αν πιστωθεί σε κάποιον απο εσάς έμβασμα απο τους αλήτες καλό ειναι να ανέβασετε screenshoot και να αφήσετε τις μ@λ@κιες με τα inbox Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από stekinet 1
asteratos89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια..τωρα ειδα αυτο το θεμα οτι εχουν κ αλλοι αυτο το προβλημα..μου χρωστανε 4-5 μηνες χρηματα..το τραγικο ειναι οτι ακομα στα περιπτερα πουλανε voucher της moneysafe ..δηλαδη αυτο με ξεπερνα .ακρη εβγαλε κανεις η τον εχουμε πιει ομαδικα? στο email Μου απαντανε καθε φορα το ιδιο πραγμα Aγαπητέ Κύριε, Σε συνέχεια της επικοινωνία μας,θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι το αίτημά σας για τις εκκρεμείς μεταφορές sepa καθώς και για την μεταφορά του υπολοίπου του eMoneySafe wallet λογαριασμού σας,έχει προωθηθεί στο αρμόδιο Οικονομικό μας τμήμα ως προς την διεκπεραίωσή του. Με την ολοκλήρωση του αιτήματός σας θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας μέσω e-mail για να σας ενημερώσουμε. Σας ευχαριστούμε, Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Εγω τα έχω ξεγράψει παντως Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από asteratos89
stekinet Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ειναι 2500 και 900 δυο συναλλαγές απο 1-6 και 2-6 γιατι ρε φίλε bergeo δεν ποστάρεις της φωτογραφίες όταν τα πήρες να νιώθουμε και εμείς οτι κάποτε θα τα πάρουμε και εμείς και το κρατάς επτασφράγιστο μυστικό να μας το ανακοινώσεις στις 17-6; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από stekinet
bergeo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 ναι.. τα 2500 ηταν 2 εμβασματα και τα εκαναν μια καθεση 24 λεπτά πριν, stekinet είπε ειναι 2500 και 900 δυο συναλλαγές απο 1-6 και 2-6 γιατι ρε φίλε bergeo δεν ποστάρεις της φωτογραφίες όταν τα πήρες να νιώθουμε και εμείς οτι κάποτε θα τα πάρουμε και εμείς και το κρατάς επτασφράγιστο μυστικό να μας το ανακοινώσεις στις 17-6; Εχω μιλησει με αλλους στο τηλ και τους βοηθησα..ειναι μεγαλη διαδικασια και δεν εξηγητε απο εδω
jimmyboyk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, bergeo είπε ναι.. τα 2500 ηταν 2 εμβασματα και τα εκαναν μια καθεση Εχω μιλησει με αλλους στο τηλ και τους βοηθησα..ειναι μεγαλη διαδικασια και δεν εξηγητε απο εδω δεν μπορω να καταλαβω τι ειδικη διαδικασια ειναι αυτη.. ολοι περιμενουμε λεφτα απο μεταφορες στην upay που ηταν εκρεμεις.η μανεισειφ απαντα που και πο οτι περιμενει απο την upay να της επιστραφουν τα χρηματα για να τα αποδοση και αυτη με την σειρα της..αληθεια η ψεματα αυτη ξερει.τωρα τι διαδικασια δλδ εννοεις εσυ πραγματικα μου κανει ατοπο 1
bergeo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 δεν ειπα ειδικη..ειπα μεγαλη και δεν μπορω να την εξηγησω εδω..στη u pay αν επικοινωνησεις θα σου πει οτι απο αυτη εισαι κομπλε και δεν υπαρχει καμια εκρεμμοτητα απο πλευρα της
asteratos89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Παιδιά εμένα ότι εκκρεμούσε από upay τα πήρα μετά από μήνες βέβαια αλλα τα πήρα . Αυτά που είναι από moneysafe σε λογαριασμό δεν έχω πάρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα